Capitolul 7

2.4K 138 44
                                    

Merg in balcon si ma uit la cerul instelat . Imi place foarte mult noaptea . Stelele stralucesc si orasul e mult mai linistit . Se poate spune ca ador noaptea . Iar acel baiat ma sperie enorm de tare . Nu inteleg ce vrea de la mine .

Si vreau sa-mi gasesc parintii . Nu i-am vazut niciodata . Nu stiu nimic despre ei . Totusi simt o oarecare nevoie parinteasca . Dar ei nu ma iubesc . Daca m-ar iubi dece m-ar da in adoptie ? .

Ies din balcon si merg in camera . Pe pat se odihnea un trandafir si o scrisoare . Nu mai vreau scrisori . Mi-a ajuns pana in gat . Dar totusi am s-o deschid .

" Ce faci iubirea mea mica . Ma bucur ca m-ai admirat putin si ca ti-ai lempezit gandurile . Eu te iubesc . Nu uita asta . Iti vei da seama cum ma numesc . Doar gandeste bine si limpede . Noapte buna frumoasa mea mica .
Al tau T. N . "

- Doamne !

Spun si ma uit pentru cateva secunde la tavan . Miros trandafirul apoi il pun intr-o vaza . Scrisoarea o pun in dulap alaturi de celelalte . Imi fac un dus apoi imi iau un tricou si blugi si ies din casa . Nu mai pot dormi . Nu dupa ce s-a intamplat toate alea .

Intru in bar si Luca servea . Il imbratisez apoi il pup pe obraz .

- Hei .

- Buna . Iar n-ai somn ?

- Nu prea . Hai la treaba !

Spun si il ajut cu munca . Cu gandul tot la acel baiat . Ciudatul ..

The Night Where stories live. Discover now