Capitolul 2.

4.4K 190 49
                                    

Ma trezesc si merg si imi fac un dus . Ma imbrac cu blugi verzi si un tricou visiniu . Parul mi-l pieptan si il prind intr-o coada .

Ma asez pe pat si imi iau telefonul . Nici un mesaj, nici un apel . Nu-i de mirare . Oricum ziua mea nu e asa importanta . Imi bag telefonul in buzunar si incui camera de la hotel .

Plec in cautarea unei slujbe . Trebuie sa ma angajez si sa-mi iau un apartament sau o casa . Ma opresc cand vad pe usa un afis pe care scrie ca angajeaza .

Partea urata e ca ..e un club de noapte . Dar n-am de gand sa ma angajez sa dansez . In nici un caz. Merg la tejghea unde era un baiat de vreo 20 de ani .

- Buna .

- Buna . Cu ce te pot ajuta ?

- A vazut anuntul . In ce domeniu angazati

- Chelnerita . Daca este vre-un post liber .

- Chiar astazi s-a eliberat unul .

- Si cat este salarul ?

- 30 de dolari ziua . Si poti veni la lucru cand doresti .

- Ok .

- Atunci esti angajata . Cand vrei sa incepi ?

- Acum daca se poate .

- Desigur . Apropo ..eu sunt Luca .

- Andreea . Incantata .

- De asemenea . Pana la cat vrei sa lucrezi ?

- Pana la 00 : 00 daca se poate .

- Desigur . Oricum aici programul e non-stop . Apropo . Incepand cu ora 9 trebuie sa porti un fel de uniforma . Mergi in vestiar si de acolo trebuie sa-ti alegi niste haine . Pe care le doresti .

- Ok. Mersi .

****

S-a facut si ora noua asa ca merg in vestiar . Se pare ca toate hainele de aici sunt putin cam indecente . Dar nu am ce face . Imi trebuie bani . Oftez si imi iau pe mine o rochie ( Media ) . Mi-am desprins parul colorat si am mers inapoi la tejghea . Langa Luca . Se pare ca suntem numai noi doi aici . V-a fi o seara luunga .

- Arati bine .

- Mersi .

Spun si ii zambesc . Ok.. am inceput sa servesc pe la mese . Fetele au inceput si ele sa danseze pe la bara . Barbatii sau adunat si ei din ce in ce mai multi . De fapt sunt si femei pe aici . Nu m-a mai chemat nimeni asa ca hotarasc sa fac o mica pauza . Ma asez pe un scaun de la bar si am baut un shot . La o masa mai retrasa am observat acelasi tip de aseara . Era imbracat la fel si gluga o avea pe cap . Fata nu i-o vedeam . Mi-a facut semn sa ma duc la el asa ca am mers .

- Adu-mi doua shoturi te rog .

Spune si merg sa-i aduc . Are o voce asa .. placuta .

- Ia loc .

Imi spune si imi arata locul liber de langa el . Ma pun langa el . Imi intinde un pahar iar eu il accept . Il dau pe gat apoi pun paharul pe masa . Tipul zambeste si isi bea si el taria .

Are un zambet asa frumos .
Isi pune mana pe coapsa mea si o mangaie usor . Un fior imi strabate corpul . De ce nu pot sa-i vad fata ? Asa de urat e ?

The Night Where stories live. Discover now