"Welk Nathan probleem?"

3.1K 127 61
                                    

*Alex POV*

"Waar is die rotzak?!" Raas ik tijdens de middagpauze de refter binnen richting Jackson en Aiden, die al aan een tafel zitten.

"Wow wat? Wie bedoel je?" Vraagt Jackson als hij me raar aanstaart.

"Cane.. Waar is hij?" Vraag ik nogal bot.

"Hij is eten gaan halen.." kijkt hij me met een opgetrokken wenkbrauw aan als Heather en Becca ook bij hen aan tafel gaan zitten en ik richting het buffet storm.

"Jij hebt me wat uit te leggen!" Zeg ik boos als ik hem vastgrijp bij zijn zwarte pull en hem naar me toedraai.

"Wat is jou probleem?" Kijkt hij me dan ook meteen boos aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Wat is jou probleem?" Kijkt hij me dan ook meteen boos aan.

"Dat zou ik beter aan jou kunnen vragen.." kijk ik hem uitdagend aan. "Brandons' geheim aan Nathan doorvertellen? Waar zat je met je gedachten?" Herinner ik hem als hij me simpelweg vragend blijft aanstaren.

"Kunnen we dit ergens anders bespreken?" Vraagt hij me dan als hij eens knikt naar alle andere mensen die om ons heen staan.

"Kom.." geef ik tegen men zin toe als ik richting het schoolplein loop, waar rond deze tijd toch niemand is, en hij me achtervolgt. "Hoe kan je zo stom zijn om het aan Nathan door te vertellen?!" Begin ik meteen met roepen.

"Hoe kan jij zo stom zijn om met die moordenaar samen te gaan?!" Kaatst hij dan op zijn beurt terug.

"Hij is geen moordenaar oké?" Kom ik op voor Brandon. "Als je zou weten waarom hij het gedaan heeft zou je dat snappen" vertel ik hem.

"Het kan mij echt geen kloot schelen waarom hij het gedaan heeft, het blijft gewoon fucking moord! Begrijp dat dan toch!" Roept hij zo luid hij kan als hij bijna helemaal rood wordt.

"Maar hij had een rede.." blijf ik volhouden.

"Oh Alex, echt waar meisje, jij maakt me zó moe.." zucht hij diep als hij zichzelf duidelijk moet inhouden om niet opnieuw te gaan schreeuwen. "Ik denk trouwens dat we dit al veel te lang geheim hebben gehouden.. Het wordt tijd dat je naar de politie stapt en hen alles gaat uitleggen" zegt hij dan plots.

"Dat is dus wel het allerlaatste wat ik ga doen" kijk ik hem met een opgetrokken wenkbrauw aan.

"Als jij het niet doet, dan doe ik het wel" kijkt hij mij dan op zijn beurt uitdagend aan als ik hem nu het liefst in zijn kruis zou willen stampen.

"Doe wat je niet laten kunt, maar als jij naar de politie stapt en vertelt over Brandon dan zie of spreek je mij ook nooit meer!" Maak ik hem duidelijk als ik aan zijn gezicht merk dat hij sterk begint te twijfelen.

"Jij weet veel te goed hoe je mij moet chanteren" grijnst hij eens vuil naar me. "Ik stap dus niet naar de politie, maar je moet niet bij mij komen uithuilen als hij je laat zitten of er nog wat ergers gebeurt" maakt hij mij dan weer duidelijk.

"Dat zal ook niet nodig zijn.." Verzeker ik hem. "Maar hiermee is nu dus niet dat Nathan probleem met Brandon zijn geheim opgelost hè" herinner ik hem.

"Welk Nathan probleem?"..

**************************************************************************
ELLOOO!!!

WIE STAAT DAAR NU??? 😏😏 HATEN JULLIE CANE NU OR NOT??? 🤔🤔

WE ZITTEN TROUWENS ALWEER BOVEN DE 50.000 READS!! 😱😱 DAAR HEB IK DUS GEWOON ECHT GEEN WOORDEN VOOR 🤐🤐

NATUURLIJK MOGEN ER NOG WEL STEEDS VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS BIJKOMEN HÈ 😁😁

EN ALS JE MIJN SNAP EN INSTA NOG NIET HEBT, VOEG ME DAN OOK EVEN TOE 👅👅
SNAP: Brentpopper
INSTA: Brent De Boeck

OH JA BTW ALS JULLIE AL VRAGEN HEBBEN VOOR DE Q&A AAN HET EINDE VAN DIT BOEK, MAG JE DIE NATUURLIJK OOK AL WEL METEEN DOORSTUREN HOOR 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS INSTRUCTION VAN JAX JONES EN DE ALTIJD GEWELDIGE DEMI LOVATO 😍😍

LOVE JULLIE HEE ❤️

I DIDN'T KNOWWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu