"Ik zou niets liever willen.."

3.7K 168 83
                                    

*Heather POV*

"Kalmeer je nu eindelijk eens of ik rijd nu meteen met je naar de spoed" probeert Jackson me al heel de tijd tot rust te brengen als we nu eindelijk op onze kamer zijn. "Je weet dat je bloeddruk al zo snel stijgt dus maak je dan ook niet nog eens druk om iets onbelangrijks.." zucht hij diep als ik nog steeds op bed lig te huilen.

Ik probeer mijn ademhaling wat onder controle te krijgen als Jackson in de keuken verdwijnt. Ik neem mijn GSM uit mijn handtas die naast me op het bed ligt en begin een bericht naar men broer te typen.

'Kan je morgen na school langskomen?' Stuur ik hem dan maar.

"Hier.." hoor ik Jackson dan plots als hij me een glas water en een pilletje aangeeft. "Sorry van daarjuist, ik had niet zo hevig moeten reageren" voegt hij er dan nog aan toe als hij zijn handen in de achterzakken van zijn broek steekt en ik het glas in 1 keer leegdrink. "Maar ik hoop wel dat je ook zelf beseft dat jij ook niet zo moest doen.. En me al zeker niet slaan, want daar kan ik echt niet tegen en dan ga ik automatisch ook agressief beginnen te doen en dat wil ik echt niet!" Maakt hij me duidelijk.

"Het spijt mij ook dat ik zo over gereageerd heb en dat ik meteen zo fysiek werd, maar het was gewoon omdat ik er zo hard naar had uitgekeken om Noah te zien en dan plots dat bericht kreeg dat hij niet kwam dat ik even helemaal gek werd" leg ik hem uit.

"Wees maar gerust, ik begrijp je wel.. Maar laten we elkaar nu beloven dat we niet meer zo tegen mekaar gaan uitvliegen want dat is het echt niet waard" stelt hij dan voor.

"Dat is beloofd, ik zou jou door zo een stomme ruzie ook helemaal niet kwijt willen" komt hij dan bij op ons bed zitten als ik naar hem toekruip, op zijn schoot ga zitten en hem een zoen geef.

"Dat is nu wel de mooie kant van ruzie maken.." grijnst hij breed.

"Wat bedoel je?" Vraag ik als ik echt geen idee heb over wat hij bezig is.

"Dat we goedmaak seks hebben?" Legt hij me uit als hij nog breder begint te glimlachen waardoor hij kuiltjes krijgt.

"Wie heeft dat gezegd?" Grinnik ik eens.

"Ik.."

*Alex POV*

~Volgende (maandag) ochtend~

Ik open stilletjes mijn ogen en merk op dat Brandon niet meer naast me in bed ligt, aangezien ik me herinner dat ik gisteren avond op zijn borstkas in slaap gevallen ben.

"Brandon?" Roep ik eens stilletjes door de kamer als ik hem niet echt ergens opmerk.

"Ben bijna klaar!" Hoor ik hem vanuit de badkamer roepen als hij zich blijkbaar gaan douchen was.

Na een paar seconden komt hij de badkamer dan ook weer uitgelopen waarop hij me zowat negeert en alles van gisterenavond blijkbaar al vergeten is als hij richting de keuken loopt en wat in de koelkast begint te zoeken.

"Oh ja.. Er staat nog wat in de badkamer voor je" vertelt hij me dan als hij zich concentreert op zijn pan waar hij wat indoet.

Ik spring snel recht uit bed als ik meteen naar de badkamer doorloop en daar de aangedamde spiegels opmerk waar iets opgeschreven staat.

'Wil je mijn girlfriend zijn? X' lees ik het berichtje als ik Brandon achter me in de spiegel zie tevoorschijn komen.

Ik draai me naar hem toe als hij mijn heupen vastneemt en ik mijn mond naar zijn oor toebreng.

"Ik zou niets liever willen.."..

**************************************************************************
HIER BEN IK WEER!!! 🙌🏼🙌🏼

HET IS EINDELIJK GEBEURD IEDEREEN!!! 😱😱
ALEX EN BRANDON ZIJN OFFICIEEL SAMEN!!! 😍😍

EN HEATHER EN JACKSON DIE DOEN WEER NORMAAL TEGEN ELKAAR 😅😅

WIE IS ER NOG CRAZY AAN HET GAAN?? 🙌🏼🙌🏼

WAT EEN VERSCHRIKKELIJKE AANSLAG OP DE MENSHEID WEER EENS DAAR IN LONDON 😞😞 ZO TRIEST OM TE ZIEN DAT DIT EEN DAGELIJKSE ROUTINE WORDT 😥😥

KIJK ZO METEEN OOK ZEKER NAAR HET BENEFIETCONCERT ONE LOVE MANCHESTER VAN ARIANA GRANDE DIE BIJGESTAAN WORDT DOOR DE GROOTSTE NAME IN DE MUZIEKINDUSTRIE ZOALS: KATY PERRY, BLACK EYED PEAS, JUSTIN BIEBER, LITTLE MIX, MILEY CYRUS EN NOG ZOVELE ANDERE ❤️❤️

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS NADA VAN DE GEWELDIGE SHAKIRA HAAR NIEUWSTE CD 'EL DORADO' 💃🏼🎉

HOUD VAN JULLIE ❤️❤️

I DIDN'T KNOWDonde viven las historias. Descúbrelo ahora