Nieuw boek!! - Pretend

1.5K 39 11
                                    


Camila cabello verhuist op zestienjarige leeftijd naar een andere stad. Wanneer ze voor het eerst in haar nieuwe klas terecht komt ziet ze een meisje, genaamd Lauren, dat haar bekend voorkomt. Camila zou zweren dat ze elkaar eerder hebben ontmoet, maar Lauren blijft ontkennen.

Camila probeert Lauren te geloven, totdat ze foto's van twee jaar geleden terug vindt. Op die foto's staan Lauren en Camila duidelijk te zoenen. Waarom doet Lauren net alsof ze elkaar niet kennen?

Dat is niet het enige aparte. Sinds Camila op haar nieuwe school zit krijgt ze dreigbrieven in haar kluisje. De brieven beledigen haar geaardheid en vertellen haar dat ze hier niet thuis hoort. Wie doet dit en wanneer stopt het?

+

Ik pak Lauren haar arm, zodat ze stopt met lopen. "Ik weet wie je bent Lauren Jauregui," vertel ik haar. "Ik heb je eerder ontmoet. Ik zag onze foto's." Lauren trekt haarzelf los en duwt me plotseling tegen de muur. "Wij hebben elkaar nog nooit ontmoet Cabello." Mijn hart gaat tekeer en mijn ogen gluren naar haar lippen.

"Jij weet niet wie ik ben. Jij vergeet nu onmiddellijk waar wij elkaar hebben ontmoet."  Ze laat me los en rent het lokaal uit.

"Be careful who you pretend to be. You might forget who you are."

-------------
Mijn nieuwe boek!! Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. Het eerste hoofdstuk komt deze week online!

Xx Romy

Dreamer | gxgWhere stories live. Discover now