"Jij achterbakse teef.."

3.3K 153 49
                                    

*Heather POV*

Ik loop wat rond door de verschillende kamers van het feestje, op zoek naar men broer Noah, die ik al een paar jaar niet meer gezien heb, maar me toch verteld had dat hij hier vandaag zou zijn.

"Ben je nu nog steeds op zoek naar hem?" Komt Becca met Jackson langs haar zijde naar me toelopen.

"Euhm.. ja, is daar iets mis mee of zo?" Ben ik nu best geïrriteerd omdat ik hem maar niet kan vinden.

"Wow! Iemand is pissig.." rolt ze met haar ogen als ze me vervolgens met opgetrokken wenkbrauwen aanstaart, wat er eigenlijk best bitcherig uitziet. "Praat jij maar met haar" laat ze het al meteen aan Jackson over als ze weer wegloopt.

"Wat heeft die zo plots?" Kijk ik Becca nog verafschuwd achterna als ik haar tussen de mensenmassa zie verdwijnen.

"Babe, ik moet eerlijk toegeven dat zij niet het probleem is, maar jij.." vertelt Jackson dan als hij me wat bang voor mijn reactie aankijkt. "Dat gedoe met je broer doet er allemaal niet goed aan.. Je wordt er helemaal gek van en ik kan gewoon aan je zien dat je er gestrest van geraakt" vertelt hij me.

"Er is echt helemaal niets aan de hand" ga ik dan tegen hem in, maar al te goed wetend dat dat niet zo is en hij eigenlijk best wel gelijk heeft. "Ik ga nog wat verder zoeken" deel ik hem mee als ik al verder wil lopen maar hij me bij men arm vastneemt om me tegen te houden.

"Heather, accepteer en besef nu toch gewoon dat je broer niet komt" kegelt hij me de werkelijkheid weer in.

"Hoezo weet jij dat nu zo zeker?" Vlieg ik meteen weer tegen hem uit. "Hij heeft letterlijk zelf naar me gestuurd dat hij hier vandaag ging zijn hè" vertel ik hem gewoonweg de feiten.

"Hij gaat niet komen babe.." schudt hij stilletjes zijn hoofd van 'nee' als hij nu al troostend over mijn arm begint te wrijven.

"Dat kan jij niet weten, oké?!" Duw ik zijn hand weg als ik nu waarschijnlijk helemaal door het lint ga gaan. "Jij kent hem helemaal niet! Ik ken hem goed genoeg, hij is mijn broer!" Maak ik hem duidelijk.

"Jou broer, die je al meer dan drie jaar niet meer gezien of gesproken hebt!" Brengt Jackson grommend uit als hij duidelijk ook geïrriteerd geraakt.

"Je gaat me echt niet menen dat je dat nu zojuist echt gezegd hebt?" Kijk ik hem vol ongeloof aan als mijn mond zowat openviel van zijn aanvallende reactie. (Nathania #Lembitieus)

"Geloof het toch maar want ik kan je verzekeren dat het serieus net gebeurd is!" Kijkt hij me emotieloos aan.

"Ik wist dat niemand mij hier ging steunen, het kan gewoon niemand wat schelen wat er tussen mij en men broer gebeurd is!" Lijk ik waarschijnlijk best hopeloos.

"Doe je ogen eens fucking goed open en merk dat ik de enige domme kloot ben die je nog steunt.." sist hij woedend als hij me waarschijnlijk zowat kan ophangen op dit moment. "Jij domme sle-" wilt hij nog zeggen als ik hem onderbreek door hem een rake klap op zijn wang te geven.

"Ik wordt niet opnieuw je slet!" Maak ik nog eens duidelijk als zijn ogen rood staan van woeden en hij me plots vastgrijpt bij men keel.

"Jij achterbakse teef.." sist hij opnieuw. "Ga wat afkoelen en denk eens goed na over welk domme spelletje je aan het spelen bent" laat hij me dan wel weer meteen los als hij wegloopt.

"Ga jij zelf maar afkoelen!" Schreeuw ik terug als hij niet meer reageert en ik men GSM eens voel trillen in mijn handtas.

Noah:
'De plannen zijn veranderd, heb wat anders te doen.. Ik zal het niet tot op het feestje redden. Hoop dat je niet al te boos bent en dat we misschien morgen kunnen afspreken? 😕' ...

************************************************************************
I'M BACK!!! 🙌🏼🙌🏼

DIE ARME HEATHER ☹️☹️
ZE WORDT HELEMAAL GEK GEMAAKT DOOR DAT GEDOE MET HAAR BROER EN WORDT DAN NOG EENS AFGEWEZEN DOOR HEM 😭😭
BEGRIJPEN JULLIE JACKSON ZIJN REACTIE?? 🤔🤗 PLOTS BEGINT DIT BOEK VEEL MEER LEZERS TE KRIJGEN, WAAR IK NATUURLIJK HEEL BLIJ MEE BEN 🙏🏼🙏🏼 EN MEN VOLGERS BEGINNEN OOK AARDIG TOE TE NEMEN, MAAR ER MOGEN ER NATUURLIJK NOG WEL WAT BIJKOMEN 😍😍

DUS VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 👅👅
EN JE MAG DIT VERHAAL NATUURLIJK OOK DELEN OP JE INSTAGRAM, SNAPCHAT OF VERTEL DOOR AAN JE VRIENDINNEN OF IDK 😂👌🏼

LIEDJE BOVENAAN IS CAMILA CABELLO MET DE SONG, VAN HAAR GELIJKNAMIGE, TOEKOMSTIGE, EERSTE CD CRYING IN THE CLUB 💄💧

ZO FRIKKING VEEL LIEFDE VOOR JULLIE 😭❤️

I DIDN'T KNOWWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu