"Karma is a bitch.."

4.9K 186 23
                                    

*Alex POV*

Ik ren zo snel als mijn benen het aankunnen door de gangen en kom uiteindelijk aan bij het lokaal van wiskunde. Ik merk ook al meteen dat er niemand meer op de gang staat en besef dat ik dus waarschijnlijk al te laat ben.

Ik was de tijd wat uit het oog verloren in de refter en besefte dan pas dat ik men boekentas nog op men kamer moest gaan halen voor school begon.

Ik klop twee keer snel na elkaar op de deur, waarna ik die ook open zwaai en meteen alle gezichten op mij gericht staan.

"Oww.. jij bent vast Alex" brengt de vrouw die aan het bord staat met een glimlach uit. "Ik ben Miss Brooks, welkom bij wiskunde!" Lijkt ze nog best aardig, waarschijnlijk omdat ze zelf nog best jong is. "Stel je alvast maar even kort voor aan je klas.." stelt ze voor als ik me bij haar vooraan zet.

"Euhm.. Hii, ik ben Alex, ik ben 19 jaar en woonde in Riverside. Ik heb ook een broer en houd van honden, muziek en kleding" weet ik me er nog best goed doorheen te praten.

"Heel goed, neem maar achteraan in de klas plaats op die lege plaats" zegt ze als ik de trappen oploop richting mijn plekje.

Voor diegene die niet helemaal kunnen volgen; de les wiskunde vindt plaats in zo een aula.

Ik zet me neer naast een jongen, waarop ik men spullen snel uit mijn zak haal.

"Oww.. shit" Zucht ik licht geïrriteerd als ik opmerk dat Brandon naast me zit.

"Welkom in de klas.." grijnst hij als hij voor zich uit naar het bord blijft staren. "Pagina 57" zegt hij ook nog als hij duidelijk doorheeft dat ik niet weet waar ik het boek moet openslaan.

"Heb je het eigenlijk.. Euhm, uitgemaakt met Avery?" Vraag ik dan nogal ongemakkelijk.

"Het is niet omdat ik zeg op welke pagina dat we zitten, dat je me ook meteen zulke vragen kan stellen hè" blijft hij gewoon heel de tijd naar voren kijken als hij tegen me praat.

"Mag ik die vraag dan stellen?" Vraag ik zowat om zijn toestemming.

"Nope, mijn liefdesleven zijn niet jou zaken" maakt hij me meteen duidelijk. "Dus je stelt me nooit meer zo een vraag.. Begrepen?" Voegt hij er nog aan toe.

"Euhm.. eigenlijk niet nee.. Hoe de fuck durf jij eigenlijk wel te denken dat je iedereen zomaar van alles kan bevelen!" Heb ik flink genoeg van deze jongen zijn rotte gedrag.

"Wow meisje, niet doen, ga niet zo ver" doet hij alsof ik in zijn gevarenzone kom of zo.

"Heb je nu eigenlijk wel zelf door dat je me, nu net, in die ene zin al opnieuw iets beveelt hebt?" Vraag ik hem. "Misschien werkte je manipulatieve gedrag tot nu toe heel goed bij iedereen, maar ik vertel je.. Ik ben niet zoals al die andere! Ik pik jou bevelingen echt niet, als dat maar duidelijk is!" Vliegt er zowat uit mijn mond.

"Stop! Echt waar! Je wilt geen problemen met mij.." sist hij boos als hij me eindelijk eens aankijkt en ik duidelijk de woede in zijn ogen opmerk.

"Brandon! Wil je misschien je gezellige gesprek meedelen aan de klas?" Vraagt Miss Brooks als ze haar armen vooraan in de klas over elkaar kruist.

"Nee, sorry.." verontschuldigt hij zich voor zijn kabaal als hij eens met zijn ogen draait.

"Oké dus dan gaan we verder.." zucht Miss Brooks als ze verder gaat met haar les.

"Ik haat jou echt zó hard!" Mompelt Brandon me toe.

"Tja.. Karma is a bitch.."

**************************************************************************
LOVE ALEX HAAR REACTIES!! 🤘🏼🤘🏼

ZAL ER IETS TUSSEN BRANDON EN ALEX GEBEUREN?? 🤔🤔

OVER EXACT EEN WEEK ZIT IK MET SCHOOL IN BARCELONA 😍 😍

GELUKKIG KAN IK HIER MET HET GOEDE WEER AL WAT GEWOON WORDEN AAN HET WARME WEER DAAR 🙌🏼🙌🏼

TOEPASSELIJK OOK HET ZOMERSE LIEDJE LOVE IS THE NAME VAN SOFIA CARSON BIJ DIT HOOFDSTUK ☀️☀️

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS PLEASE 💋💋

LUV YA A BIT 💛💛

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now