Nu și de data asta.

9.9K 387 85
                                    

Îmi deschid încet ochii când simt cum mâna mare a lui Theo se aşează calm pe talia mea. Durerea de cap îmi străbătea cutia craniană exact ca un cuţit ascuţit. Buzele îmi erau uscate si îmi simţeam pleoapele grele. Amintirile de noapte trecută mi se învârteau prin minte, unele în ceaţă, altele destul de clare. Încă îi mai simţeam mâinile bărbatului de lângă mine atingându-mi pielea încinsă într-un mod atât de sensibil si plin de dorinţă. Privesc cu ochi mijiţi prin peretele din sticlă a dormitorului său la o imagine a oraşului Seattle. Norii cenuşii acopereau ca o plapumă întreg oraşul, dându-i un aer pustiu. La fel cum era şi sufletul meu. Vinovăţia îmi strângea sufletul ca un pumn imens. Mă simţeam vinovată, la naiba! De ce? Nu ştiu nici eu. Nu am greşit cu nimic, cred eu. Heaten îmi făcea mie asta in fiecare seară, eu nu puteam face acelaşi lucru?

Ma întorc într-o parte, astfel ajungând cu faţa la Theo care dormea ca un înger. Părul îi era ciufulit, iar buzele îi prinseseră o nuanţă de roşu şters. Îmi fac curaj şi îmi aşez palma pe obrazul său trecându-mi buricele degetelor peste barba sa uşor crescută. Era cu adevărat frumos. Dar nu îl putea înlocui pe bărbatul vieţii mele. Nu îl putea înlocui pe Heaten al meu. Bărbatul care acum poate ca ţinea altă femeie în braţele sale mari si călduroase.

Mă apropii încet de chipul lui Theo şi îmi lipesc într-un mod calm buzele de ale sale. Îl aud mârâind uşor şi mă depărtez puţin pentru a-l privi. Avea ochii întredeschişi privindu-mă cu acea privire albastră şi călduroasă. Îi zâmbesc strâmb şi îi sărut scurt obrazul după care îmi sprijin capul în palma sa caldă.

-Eşti aşa de frumoasă, Hirra Raines! Îmi şopteşte el cu o voce răguşită şi mă face să scap un suspin printre buzele-mi întredeschide.

Mâna lui stângă îmi mângâia cu tandreţe chipul, coborând pe umărul meu gol şi traversând cu degetele sale lungi peste sânul meu drept.

-Ar trebui să plec, Theo! Nu vreau să mă prindă Kath la iubitul ei in pat. Spun, uitându-mă în ochii lui de un albastru intens.

-Ştii şi tu că acum este la Heaten în pat, nu? Mă întreabă, iar eu dau afirmativ din cap şi las o lacrimă să mi se prelingă pe obrazul meu roşu.

Theo îşi trece degetele după ceafa mea si mă trage mai aproape de el, sărutând drumul parcurs de lacrima mea. Îmi sărută cu iubire fruntea şi mă strânge mai tare la pieptul său.

-Tu nu o iubeşti pe Kath? Întreb eu şi îmi trag nasul.

-Nu.

-De ce?

-Eu am iubit două femei în viaţa mea, Hirra!

-Da?

-Da. Una a fost mama, iar cealaltă ai fost şi eşti, tu.

-Theo, eu-

-Șșșt. Ascultă-mă. Mă întrerupe el şi îmi mângâie părul.

Dau din cap afirmativ şi aştept să continuie. Îi aud inima bătându-i in piept, tare şi repede.

-Hirra, eu te cunosc dinainte ca tu să fi cu Heaten.

-Ce?! De unde? Întreb eu şi ridic capul pentru a-i privi ochii care îi trădau destul de clar sentimentele.

- Eram prieten cu Heaten dinainte să apari tu în viaţa mea şi... A lui! Stăteam la câteva case depărtare de tine, îmi spune pe un ton cald şi îmi mijesc ochii- În fiecare dimineaţă ieşeai pe verandă cu o cană de cafea în mână. Rareori te vedeam cu o persoană alături şi mi-am zis ca trebuie să fii a mea.

Dulcele meu Amar (+18)Where stories live. Discover now