18 глава

3.2K 137 52
                                    

След вечеря всички седнахме около огъня и мама донесе маршмелоус. Аз не ги харесвам, но пък другите ги ядяха. Беше много забавно и честно до някъде ми е странно, че родителите ми са чак толкова отпуснати. Смисъл те винаги са били така, но пък не очаквах, че толкова много ще се харесат и на останалите. Мама е като майка и на останалите. Това ми харесва, защото поне другите не се притесняват, че има и възрастни и можем пак да си правим каквото си искаме.

- Искате ли да играем на предизвикателства? - попита мама.

- Да! - всички извикаха.

- Добре кой е първи? - отново попита тя.

- Аз! - каза татко и ние се за смяхме. - Крис.

- Слушам те Рич. - отвърна Крис.

- Ела с мен. - повика го татко и двамата влезнаха. След малко татко излезна. - Хайде Крис ела тук.

- Няма да излезна така навън. - чух Крис да вика от вътре.

- Само за една вечер е, а и тук са само приятели. - каза татко. След около минута Крис излезна.

- Oh my god! - сложих ръка на устата си за да не се засмея нищо, че всички наоколо вече се смееха. Крис беше облечен в розова принцеска рокля, имаше руса перука и коронка. Вече не се сдържах и се засмях.

- Ха ха ха... много ви е смешно, но ще ви го върна. Запомнете ми думите! - заплаши ни той.

- Не с лошо де. В училището за принцеси не са ли те научили на обноски? - каза му Итън и се засмяхме още повече. Крис си седна на местото и след като се посмяхме продължихме с играта. Крис предизвикваше.

- Натали. - обърна се към мама. - Предизвиквам те да ни разкажеш някоя история от детството на Джес. - мразя те Крис, а мамо внимавай какво ще кажеш.

- Хм... добре. Когато идвахме тук, когато Джес беше малка обичаше да си облича един разов бански, слагаше си плавници и очила за плуване и по един чорап на ръцете и започваше да тича и да вика нещо от рода на "Бягайте аз съм чудовището от гората!". - сериозно мамо?! Добре това не беше толкова излагащо, но въпреки това всички започнаха да се смеят и да се опитват да ме имитират. Аз нищо не казах.

- Не се цупи де. Нали трябва да ни е забавно. - прошепна ми Майк.

- Не няма проблем. Не се сърдя.- отвърнах.

- Добре сега аз предизвиквам. - започна мама. - Така Майк предизвиквам те да вземеш Джес на ръце и да скочите в езерото.

"Just friends"Where stories live. Discover now