21 глава

3K 126 3
                                    

31 Октомври- Хелоуин

Гледна точка на Джесика

Вчера се прибрахме в ЛА. Днес бяхме на училище и довечера на парти. В крайна сметка ще ходим на Хелоуин партито на Дилън. Лизи също ще дойде. Преди час се прибрахме с Ник и след малко имам среща с Майк. Трябва да отидем да ни гримират и да си вземем костюмите, които вчера резервирахме онлайн, защото се прибрахме късно. Решихме, че ще се облечем като Харли Куин и Жокера. Останалите също ще са в стил "Отряд самоубийци". Измислихме го вчера, докато се разхождахме във Финикс и видяхме един билборд с реклама на филма.

Станах от леглото си и оставих телефона на бюрото си. Извадих от гардероба си черни прилепнали дънки с висока талия, бяла тениска с черен надпис и черно кожено яке. Облякох ги и си обух черни кецове Converse. Прибрах си телефона в задния джоб на дънките и си взех пари. Слезнах на долния етаж.

- Аз излизам. - провикнах се и отключих вратата.

- Добре до после. - отвърна мама от хола. Излезнах и тръгнах направо към студиото, в което щяха да ни направят грима и от където ще си вземем костюмите. Беше едва 16 след обед, а наоколо вече имаше хора с костюми. Преди малко се разминах с вампир и зомби, но тук е Америка. Това е официален празник.

След 20 минути стигнах и отпред видях Майк. Чудите се защо не отидохме заедно. Ами просто той имаше тренировка по бокс и за това се разбрахме направо да се срещнем тук.

- Хей... много ли ме чака? - целунах го.

- Не. Сега дойдох. - усмихна се.

- Хайде да влизаме. - казах и влезнахме вътре. Мислех, че ще сме единствените, но не. Тук имаше още поне 10 или 15 тийнейджъра, които ги гримираха, като различни неща.

- Здравейте! Аз съм Дейв. Какво ще желаете?

- Ами ние имаме записан час за 16 и 30. Жокера и Харли Куин. - казах.

- На името на Джесика и Майкъл?

- Да. - потвърдих.

- Заповядайте. - последвахме го. - Първо си облечете костюмите, за да не си размажете грима после. Ще отнеме около два часа за да ви гримираме.

Влезнахме в пробните и се преоблякохме. Костюма ми стана точно. Имах даже и бата, все пак тя е доста важна част. Когато бях готова излезнах. Майк също.

- Добре. Джесика теб ще те гримира Джейни, Майк аз ще гримирам теб. Седнете ние сега ще дойдем. - каза ни Дейв. Седнахме на два съседни стола. Пред нас имаше огледало. Беше като във фризиорски салон. След малко Дейв и Джейни дойдоха.

"Just friends"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin