"Heb ik nu je aandacht?"

3.7K 153 13
                                    

*Becca POV*

Ik voel wat getik op mijn arm en open stilletjes mijn ogen waarop de zon er ook meteen recht in schijnt.

"Wat doe je?" Vraag ik wat verbaasd als ik Aiden dan al aangekleed naast men bed zie staan.

"Ik moet gaan werken" vertelt hij me als hij me met een grijns blijft aanstaren. "Ik zie je straks wel weer hè" zegt hij als hij een kus op men voorhoofd plaatst.

"Misschien kom ik in de middag wel langs om wat te eten" zeg ik hem nog als hij al richting de deur loopt.

"Is goed, tot straks dan" is het laatste wat hij zegt voor hij de deur uitloopt.

Ik neem mijn GSM van het nachtkastje en begin een bericht te typen naar Heather en Alex om te vragen of ze zin hebben om straks wat te gaan doen.

*Heather POV*

Ik word wakker door het geluid van mijn GSM dat afgaat en open dan ook meteen mijn ogen en neem hem erbij.

'Goodmorning girls!! Iemand zin om iets te gaan doen vandaag?? ✌🏼😘' klinkt het bericht dat Becca me blijkbaar gestuurd heeft.

"Wie is dat al zo vroeg?" Schrik ik dan plots van Jackson zijn stem als ik me omdraai maar zie dat hij daar nog steeds met gesloten ogen tegen me aan ligt.

"Gewoon Becca om te vragen of we wat gaan doen vandaag.." zucht ik als ik men mobieltje weer wegleg, me richting Jackson draai en wat met zijn haar begin te spelen.

"Waarom die zucht? Heb je ruzie met haar?" Vraagt hij dan meteen als hij zijn ogen toch stilletjes open doet.

"Nee helemaal niet, maar ik heb wel wat andere zaken aan mijn hoofd" draai ik eens met mijn ogen als ik men hoofd op zijn borstkas laat rusten en hij zijn arm vervolgens om me heen slaat.

"Ik denk dat je gewoon moet meegaan, dan kan je je gedachten wat verzetten en ben je er even tussenuit" zegt Jackson dan wat hij er van denkt.

"Als ik wil thuis blijven, blijf ik thuis oké? Ik zal zelf wel weten wat het beste voor me is of niet soms?" Wordt ik dan meteen helemaal geïrriteerd als ik me uit zijn greep losmaak en het bed zowat uitspring.

"Hè! Nu moet je ook niet boos gaan worden op mij hè! Ik probeer je alleen maar te helpen hoor.." springt hij dan ook recht als hij me in zijn boxer achtervolgt richting de badkamer.

"Als je wilt helpen kan je me beter gewoon even voor mezelf laten beslissen.." mompel ik als ik men haar begin te kammen en hem in de spiegel achter me zie verschijnen.

"Kom op Heather, ga nu gewoon mee met Becca.. Het wordt vast leuk met haar en als je niet meegaat, gaat zij zich waarschijnlijk ook wel vragen beginnen stellen" zeurt hij verder als ik hem probeer te negeren. "Euhm.. Hallo? Ik praat tegen jou hè!" Begint zijn blik er best geïrriteerd uit te zien.

"Op dit moment heb je niet echt mijn aandacht. Probeer die maar te verdienen" trek ik best een bitcherig gezicht als ik mijn haar blijf verder kammen.

Hij rukt men kam uit mijn handen, smijt die kapot op de grond, draait me naar zich toe, neemt me vast bij men billen, heft me op en zet me op de lavabo waarop hij zijn lippen wild op de mijne drukt.

"Heb ik nu je aandacht?" Blijft hij me boos aankijken als hij me loslaat waardoor ik een fifthy shades of grey gevoel krijg.

"Oh.. wees daar maar zeker van" grijns ik schuin als ik hem opnieuw tegen me aantrek..

**************************************************************************
ELLO!!

EN HALLO JACKSON 😏😍

WIE ZIJN HET CUTEST??
AIDEN EN BECCA OF JACKSON EN HEATHER?? 🤗🤗

LIEDJE BOVENAAN IS OPNIEUW EEN TOP SONG VAN EUROVISION SONG CONTEST 2017 💕💕
DEZE KEER SVALA VAN IJSLAND MET HAAR GEWELDIGE SONG PAPER DIE SPIJTIG GENOEG NIET DOOR IS NAAR DE FINALE 😕😕

VOOR WIE STEMMEN JULLIE VANAVOND?? 🤔🤔
IK RAAD AAN DAT ALLE BELGEN OP OG3NE STEMMEN EN DE NEDERLANDERS OP BLANCHE 😋😋

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ❤️❤️

KUSJES 💋

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now