"One night stand of relatie?"

4K 170 49
                                    

*Heather POV*

"Neem ik één of twee zakken pasta?" Vraag ik als we ondertussen al in de stad met onze kar door de winkel aan het lopen zijn.

"Doe er maar drie, mijn zus komt ook mee-eten" zegt Jackson als hij met de kar achter me aan door we winkel slentert terwijl hij op zijn GSM bezig is.

"Hoezo blijft je zus ook eten?" Vraag ik dan vervolgens als ik de rekken doorzoek naar Jackson zijn speciale proteïne pasta, die hij absoluut wilt eten voor zijn fitness en voedingsdieet.

"Ze stuurt me net dat ze blijkbaar in de buurt is" legt hij uit.

"Is die pasta echt nodig? Want ik zie die pakjes hier echt niet liggen hè?" Vraag ik als ik al gehurkt naar het onderste rek zit te staren als hij eens droogjes knikt. "Ik snap eigenlijk niet eens waarom je dat dieet nog steeds volgt.. Je bent nu toch al mega gespierd, waarom zou je steeds meer 'abs' willen?" Begint zijn dieet mijn kookkunsten echt in de weg te staan als ik het woord 'abs' braakmakend uitspreek, aangezien ik het echt een dom woord vindt.

"Babygirl, ik heb het je al zo vaak uitgelegd.." zucht hij eens diep. "Als ik nu stop me die cardio trainingen wordt ik meteen zo vet als een olifant" vertelt hij als ik eens grinnik. "En volgens mij heb je liever wat strakke buikspieren op je liggen dan een oversizede walvis" voel ik hem plots langs achter zijn handen rond mij slaan.

"Jackson.. We zijn in de supermarkt" herinner ik hem als we nog steeds gehurkt op de grond zitten en ik zijn hand richting men borsten voel afglijden.

"Spannend toch?" Fluistert hij hees in mijn oor.

"Jackson!" Schrikken we dan plots beiden op als we meteen weer recht gaan staan.

"Liz!" Roept hij dan vervolgens terug als hij richting zijn zus loopt die blijkbaar toevallig ook net hier in de winkel staat.

Ik zie hoe ze elkaar stevig omhelzen en hij een kus op haar voorhoofd plaatst als ik ook naar haar toeloop.

"Hey Liz" glimlach ik dan vrolijk als ook ik haar een knuffel geef.

"Sorry voor de vraag misschien, maar wat zaten jullie daar te doen?" Grijnst ze breed als ze eens met haar wenkbrauwen wiebelt.

"Niets abnormaals" grijnst Jackson op zijn beurt als hij richting zijn zus knipoogt.

"Ga je mee verder winkelen? We waren bijna klaar, dan kan je daarna meteen weer mee naar ons appartement.." stel ik voor waarop ze eens instemmend knikt...

*Alex POV*

"Eindelijk klaar!" Roep ik enthousiast uit als Brandon en ik de kantine uitlopen.

"Het viel nog wel mee.." heft hij zijn schouders eens op als we naar buiten lopen. "Met jou kan ik toch steeds lachen dus dan vliegt de tijd snel voorbij" klinkt hij best lief.

"Wat ben je toch een- Wat een cuties!" Wil ik dan eerst ook iets liefs zeggen tegen Brandon als ik Becca en Aiden plots op een bankje voor school opmerk.

"Soms kan ik inderdaad wel cute zijn ja.." krijgt hij kuiltjes in zijn wangen, nu hij breed aan het glimlachen is.

"Ik had het niet over jou, maar over hun.." maak ik hem duidelijk als ik richting Aiden en Becca wijs. "Zij zijn zo een schattig koppel!" Ben ik misschien ietsje te enthousiast.

"Hoezo een koppel?" Ik dacht dat ik Aiden toch wel duidelijk genoeg had gemaakt dat ik dat niet kunnen vond" geraakt hij al lichtjes geïrriteerd. "Ik ga er wat van zeggen!" Wilt hij al richting hen lopen als ik hem tegenhoud.

"Jij gaat juist niets zeggen! Als zij samen gelukkig zijn is dat gewoonweg hun keus, waar jij je niet mee hoedt te bemoeien" probeer ik hem meteen duidelijk te maken. "Als jij ook maar iets slechts zegt tegen Becca of Aiden hoor je nooit nog iets van mij, begrepen?" Maak ik het nog wat duidelijker als hij blijkbaar niets meer durft te zeggen en hij gewoon een paar keer 'ja' knikt.

"Laten we dan maar gewoon naar onze kamer gaan hè" is dat blijkbaar het enige wat hij nog kan zeggen als we al verder lopen.

"Wist je trouwens dat ze al meteen samen naar bed geweest zijn?" Probeer ik wat het typische roddel meisje te spelen.

"Wanneer gaan wij eens samen het bed induiken?" Grijnst hij dan.

"Wie weet vandaag? Morgen? Volgende week? Volgende maand? Nooit?" Blijf ik wat mysterieus. "Hangt af van mijn en jou mood" hef ik mijn schouders eens op als hij me geshockt aanstaart en hij dat antwoord dus duidelijk niet verwacht had. "Ik beloof je dat ik het wel zal laten merken als ik er zin in heb.." grinnik ik eens als hij me stokstijf blijft aanstaren. "En of het dan bij een one night stand of relatie blijft zie we daarna wel weer.."...

**************************************************************************
SORRY MAAR HEB NIET ECHT VEEL TIJD OM IETS TE ZEGGEN 😅😅

WAT VINDEN JULLIE VAN AL DE GEBEURTENISSEN?? 😝😝

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 👌🏼👌🏼

BIJPASSEND ONE NIGHT STAND VAN BBRAVE BIJ DIT HOOFDSTUK, WAARVOOR DE JONGENS TIJDENS HET AFSCHEIDSCONCERT DRIEDUBBEL PLATINA VOOR KREGEN BTW ❤️❤️

LUV JULLIE 😘

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now