Köszönetnyilvánítás

4.8K 218 57
                                    

Először is szeretném megköszönni asleigh-reed - nek és Hearts_queen_of - nak, mert mindig segítettek, ha elakadtam, promózták a könyve(i)m, és mindig választ kaptam a kérdéseimre, melyből néha elég sok akadt.

Köszönöm nektek, olvasóimnak, hogy elolvastátok a történetet, és velem együtt átélve azt, szívetekbe zártátok, és csak remélni tudom, hogy nyomot hagyott bennetek, mert ha csak egy kicsit is elgondolkodtatott, vagy ezentúl máshogy látjátok majd a világot, akkor elértem a célom.

Ki szeretném emelni Orsikaa99 - et és megköszönni, hogy vette a fáradtságot/bátorságot, hogy kommenteljen a részek alá, akár részletesen is, mellyel (bár ő ezt lehet nem sejtette) bátorított, és felvidított, amikor úgy éreztem, hogy nem lesz ebből a könyvből semmi.

Barátaimnak is köszönetet mondok, akik támogattak az írásban, és ha kellett, felhívták a figyelmet a hibákra, vagy éppen reklámozták a könyvem. Megdorgáltak, ha nem kaptak új részt, mert nekik is már az életük része lett, akárcsak nekem. Leszídtak, amiért megöltem David-et, vagy éppen vállba veregettek a szokatlan befejézésért. Sikerült még őket is meglepnem a végén, ugyanis én az a tipikus disney-cukormázas lány vagyok (már amikor).

Ezenkívül szeretném megköszönni az exeimnek... Na jó nem. Csak vicceltem. XD

És végül de nem utolsó sorban szeretném megköszönni AnnaPoppy - nak, mert ha ő nincs, akkor nem raktam volna fel Wattpadre a sztorit. Ő bíztatott rá, és ezért ismerhettétek meg ezt a kis ,,titkomat". Minden résznél szinte ő volt az első olvasó, ahogy felraktam, jött is az értesítés, miszerint már szavazott rá. (Ijesztő XD.) Még el sem olvasta, már be is csillagozta. Imád idézni tőlem, kedvence az egyik véletlenül bent maradt meggondolatlan mondatom: ,, Bárcsak máshol izzadnék! ". Szóval nagyon szépen köszönök neki MINDENT, mert ha ő nincs, valószínűleg abbahagyom az egészet.

Üdv.

Jégmadár

Szabadesés✔️Where stories live. Discover now