Capitolul 57

1.2K 76 11
                                    

— Jurasem

Spune Andrew .

— Stiam ca toti ma tradati ! De ce credeti c.am ajuns asa ? Nimeni nu ma iubeste deci, nu iubesc ! Nimeni n.a avut mila de mine, eu n.am mila de nimeni . Am jurat de cand eram mic ca ma voi razbuna pe toti ! Si momentul e aproape . N.o sa ma uitati niciodata ! Eu sunt cosmarul si moartea voastra . Tipul din umbra care daca apare, apare doar noaptea si terorizeaza suflete . Se hraneste cu frica tuturor ! Deci fiti cu ochii in patru pentru ca momentul razbunarii e aproape . Daca tu, Andrew, n.o muscai pe asta, ea era putrezita si murea in chinurile pe care i le provocam eu . Era cat pe aci sa scap de.o pacoste afurisita si tampita ! Iar acum ma trezesc c.o aparut si Dragos asta ! Credeam ca Dragos a murit in lupta aia . Am vazut cum ardea de viu si sangele ii iesea din rani . Eu radeam malefic vazandu.l cum urla si ma implora sa.l las in viata !

— Wow, cat ai lucrat la discursu' asta ?

Spune Dragos ironic . Noaptea maraie si sare pe el .

— Te.am mai invins odata si o pot face si a doua oara!

Spune Noaptea .

— Nu mi.e frica de tine . Esti un nimic ! Tu doar vrei sa vezi cum lumea sufera . Dar daca ai fi tu in locul lor ? . Nu cred ca ti.ar placea . Noaptea . Ce e ? . E perioada de timp care se scurge intre rasaritul si apusul soarelui . Asta inseamna ca tu dispari !

— Nu mai exista zi ! Nu vezi ? Nu a mai fost zi si dimineata de zile bune ! Deci eu nu dispar . Exista numai noapte . Deci numai eu !

— Tot un nimic ramai . Te crezi cel mai tare, dar stii ca roata se intoarce . Iar toti ce au murit in chinuri din cauza ta, se vor intoarce in potriva ta . Vor iesi din "Iad"

— Taci dracu' ! Taci . Tu doar minti ! Si daca esti bun ce castigi? H ?

— Vezi bucuria oamenilor pe chip . Inainte cand erai "normal" adorai sa ajuti oameni . Si cand Valentina a fost trista si tu ai fost!

— Sa nu mai pronunti numele ala in viata ta !

— Doare adevarul, nuiasa ? Doare cand vezi ca altul castiga iar tu pierzi, nu ?

— Taci !

— Te doare . Stiu asta, simt asta

— Simti pe dracu' sa te ia ! Si nu ma doare ! N.o sa ma doara nimic niciodata . Niciodata n.o sa ma vezi rugandu.ma la cineva ! Niciodata n.o sa ma vezi plangand !

— Dar cand Valentina a plecat dintre noi ? Nu te.a durut ?! Ai plans zile intregi dupa ea . Te rugai ca sa vina . Vrei sa.ti reamintesc cuvintele tale ?

— Daca scoti un cuvant, jur ca te bat pana nu mai poti merge !

— Sau mai degraba sa.ti reamintesc atunci cand o iubeai si stiu ca inca o iubesti . Mai stii scrisoarea aia ?

— Daca spui ceva, te omor !

— "Valentina, draga mea, te iubesc si o sa te iubesc pana nu o sa mai exist . Esti viata mea . N.as putea rezista sau trai fara tine . As vrea sa avem o familie frumoasa impreuna si sa te strang mereu in brate .
           Cu multa dragoste Demon"

— Nu, nu, nu ! Te omor!

Spune si il tranteste pe Dragos de pamant .

— Iar acum sa.ti reamintesc scrisoarea de adio

— Taci dracu' !

Tipa Noaptea la Dragos si ii da un pumn .

---------
Ce ziceti ?

Asta a fost mai lung ;)

The Night Where stories live. Discover now