"Straks een potje..?"

3.8K 158 54
                                    

*Heather POV*

"Goeiemorgen" hoor ik Jackson in men oor kreunen als ik mijn ogen stilletjes opdoe.

"Hey" grinnik ik eens als ik zijn haar opmerk dat zoals gewoonlijk weer eens helemaal in de war ligt. "Ik heb echt geen zin om naar school te gaan.." zeur ik als ik mijn gezicht zowat in mijn kussen begraaf.

"We kunnen school wel eens voor een dagje skippen" stelt Jackson voor als ik hem tegen me aan voel komen liggen.

"Klinkt best wel verleidelijk" glimlach ik naar hem op.

"Mijn stem of mijn idee?" Grijnst hij dan dom als ik hem een por in zijn zij geef en hij zijn lippen eens snel op de mijne drukt.

"Maar wat kunnen we dan vandaag gaan doen?" Vraag ik vervolgens als ik bovenop hem kruip.

"We kunnen gewoon gezellig in bed blijven liggen, filmpje kijken en misschien nog wat anders.." grijnst hij breed als hij dat laatste zegt.

"Is dat echt het enige waar jij aan denkt?" Zucht ik lachend. "Wat nu als we samen gaan wandelen en daarna wat gaan drinken in de stad? Dan kunnen we daar gaan winkelen en maak ik vanavond iets lekkers om te eten voor ons twee" stel ik dan iets compleet anders voor.

"Als jij dat leuk vindt, doen we dat babe" glimlacht hij breed.

"Dan moeten we ons nu wel gaan klaarmaken hè" herinner ik hem dan als ik van hem afspring, het bed uitstap en richting mijn kast loop waar ik wat uitneem en er vervolgens mee nar de badkamer ren.

Ik trek een licht roze pull en zwarte jeans aan waarna ik mijn haar in een slordige dot samenbindt en mijn make up weer bijwerk waarna ik nog snel mijn tanden poets.

"What the heck heb jij aan?!" Roep ik zowat uit als ik de badkamer weer uitloop en Jackson daar in een lichtgrijze jeans en blauwe panda T-shirt zie staan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"What the heck heb jij aan?!" Roep ik zowat uit als ik de badkamer weer uitloop en Jackson daar in een lichtgrijze jeans en blauwe panda T-shirt zie staan.

"What the heck heb jij aan?!" Roep ik zowat uit als ik de badkamer weer uitloop en Jackson daar in een lichtgrijze jeans en blauwe panda T-shirt zie staan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Euhm.. kleren" merkt hij sarcastisch op.

"Ik bedoel gewoon die T-shirt!" Roep ik opnieuw als ik het niet meer kan houden van het lachen.

"Je zei toch dat je van panda's hield? Daarom heb ik die T-shirt gekocht.." klinkt hij best teleurgesteld om mijn reactie als hij een pruillipje trekt en zijn schouders eens opheft.

"Als ik je vertel dat ik van kak houd ga je daar toch ook geen T-shirt van kopen?" Blijf ik doodnormaal verder lachen.

"Dan is dit meteen al de eerste en laatste keer dat ik deze shirt aandoe en dan kan jij hem houden om in te slapen" rolt hij een keer snel met zijn ogen.

"Klinkt goed" grinnik ik nog eens als hij wat deo opspuit.

"Zullen we gaan?" Stel ik dan wat later voor als ik mijn handtas nog van de grond neem.

"Let's go!" Klinkt hij enthousiast als hij met zijn platte hand op men kont slaat en ik een gilletje los. "Je ziet er echt strak uit in die broek by the way baby girl" lekt hij een keer langs zijn lippen als hij men kont goed in de gaten houdt als we door de gang lopen.

"Dankje?" Schud ik een paar keer met mijn hoofd.

"Straks een potje..?" Beeld hij het weggelaten woord goed en duidelijk genoeg uit.

"Misschien als je braaf bent?"..

**************************************************************************
HET IS NU BIJNA 2 UUR 'S NACHTS EN HEB DIT HOOFDSTUK EVEN SNEL GESCHREVEN OMDAT IK TOCH IETS WOU UPDATEN 😅👌🏼

HEATHER EN JACKSON ZIJN ECHT GOALS ❤️❤️

LIEDJE BOVENAAN IS BAD VAN B-BRAVE OMDAT IK BINNEN EEN PAAR UURTJES NAAR HUN ALLERLAATSTE CONCERT OOIT GA!! 😭😍

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😘😘

SNAPCHAT: Brentpopper
INSTAGRAM: brentdeboeck

LUV YA GUYS TILL THE END 👅

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now