"Ik val op meisjes"

3.7K 162 36
                                    

*Heather POV*

"Eten is klaar!" Roep ik als ik de borden op tafel zet en Jackson en zijn zus Liz opspringen uit de zetel en aan tafel plaats nemen.

"Dat ruikt echt heerlijk hoor Heather" glimlacht Liz eens naar me op als ik me over Jackson neerzet. "Bedankt trouwens dat ik mocht blijven eten, want ik had niet eens verteld dat ik kwam of zo.." legt ze uit.

"Dat is toch gewoon vanzelfsprekend.. Je bent men zus" heft Jackson zijn schouders eens snel op als hij een sliert pasta opslurpt.

"Oh ja Heather, Jackson vertelde me daarjuist dat jij ook een broer he- Euhm.. Heb ik iets verkeerds gezegd?" Bekijkt Liz ons wat ongemakkelijk als Jackson wat rare bewegingen zit te maken om duidelijk te maken dat ze moet stoppen met praten.

"Laat maar Jackson, ze mag het wel weten" stel ik hem als eerst gerust als hij me bang om mijn reactie blijft aanstaren. "Ik heb inderdaad een oudere broer, maar ik heb niet echt veel contact meer met hem.." leg ik dan maar uit.

"Oww, wat spijtig.. Ik zou Jackson echt niet kunnen missen.. Heb je dan geen zin om weer contact met hem op te zoeken?" Vraagt ze dan door.

"Euhm.. niet echt nee, het ligt nogal gevoelig" heb ik echt geen zin om dat verhaal nu nog eens aan haar te gaan vertellen.

"Hoe heet je broer?" Vraagt ze dan plots.

"Noah" zeg ik droog waarop haar ogen zich opensperren.

"Noah Bennet? Ik ken ook iemand die zo noemt, maar het zou echt wel mega toevallig zijn moest hij dat nou net zijn" vertelt ze als ik verder eet. "Ik denk dat ik wel een foto van hem heb.. Is het goed als ik die even laat zien?" Vraagt ze dan als ze al druk naar haar GSM aan het zoeken is in haar handtas.

"Ja tuurlijk" kan ik niet echt wat anders zeggen.

"Dit is een foto van op zijn Instagram.." is het laatste wat ze zegt voor ze haar GSM voor mijn gezicht houdt.

(Noah)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Noah)

Ik moet nog maar één seconde naar de foto kijken en herken hem al meteen uit de duizenden.

'Dat is je broer..' weerklinkt het in mijn gedachten.

"Ik ga even naar het toilet" zeg ik snel als ik de tranen al voel opkomen en zowat richting de badkamer ren.

Ik draai de deur achter me op slot en laat me tegen de deur aan tot op de grond neerzakken als de tranen over mijn wangen stromen..

*Alex POV*

Ik lig op bed wat te lezen in een boek terwijl Brandon dan weer vanuit de zetel naar rugby op tv zit te kijken.

"Ik had eigenlijk niet echt verwacht dat jij zo een boekenmens zou zijn" hoor ik Brandon dan plots als ik al doorheb dat hij een conversatie probeert te starten en ik dus mijn boek even aan de kant leg.

"Hoezo?" Kijk ik hem dan met gefronste wenkbrauwen aan.

"Ik dacht dat jij meer het meisje was dat naar clubs ging en ging feesten met haar vrienden op een vrijdag" legt hij uit.

"Doe ik ook.." hef ik mijn schouders eens op.

"Waarom zit je hier dan een boek te lezen?" Kijk hij me wat schuin aan.

"Je kan toch wat van alles doen, je hoeft toch niet perse in een hokje geduwd te worden en bestempelt worden als iets bepaald.. Je hebt zo veel mogelijkheden in je leven dus dan is het toch ook gewoon leuk om die eens allemaal uit te proberen?" Vind ik van mezelf dat ik best wel poëtisch klink.

"Zoals experimenteren op seksueel gebied?" Linkt hij dat er dan weer eens aan waardoor ik grinnik.

"Als jij dat een beter voorbeeld vind, ja natuurlijk.." geef ik hem dan zijn zin.

"Dus als ik zou vallen op jongens zou je dat niet erg vinden?" Vraagt hij dan.

"Natuurlijk niet" knik ik ook van 'nee'. "Maar wat zou jij er van vinden als ik vertel dat ik val op meisjes?" Stel ik hem dan diezelfde vraag.

"Dat zou ik best wel erg vinden.." geeft hij blijkbaar eerlijk toe.

"Waarom dan?" Vind ik het best raar dat iemand dat tegenwoordig nog erg vindt.

"Omdat ik dan minder kans bij jou maak.."

**************************************************************************
HEY IEDEREEN!!!! 💕💕

SORRY DAT DIT ZO LANG GELEDEN IS 🙏🏼🙏🏼
MAAR SPIJTIG GENOEG WAS MEN GSM KAPOT EN HAD IK ECHT MEGA VEEL TE DOEN VOOR SCHOOL 😕😕
IK HOOP DUS DAT JULLIE WEER VAN DIT HOOFDSTUKJE GENOTEN HEBBEN 😋😋

WIE GAAT ER ZATERDAG NAAR EUROSONG KIJKEN?? 😍😍 IK HEB ALVAST MIJN FAVORIETE LIEDJE, APOLLO, VAN DIT JAAR GEBRACHT DOOR TIMEBELLE VAN ZWITSERLAND BIJ DIT HOOFDSTUK BOVENAAN GEZET ❤️❤️ MAAR NATUURLIJK GA IK DUIMEN VOOR BLANCHE VAN BELGIË EN DE MEISJES VAN OG3NE VAN NEDERLAND 👍🏼👍🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ✌🏼✌🏼

LY GUYS WITH ALL MY HEART 💋💋

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now