VOL 2. Capitolul 25

752 48 12
                                    

Iau tot ce.mi trebuie si merg afara cu Saym. Ploaia s.a oprit ceea ce foarte bine.

Pe asfalt desenez o stea rosie cu doua varfuri apoi pun pietre inprejur si aprind steaua cu ceva "potiune" de luat foc. Ma asez jos si Saym la fel.

— Ma murdaresc din cauza ta!

Striga Saym.

— Uita.te putin la mine! Si oricum nu ma intereseaza

Deschid o carte apoi dau la pagina respectiva si citesc "incantatia" in timp ce imi "impleticesc" mainile cu ale lui Saym. Repetam amandoi de patru ori respectiva incantatie apoi flacara se face si mai mare.

— Andreea, iubita mea, printesa mea...Cum o duci? Sper ca iti e bine unde esti...Desi nu suport ideea ca n.o sa.ti mai vad chipul si sa.ti aud vocea pentru totdeauna...Mi se pare un chin..Eu sunt bine..oarecum. Am nevoie de tine iubito! Nu pot traii fara tine...Am facut tot posibilul ca sa.ti spun astea..desi nu e tot ce voiam. Sper ca Lordul te lasa sa.mi asculti vorbele. Deci nu uita ca te iubesc mult...Si n.o sa te inlocuiesc sau uit! Iar daca tu...ai plecat vreau si eu sa fiu langa tine!

— Alex...

Asta e vocea ei! Chiar e vocea ei! Insfarsit o pot auzi!

— Alex, iubitule...Sunt bine desi nici eu nu pot traii fara tine. As vrea ca tu sa fii aici dar te rog sa nu faci vreo prostie ca sa ajungi aici. Vei ajunge cand va fi timpul potrivit! Deci daca ma iubesti...O sa ma uiti si o sa.ti traiesti viata fericit. Si eu te iubesc mult Alex, dar din pacate trebuie sa..ma uiti! Timpul s.a scurs iubitule...Te iubesc mult, ai grija!

— Si eu te iubesc mult. Si tu sa ai grija...

Spun si.mi sterg lacrimile. Focul se stinge singur. Raman pe jos uitandu.ma in gol. Dar vocea lui Saym ma trezeste la realitate:

— Multumit?

— M..da. Macar i.am auzit vocea cristalina..

— Hai..acasa

— Nu

— Hai acasa sa te odihnesti si sa faci o baie. Arati mai rau ca un zombie!

Spune si ma impinge de la spate. Oftez si merg acasa. Imi fac un dus rapid si ma bag in pat adormind instant.

---------------
Pareri??
😙
(Eu am facut poza special pt. capitol si ca sa va faceti o idee cum ar arata)

The Night Where stories live. Discover now