A fost doar imaginaţia.

6.4K 315 11
                                    

"Tu ai căutat iubirea într-o persoană, dar ai găsit trădarea. Ai iubit. Dar acum că a plecat ce vei face? Vei lupta pentru tine, dar îţi vei da seama ca nu ai cale de scăpare, iar şansele de a te pierde pe tine însuţi, vor creşte pe secundă ce trece! Închizi ochii. Îi deschizi. Unde eşti? Te-ai pierdut!"
emel0803

—Zâmbeşte! Îmi strigă Theo şi ridică aparatul de fotografiat, la nivelului chipului său bronzat.

Îmi dau ochii peste cap şi schiţez un zâmbet ştrengăresc, înlocuit mai apoi de o încruntătură ciudată. Oftez când îmi dau seama că orice aş face nu voi scăpa de sutele de poze făcute de Theo şi îmi încrucişez braţele la piept, întorcându-mă cu spatele la el. Valurile imense se loveau de ţărm cu un pocnet ce pe mine una, ma liniştea.

—Iubito, eşti bine? Mă întreabă Theo şi simt cum braţele sale mari se încolăcesc în jurul trupului meu.

Dau din cap afirmativ, nefiind capabilă sa deschis gura pentru a da un răspuns. Si nu, nu mă simţeam bine deloc. Golul din inima mea nu se închidea, ba din contră, se marea pe zi ce trece. Cum as putea fii bine când totul în jurul meu este atât de străin şi totuşi atât de apropiat de mine? Cum as putea fii bine când ascund atât de multe chestii de persoanele din viaţa mea? Cum as putea sa ma simt bine fara el... Fara Heaten al meu? Se spune ca în iubire mai şi suferi uneori. Nu e drept! Eu de ce am suferit MEREU? Pe mine de ce mă durea inima în fiecare zi? Eu de ce nu puteam trăi într-o relaţie aşa cum se cuvine? Eram eu intrusul? De ce nu puteam fii si eu ca celelalte femei fericite? Doamne... De ce?

—Orice ar fi eu pe tine te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta! Îmi şopteşte Theo la ureche, iar eu scap un suspin printre buze, întorcându-mă cu faţa spre el.

Îmi lipesc fruntea de a sa şi îmi muşc buza pentru a nu bufni în plâns. Mâinile fine şi atente ale lui Theo îmi mângâiau grijulii spatele gol, făcându-mă să ma simt mai liniştită. Locul meu nu era lângă el, dar nu voiam să îi spun asta. Nu aveam cum! Nu când îl vedeam fericit alături de mine. Ridic palma spre chipul său şi îi mângâi obrazul, oferindu-i un sarut cast pe buze.

—Hai în apă! Spun simplu şi mă depărtez de trupul său, trăgându-l de mână, spre apa calda ce se agita pe mal.

Alesesem locul acesta special pentru noi doi. Un loc lipsit de oameni, dar tot atât de superb. Tresar involuntar când apa îmi atinge pielea încinsă de la soare şi îi strâng mâna iubitului meu în căuşul palmei mele. Când apa îmi ajunge până sub sâni, mă întorc cu faţa spre Theo, zambindu-i frumos. Acesta îmi prinde chipul în palmele sale mari, zdrobindu-si atent buzele de ale mele. Am gemut când una din mâinile lui mi-au prins sânul stâng, masându-l atent, şi am sărit uşor, încolăcindu-mi picioarele în jurul bazinului său.

—Te vreau! Mârâie acesta când unghiile mele îi zgârie uşor pielea umerilor săi laţi.

Îmi las capul de spate, permiţându-i să îmi sărute gâtul şi îmi înfing degetele în părul său ondulat, trăgând uşor de el. Scot un geamăt înfundat când simt cum chiloţeii costumului meu de baie îmi alunecă pe picioare şi măresc ochii când văd că Theo îi lasă să plutească deasupra apei, depărtându-se încet, încet de noi.

—Hei, eu mai aveam nevoie de ăia! Exclam eu încă privind spre bucăţica de material cum plutea, pierzându-se printre valuri.

—Șșt, nimeni nu se va uita sub rochiţa ta! Spune el şi chicoteşte desfăcând şi legătură sutienului.

—Theo, nu! Strig eu, fiind deja prea târziu.

Îmi privesc iubitul cum lasă şi ultimul obiect vestimentar să se piardă în apă şi oftez înfrântă când îmi dau seama ca nu mai am ce face pentru a aduce costumul de baie înapoi. Simt cum buzele lui Theo îmi răsfaţă unul dintre sfârcurile mele întărite şi închid ochii lăsându-mi capul pe spate. Mâinile mele se plimbau nestigherite pe braţele sale bine lucrate, în timp ce Theo ieşea cu mine din apă, îndreptându-se agale spre nisipul fierbinte de la malul mării. Simt cum spatele meu se lipeşte de micile cristale ce străluceau în lumina orbitoare a soarelui şi gem atunci când Theo se poziţionează între picioarele mele, împingându-și membrul erect în zona mea fierbinte.

Îi muşc buza inferioară, trăgându-l uşor de păr şi îmi las una din mâini să îi depărteze boxerii, scapând imediat de ei. Theo scoate un geamăt puternic în momentul în care se scufundă în interiorul meu cu putere, iar eu îmi strâng picioarele în jurul bazinului său ce se mişca brutal în mişcări de du-te-vino. Țipătul de plăcere pe care îl scot îl face pe Theo să accelereze mişcările într-un mod cum nu se poate mai perfect. Simt cum una din mâinile lui se strecoară în părul meu, trăgând cu putere de el. Gem, lăsându-mi capul pe spate şi strâng cât pot de tare din pumni atunci când corpul începe să îmi tremure sub presiunea plăcerii extreme provocată de Theo.

—Dă-ţi drumul pentru mine, Hirra! Îmi şopteşte el, respirând sacadat şi îmi las muşchii încordaţi să se relaxeze în dulcea plăcere a orgasmului.

Simt cum Theo mă pătrunde pentru ultima oară şi aud cum un geamăt lung îi părăseşte corzile vocale în timp ce căldura sa mă pătrunde într-un mod cât se poate de plăcut.

***

Privesc înfometată friptura de vită din faţa mea şi îmi ling buzele luând furculiţa şi cuţitul de pe masă. Aud chicotitul lui Theo şi ridic ochii din farfurie, privindu-l incruntata. Se uita la mine cu aceeaşi privire plină de iubire şi admiraţie, iar eu îmi prind buza între dinţi, trăgând uşor de ea. Văd cu coada ochiului cum ospătarul se apropie de masa noastră, turnandu-ne vin roşu în pahare. Zâmbesc slab, privind pe peretele din sticlă lângă care stăteam şi simt cum respiraţia mi se taie când ochii mei întâlnesc o altă pereche de ochi verzi. Acei ochi cărora le-am simţit lipsa atât de mult timp. Acei ochi reci şi atât de frumoşi. Inima mea refuza parcă să mai bată şi nu îmi puteam lua ochii de la acel chip angelic ce era aţintit asupra mea.

Nu putea fii adevărat. Închid ochii pentru câteva momente şi încerc să-mi înghit nodul din gât. Îmi depărtez pleoapele cu greu şi privesc din nou spre acel colţ al străzii din care cu câteva secunde în urmă Heaten al meu mă privea. Dar el nu mai era acolo. Sau poate că nici nu era. Poate că mintea îmi juca feste. Şi îmi doream atât de mult să fi fost acolo. Îmi doream atât de mult să mă duc la el şi să îl strâng în braţe. Dar acolo nu era el. Nu era nimeni. Se pare că atunci când este dor de cineva, într-adevăr începi să îi vezi chipul peste tot.

Calm, Hirra!  A fost doar imaginaţia ta.

———————————————————————————————

———————————————————————————————

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dulcele meu Amar (+18)Where stories live. Discover now