"In mijn bed?"

4.2K 162 25
                                    

*Cane POV*

Voor ik het ook maar al te goed besef drukt Heather haar lippen op de mijne.

"..wow.. Euhm" breng ik nogal in de war uit als ik me van haar losmaak.

"What the heck ben ik aan het doen?!" Roept ze boos op zichzelf uit als ze haar ellebogen op haar knieën zet en haar hoofd in haar handen verbergt. "Het spijt me echt zo erg, ik heb gewoon geen idee wat ik de laatste tijd allemaal doe en denk.." zucht ze.

"Geeft niet, je had gewoon even een zwak moment.. Dat begrijp ik wel hoor, ik heb het ook al voorgehad.. Maak je er maar niet al te veel zorgen of druk over" probeer ik haar te kalmeren.

"Nu voel ik me zo slecht tegenover Jackson.." Is ze mij blijkbaar al vergeten.

"Ga je het hem straks vertellen als je terug thuis bent?" Wil ik toch wel weten.

"Geen idee, wat zou jij doen in mijn plaats?" Vraagt ze dan om mijn advies.

"Ik zou het hem wel vertellen, want ik zou niet kunnen leven met een leugen in een relatie" geef ik eerlijk toe.

"Ja, ik denk dat ik maar gewoon eerlijk ga zijn, wat dat ook tot resultaat brengt" zegt ze als ze haar schouders eens opheft.

"Kun je er dan wel voor zorgen dat hij niet boos wordt op mij of zo?" Vraag ik nogal awkward omdat ik toch niet echt ruzie met Jackson wil.

"Komt in orde! Wish me luck.." is het laatste wat ze nog zegt als ze recht springt, haar oortjes weer insteekt en opnieuw wegloopt.

*Alex POV*

"Heb jij je hele huis mee of zo?!" Zeurt Brandon als ik opnieuw met een stapel kledij zijn kamer kom binnenlopen. "Men hele bed ligt al vol met al je kleding.." zucht hij.

"Jij moet nu echt eens stoppen met heel de tijd te klagen! Want remember dat jij wel degene bent die ervoor gezorgd heeft dat ik bij jou kom te liggen hè!" Begin ik echt mega geïrriteerd te geraken door hem.

"Moest jij maar niet uit het raam kijken.." mompelt hij binnensmonds.

"Is het nu ook nog mijn fout!" Wil ik hem het liefst zowat ophangen.

"Als ik geweten had dat jij men hele kamer ging inpalmen, had ik je al wel gewoon bij je broer laten liggen.. Maar ja, dan was ik wel nooit helemaal zeker geweest of je zou zwijgen tegen je broer?" Zegt hij, niet wetend dat Cane het eigenlijk al weet.

"Over wat zwijgen?" Staat Cane daar dan plots in de deuropening, die de twee kamers met elkaar verbindt als ik meteen al versteld sta van zijn acteertalent.

"Oww.. Hey, Cane" brengt Brandon wat gestrest uit.

"Over wat waren jullie bezig van dat zwijgen?" Probeert Cane hem dan duidelijk ook uit zijn kot te lokken als hij lichtjes grijnst.

"Gewoon een geheimpje onder ons twee" is Brandon duidelijk niet de beste in leugens verzinnen.

"Klinkt spannend hoor" grinnikt Cane als ik richting hem loop. "Voel je je hier al wat thuis?" Richt hij zich wat meer op mij als hij onze ruzie van daarjuist blijkbaar al vergeten is.

"Valt wel mee, ik overleef het wel met hem" grinnik ik alsof er niets aan de hand is met Brandon.

"Sorry van daarjuist, wees voorzichtig.." fluistert Cane snel in mijn oor als Brandon even niet oplet en hij een kus op mijn voorhoofd drukt. "Dan ga ik maar eens terug.. Geniet van jullie eerste nacht hè.. Wees niet al te nasty!" Grinnikt Cane als hij de deur weer uitloopt en die ook achter hem dichtslaat.

Na nog wat spullen weg te leggen en ongemakkelijke stiltes te hebben met Brandon, kwam hij met het voorstel om te gaan slapen. Ik kom in mijn slaapkleding de badkamer uitgelopen als ik Brandon in zijn boxer in de zetel zie zitten en hij me zowat zit aan te gapen.

"Niet beginnen kwijlen hè.." grinnik ik waarop hij zich meteen wegdraait en zijn wangen lichtjes rood kleuren.

"Wat denk je dat je aan het doen bent?" Hoor ik hem dan plots als ik me in zijn tweepersoonsbed neerleg en zijn dekens over me heen sla, die eigenlijk best wel naar hem ruiken.

"Euhm.. ik ga slapen" zeg ik op een duuh toontje.

"In mijn bed?" Lacht hij.

"Natuurlijk, ik ga niet op de grond slapen of zo hoor" maak ik hem duidelijk.

"En waar moet ik dan slapen?" Blijft hij maar vragen stellen.

"Kom er toch gewoon lekker bijliggen.." grinnik ik weer eens.

"Oww.. serieus?" Hoort hij duidelijk het sarcasme niet als er een kleine grijns rond zijn lippen gevormd wordt:

"Natuurlijk niet, wat denk je nu zelf? Jij zit daar nu toch al lekker in je zetel, dus dan kan je daar ook evengoed blijven liggen.." vertel ik hem als ik me wat goed leg.

"Je voelt je duidelijk al goed thuis" lacht hij. "Slaapwel.." fluistert hij ook nog nadat hij het licht uitgedaan heeft.

"Jaja.."

**************************************************************************
HOOOOII!!!

EEN MEGA LANG HOOFDSTUK SPECIAAL VOOR JULLIE GUYS 😚😚

ZAL HEATHER ECHT DE WAARHEID VERTELLEN?? 😱😱

MORGEN GA IK NAAR DE USHUAÏA TOUR VAN K3 IN DE LOTTO ARENA!! 🌺👽 BEN ECHT MEGA EXCITED!!! 😅🤘🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😍😍

LIEDJE BOVENAAN IS NAUGTHY VAN GWEN STEFANI 😏😏

LOVE JULLIE TILL THE END 😊😊

I DIDN'T KNOWDonde viven las historias. Descúbrelo ahora