"Wow! Maakte hij zich zorgen!"

2.7K 122 71
                                    

*Alex POV*

"Ik wacht hier gewoon op de parking tot als je weer buitenkomt, zodat we meteen terug naar huis kunnen vertrekken" vertelt Brandon me als we de ondergrondse parking van het ziekenhuis waar Nathan ligt inrijden.

"Is goed, wens me succes.." zucht ik eens diep als Brandon de auto parkeert en ik hem nog snel een kus geef.

"Het komt wel goed, ik zie je straks weer" zegt hij nog snel als ik al uitstap en de deur achter me dichtsla.

Ik loop de parking door richting de lift, die er best eng uitziet, aangezien er niet veel leven te bespeuren is op de muziek die uit Brandon's auto weerklinkt na. Ik stap de lift in en ga meteen door naar de 4de verdieping, aangezien alle leerlingen zijn kamernummer doorgestuurd hadden gekregen, voor als iemand hem wou gaan bezoeken. Ik loop de lift nog maar net uit als mijn GSM alweer afgaat.

Heather:

'Het spijt me echt zó hard van vandaag!! Ik heb me mega hard aangesteld en ik hoop dat je me kan vergeven na al die stomme dingen die ik gezegd en gedaan heb.. Zullen we morgen praten? Ik hoop dat je deze irritante vriendin nog terug wilt.. 😟' zie ik haar bericht verschijnen als ik mijn GSM uit mijn achterzak haal.

'Natuurlijk wil ik je nog terug, iedereen heeft toch een irritante vriendin nodig.. 😚😉' vergeef ik haar best wel snel, aangezien ik weet wat ze de laatste tijd meemaakt.

Ik steek mijn GSM weer weg en zet mijn tocht richting kamer 423 weer verder als ik na een tijdje, volgens mij de weg kwijt ben.

"Jij zit toch op Ashford University hè?" Vraagt een jongen in een werkoutfit dan plots.

"Euhm.. ja" herken ik hem denk ik van op school.

"Zoek je iets?" Vraagt hij dan als hij ziet dat ik wat dwaas door de gangen sta heen te staren.

"Weet je toevallig waar Nathan ligt?" Vraag ik het dan maar aan hem.

"Deze gang door, dan links afslaan en dan de eerste kamer rechts" klinkt dat al best ingewikkeld.

"Oké" knik ik een paar keer alsof ik zijn uitleg helemaal begrepen heb.

"Leuke outfit trouwens" glimlacht hij nog eens.

"Dankje, daag" klink ik best deftig als ik mijn broek nog eens glad strijk voor ik de gang verder doorloop.

Ik kom eindelijk aan bij Nathan zijn kamer, waar de deur op een kiertje staat, waarop ik eens stil op de deur klop en die traag openzwaai

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kom eindelijk aan bij Nathan zijn kamer, waar de deur op een kiertje staat, waarop ik eens stil op de deur klop en die traag openzwaai.

"Dat heeft wel lang geduurd hè" hoor ik zijn stem meteen als ik hem daar voor de helft in gips gewikkeld zie liggen met een dik blauw oog.

"Ik was de weg even kwijt" vertel ik hem.

"Ik bedoelde niet de weg naar hier hoor, ik bedoel voordat je me eindelijk kwam bezoeken, het is al avond.. Dacht je misschien dat ik camera's op de parking gehangen had om te kunnen zien en timen hoe lang het zou duren voor je hier in mijn kamer zou staan? Ik ben geen creep hoor.." grinnikt hij als ik me langs zijn bed neerzet.

"Daar valt volgens mij toch wel over te discussiëren hoor" imiteer ik hem.

"Waar is Brandon?" Negeert hij me dan maar.

"Die dacht niet dat jij het zo leuk zou vinden om hem te zien vandaag" draai ik eens met mijn ogen. "Maar hij wou wel persé dat ik naar hier kwam" leg ik hem uit.

"Wow! Maakte hij zich zorgen om mij of zo" grapt hij.

"Eigenlijk wel ja, al zou hij dat zelf waarschijnlijk niet willen toegeven" glimlach ik eens kort. "Maar hij wou echt dat ik me excuseerde tegenover jou in zijn plaats.. Daarom du-" onderbreekt hij me plots.

"Je moet niet zo lief proberen te komen doen door je excuses aan te komen bieden, want dat zal deze keer niet meer werken.. Als ik hier overmorgen buiten ben, ga ik meteen rechtstreeks naar het politiebureau en vertel ik hen alles over Brandon's geheim.."

**************************************************************************
HEEEYY!!

OMG!! 😳😳
GAAT BRANDON ZIJN GEHEIM NU ECHT ONTMANTELD WORDEN 😱😱
GELUKKIG HEEFT HEATHER WEL WEER HAAR EXCUSES AANGEBODEN 😪🙂

VERGEET ECHT NIET VOOR ALLE PERSONAGES VAN DIT BOEK WAT VRAGEN DOOR TE STUREN WANT DIT BOEK LOOPT ECHT OP ZIJN EINDE, ALHOEWEL IK HET WEL ZO LANG MOGELIJK GA PROBEREN REKKEN 😉😉

LIEDJE BOVENAAN IS DE LAATSTE NIEUWE WOMAN VAN KESHA WAAR IEDEREEN ZO LANG OPGEWACHT HEEFT 😍😍WAT EEN COMEBACK 💪🏻🌈

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ALSJEBLIEFT ❤️

MEGA VEEL LIEFDE VOOR JULLIE 😘😘

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now