"Ik zie je snel weer.."

2.9K 142 84
                                    

*Alex POV*

"Maar ik wil niet dat je weggaat!" Snik ik als Brandon al een grote sportzak uit zijn kast neemt en er kleren begint in te proppen.

"Ik wil jou hier ook niet alleen achterlaten, maar ik heb geen keus.. Als ik hier blijf vindt de politie me meteen en vlieg ik waarschijnlijk de gevangenis in" vertelt Brandon.

Ik vertelde Brandon alles over wat Nathan gezegd had toen we weer naar huis reden, waarop hij helemaal in paniek schoot. Hij had meteen het idee om te vluchten en zich ergens te gaan verschuilen voor de politie.

"Je kan toch niet zomaar weggaan? Wat moet ik dan aan iedereen gaan zeggen, en wat als de politie mij nu medeplichtig verklaart omdat ik alles ook geheim heb gehouden? Maakt het jou dan misschien niet uit wat er met mij zal gebeuren?" Blijven er tranen over mijn wangen rollen.

"Als je vindt dat jij in gevaar komt bel je me meteen en dan ga ik me gewoon zelf aangeven bij de politie.. Maar zolang dat niet het geval is kan ik me wel ergens schuil houden en hoef ik nog niet in de gevangenis" lijkt het hem dat wel waard.

"Maar wie weet gaat hij niet eens naar de politie? Nathan zegt wel altijd veel, maar misschien doet hij het niet eens?" Probeer ik hem toch nog over te halen om te blijven.

"Maar de kans is er dat hij het wel doet, dus dan kan ik me beter goed voorbereiden dan dat ik ga hopen dat hij het niet doet en dat de agenten dan plots hier aan de deur staan" is hij echt wel vastberaden dat hij nu weg moet.

"En hij gaat toch trouwens overmorgen pas naar het politiebureau? Dan kan je toch morgen nog blijven?" Wil ik er echt alles aan doen om nog wat tijd met hem te hebben.

"Daarom wil ik overmorgen dus al zo ver mogelijk van hier weg zijn.. Als ik hier nog in de buurt ben zal de politie me sneller vinden" heeft hij echt op alles een antwoord klaar terwijl hij de zak alweer dichtritst.

"Je gaat me hier echt serieus achterlaten hè?" Kan ik het nog steeds niet geloven als ik hem droogjes aankijk.

"Ik beloof je dat ik zo snel mogelijk terugkom of iets van me laat weten" kijkt hij me ook recht in mijn ogen aan.

"Kom op Brandon, je kan dit echt niet doen.." zucht ik als ik me tegen hem aansmijt, men armen rond zijn lichaam sla en mijn gezicht in zijn T-shirt verstop.

"Ik moet dit echt doen babe.. Je gaat zien dat dit het beste voor ons allebei is" hoor ik aan zijn stem dat hij het ook moeilijk krijgt als hij wat met zijn handen over mijn rug wrijft.

"Ik hoop dat je daar gelijk in hebt.." geef ik dan maar toe als ik eens diep zucht en hem loslaat.

"Het spijt me dat ik je mee verwikkeld heb in al mijn problemen" blijkt hij zich best wel schuldig te voelen als hij zijn jas al aantrekt.

"Hier! Neem deze mee, dan vergeet je me niet.." neem ik nog snel een foto die we samen genomen hadden uit zijn nachtkastje.

"Ik vergeet jou echt nooit" drukt hij zijn lippen nog eens stevig op die van mij.

"Ik hou van je!" Laat ik hem nog weten als hij al richting de deur loopt.

"Ik hou ook van jou.." zwaait hij de deur al open. "Ik zie je snel weer.." zegt hij nog snel voor hij de deur achter zich toeslaat.

"Dat hoop ik.."

**************************************************************************
OH NO!!!

IK ZIT ECHT SERIEUS BIJNA TE HUILEN!! 😰😰
WAT ZAL ER NU GAAN GEBEUREN??? 😭😭
ARME ALEX WORDT HELEMAAL ALLEEN ACHTERGELATEN 😱😱
IK KAN DIT DENK IK EVEN NIET HELEMAAL AAN 🤧🤧

RAAR GENOEG HEB IK DIT HOOFDSTUKJE ECHT OP 10 MINUTEN OF ZO GESCHREVEN 😏😏

IK MOET TOCH ECHT WEL VOTES EN COMMENTS ZIEN BIJ DIT DEEL HOOR 😅😅
EN FOLLOWS MOGEN OOK OF COURSE 👅👅

BOVENAAN STAAT ASTRID S MET HAAR SUPER CATCHY NEW SONG 'SUCH A BOY' 💕👌🏼

IK HOUD ECHT UIT HET DIEPST VAN MEN HART ZÓ VEEL VAN JULLIE 💋💋💋

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now