Capitolul 37

1.3K 83 15
                                    

Imi dau ochii peste cap apoi urc la etaje si.l caut pe holuri . Il vad pe balcon asa ca merg langa el .

— Hei

— Ce vrei ?

— M...nimic

— Atunci du.te

— Nu...nu vreu !

— Ce.ai zis ? Te opui cererei mele?

— Da !

Maraie apoi da cu pumnul in perete si face o gaura .

— Pleaca !

— M..nu

— Pleaca pana nu -

Nu mai apuca sa continue deoarece geme de durere si cade in genunchi

— Pleaca acum !

Spune iar eu stau nemiscata .

— Du.te odata pana nu o sa -

Iar nu apuca sa termine deoarece geme si mai tare si ii ies niste colti in gura,ghiare negre , o coada lunga neagra , coarne lungi si rosii , ochelarii de soare ii cad pe jos si un ochi ii este rosu si unul negru , fata acoperita cu niste fum negru ,aripi mari cu pene rosii si negre si are mult sange pe la gura .

Ma ingrozeste si mai tare atunci cand maraie puternic si ies pe usa apoi intru in camera noastra si inchid usa . Ma las pe ea pana la podea si ma ghemui . Bate in usa iar ea se zguduie . Isi baga ghiarele in ea si o gaureseste .

Tip apoi ma ascund sub pat,spunand toate rugaciunile posibile . Usa se tranteste de podea iar el intra si ii vad papucii , coada si ii aud pasii apasati .

— Iesi afara ! Stiu ca esti aici . Te simt

Spune cu o voce groasa apoi maraie puternic si se baga si el sub pat . Vreau sa plec dar ma prinde de picior . Ma smulg cu toate puterile si imi lasa o zgatietura destul de adanca pe picior .

Ies din camera apoi fug pe scari cu el pe urmele mele . Ajung la capatul holului si ma razam de un perete, respirand scandat .

Aud maraitul sau si deodata tresar . Nu mai am pe unde s.o iau . Zboara si ajunge in fata mea si respira scotand fum negru pe nas . Tip si ma ghemui pana ating podeaua rece . Ma apuca de maxilar si ma ridica in picioare apoi ma zgarie puternic pe fata .

Gem de durere apoi incerc sa fug dar ma prinde de mana si ma zgarie si mai tare pe fata pana imi da sangele . Ma musca de gat si tip si mai tare .

— Lasa.ma ...te rog

Spun cu vocea scazuta.

The Night Where stories live. Discover now