VOL 2. Capitolul 55

323 22 2
                                    

DIN PERSPECTIVA LUI ALEX

Unul dintre cele mai naspa sentimente?
Sa cazi in ditamai groapa si sa mori...Probabil asta mi-e sfarsitul. Sau poate am noroc , cad in apa si poate nu mor...Dar da probabil dau in SF-uri.
Cad cu o viteza super-mare si ma uit in sus..

-Alex!

Ultima data cand o s-o mai aud..
Si da ma cam rotesc pe toate partile  dar aproape vad apa...

Orice  dar sa nu mor! Orice dar sa nu mor! Imi repet in gand.
Mă încordez, îmi țin respirația apoi plonjez în apă. Trebuie să recunosc, îmi e puțin teamă! am ajuns la fundul apei și încep să rămân fără aer la jumătatea mării sau ce o fi . Înot mai repede dar când ajung aproape de suprafata ma ia o ameteala intensă până totul se face negru !

~* ~

Ma trezesc plutind pur și simplu . Cum de n-am murit?
Mă uit în sus și mă gândesc cum ar trebuii să ajung tocmai acolo sus . Apa e clocotită și-mi fierb corpul .

- Alayla!

Nimic.

- Alayla!

Nimic

-Alayla!

Tot nimic . Urăsc asta! N-am nici o frânghie sau altceva ce mi-ar fi de folos. Probabil n-am nicio șansă de a mai trăi, apa devine din ce în ce mai fierbinte. Corpul meu nu mai rezistă până mai târziu. Mă sui pe -o piatră de la lateral apoi ma prind de pietrele de acolo . sper că nu o să cad ! Nu vreau să mor eu trebuie să o salvez pe Andreea de orice pericol existent ! Dar oare pot? Sau dacă își recuperează corpul mă va înlocui iar altul o va proteja? Sau poate n-o va face nimeni iar ea va fi ucisă de Noaptea...
Nu mi-aș dori așa ceva. Deloc . O iubesc prea mult ca să o las! Eu nu pot să mor...Pot muri liniștit când o voi știi bine și înafara oricărui pericol ! 

Încerc să mă cațăr până sus dar alunec jos...De la o înălțime măricică și dau cu capul de pietre. Un scrâșnet de oase se aude și duc mâna la cap...Îmi curge mult sânge apoi...

NIMIC!

The Night Where stories live. Discover now