37 глава

2.6K 112 6
                                    

Събота

Гледна точка на Джесика

Вчера вечерта се прибрахме от лагера. Естествено спечелихме във всички игри. Момчетата ще си тръгнат от ЛА в понеделник и за това останаха у нас, както и Рейчъл. Останалите отбори са в хотела, в който бяха преди да отидем в Хавай. Решихме довечера да си спретнем парти в задния ни двор. За това днес аз и Кевин ще отидем да купим храна и напитки. Рейчъл и Браян за украса, а Том и Ник ще подготвят къщата и ще звъннат на останалите в хотела, само на тези от наща възрастова група. Ще има алкохол все пак.

- Джес тръгваме ли? - провикна се Кевин от хола.

- Да! Хайде! - отвърнах. Той дойде и излезнахме. - Ще ходим пеша.

- Хубаво. - тръгнахме на долу по улицата.

Гледна точка на Майкъл

Излезнах от вкъщи и тръгнах към фитнеса. Завих към горната улица и малко по- напред от мен вървеше Джесика с някакво момче. Той я беше прегърнал през кръста и изглежда им беше доста забавно, защото не спираха да се смеят. Бяха с гръб към мен и не ме видяха. И слава богу, че нямаше да бъде много забавно. Не мога да повярвам колко бързо ме замени. Продължих и завих по улицата, на която живее Джесика. Минавах точно покрай нейната къща, когато вратата се отвори и от там излезнаха Рейчъл и още някакво момче. Побързах да продължа напред за да не ме познае Рейчъл. Какво по дяволите става?! Цяла седмица ги няма на училище и изведнъж виждам Джесика с друго момче и Рейчъл да излиза от тях. Това е като сбъднат кошмар. Извадих телефона си и направих конферентен разговор с останалите момчета.

- Джесика си има друго гадже!- започнах направо, като вдигнаха.

- Стига! Не се филмирай. Това, че я няма една седмица не значи, че е с друг. - успокои ме Крис.

- Не! Видях я преди точно три минути. Вървеше пред мен и някакъв сополанко я беше прегърнал. След това минах покрай къщата и и от там познайте кой излезна!

- Кой? - попитаха едновременно.

- Рейчъл! Нахилена до уши с още някакъв навлек.

- Няма начин! Позна ли те? - попита Джейк.

- Не, побързах напред за да не ме види.

- Чакай, значи Джесика си хваща ново гадже и се сдобрява с Рейчъл и за това не идват на училище цяла седмица? - попита Итън.

"Just friends"Onde as histórias ganham vida. Descobre agora