"Een speciale band?"

2.4K 103 38
                                    

*Alex POV*

"Ik ga wel mee!" Roept Cane nog boven de muziek uit als hij Jackson achtervolgt richting de bar om bonnetjes te gaan halen.

"Zullen we al een plaatsje zoeken om te gaan zitten?" Stelt Caleb dan voor waarop we gewoonweg antwoorden door op zoek te gaan.

We vinden uiteindelijk een plekje onder de grote boom in het park waar wat strandstoelen staan.

"We hebben 4 biertjes, 2 mojito's en een cola!" Komen Cane en Jackson dan ook zitten met een plateau vol drankjes in hun handen.

"Voor mij die cola.." zeggen Aiden en ik op exact hetzelfde moment. 

"Hoezo drink jij plots cola?" Grinnikt Jackson als hij Aiden met een opgetrokken wenkbrauw aanstaart.

"Becca en ik hebben besloten dat we wat moeten doen aan men drankprobleem" legt Aiden dan maar uit waarop Becca eens trots naar hem glimlacht.

"Oww.. Dat is echt goed van je, neem jij die cola dan ook maar" weet ik niet echt wat ik daarop moet zeggen.

"Dan zijn we weer iemand kwijt die dronken kan worden.." zucht Jackson alsof dat een probleem is.

"Dan gaan onze feestjes echt wel saai beginnen worden hoor" gaat Heather er mee in door.

"Gelukkig hebben we Brandon nog!" Grinnikt Jackson dan. "Nou ja.. Misschien ook niet, want mevrouw wilt ons toch niet vertellen wat er met hem aan de hand is" kan hij het dus duidelijk nog steeds niet laten rusten.

"Hij is heus niet dood of zo hoor" vertel ik hem dan, aangezien het naar mijn mening best lijkt alsof hij wou zeggen dat Brandon misschien ook dood kan zijn.

"Oh wow! Bedankt dat je ons zó geruststelt zeg!" Merkt hij sarcastisch op. "Maar mochten we dat eigenlijk wel weten hè? Moest dat niet geheim gehouden blijven?" Gaat hij verder met zijn sarcastisch gedoe als de rest van de groep allemaal stopt met praten en wat awkward naar ons twee begint te staren, aangezien dat ook nog best makkelijk is omdat we naast elkaar zitten.

"Ga je er nu blijven over doordrammen?" Ben ik zijn gezeur nu wel meer dan beu.

"Wat denk je nu zelf?!" Roept hij dan plots. "Brandon is mijn beste vriend! Jij bent hier nog geen maand en dan gaat hij zoiets als jou al meteen vertrouwen met geheimen, waar ik niks van mag weten?" Gaat het dus blijkbaar daar allemaal over.

"Brandon en ik hebben een speciale band.." is dat echt het enige wat ik op dit moment kan bedenken om te zeggen.

"Een speciale band? The fuck meisje? Je kent hem verdomme 2 weken en ik durf nog te wedden dat hij je gewoon gebruikt voor de seks.." mompelt hij dat laatste er nog achteraan.

"Hoe durf je zoiets zelfs te zeggen?!" Wordt ik dan ook boos om zijn domme opmerkingen.

"Omdat dat gewoonweg de waarheid is.. Brandon is en blijft een player en jij bent 1 van zijn zoveelste speelgoedjes die hij waarschijnlijk bijna beu is en dan wegsmijt" kijkt hij me met een grijns aan.

"Stik er toch in Jackson!" Is het laatste wat ik zeg als ik recht spring, mijn drankje in zijn gezicht leeggooi en wegloop..

**************************************************************************
HEEEYY GUYS!!

IK HEB DIT HOOFDSTUKJE HIER SPECIAAL VOOR JULLIE AAN HET ZWEMBAD OP VAKANTIE IN BULGARIJE GESCHREVEN ❤️☀️

ZAL NATHAN TOCH WEL ECHT NAAR DE POLITIE TOESTAPPEN OF NIET?? 😱😬

JULLIE MOGEN NATUURLIJK ALLEMAAL NOG VRAGEN DOORSTUREN VOOR DE SPECIALE Q&A OVER JULLIE LIEVELINGSPERSONAGE BRANDON 👍🏼👍🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 🙏🏼😭

LIEDJE BOVENAAN IS DE GEWELDIGE JUST CALL VAN BELLA THORNE EN PRINCE FOX 📞💕

IK HOU VOOR ALTIJD VAN JULLIE 🔥❤️

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now