your marriage is sucks

3.1K 192 69
                                    


YORUM FİŞEQLEYENE BÖLÜM FİŞEQLERİM HAYIRLI AKŞAMLAR💘

"Tuhaf davranıyorsun." dedi bedenini biraz daha yanıma yaklaştırıp göğsünün omzuma değmesini sağlarken tedirgindim. Sanki gözlerime bakarsa ne yaptığımı anlayacakmış gibi hissediyordum. "Tuhaf davranmıyorum," derken yüzüne dönmek için ondan biraz uzaklaştım ama kolunu belime sararak bana engel oldu.

"Neden yanımda durmak seni bu kadar geriyor?" dudaklarını kulağımın arkasına bastırarak daha da rahatsız hissetmeme sebep olurken bunun farkında gibiydi. "Çünkü aramızda bir sorun olmasına rağmen sanki yokmuş gibi beni kendine çekmeye çalışıyorsun." kolları arasından çıkıp derin bir nefes alarak gözlerine baktım. "Bu ne kadar doğru bilmiyorum, Rodger. Bu sorunu halletmemiz gerekiyor."

"Konu neden tekrar tekrar buraya geliyor bilmiyorum ama seni aldatmadım, bana inanman için ne yapmam gerek?" ellerimi tutarak ondan uzaklaşmama engel olurken, bunu sevdiğimi bildiği ve üzerimde ki etkisinin açık olduğu için gözlerimin içine bakıyor, bana güven aşılıyordu.

Bende sanki kendim birkaç gün önce yaptığım şey yüzünden çokta masummuşum gibi onu burda aldatma konusunda sorguya çekiyordum.

"Sadece aklım karışık, sen bana uzaksın ve varlığını unuttuğun oğlumuz seninle daha fazla vakit geçirip babasının varlığını hissetmek istiyor." ellerimi ellerinden çekip başımı iki yana salladım. "Aramızı düzeltmek istiyorsak yeniden bir aile olmayı öğrenmemiz gerekecek," dedikten sonra işaret parmağımı yüzüne doğrulttum. "Özellikle de senin."

Hafif bir şekilde omuz silkip dudaklarıma doğru eğilirken "Tamam." dedi ama beni öpmesine izin vermedim.

Kendimi pekte pişman hissetmediğim bu konu hakkında endişeliydim ve birazda suçlu. Onun bunu yapmasına izin vermemem gerekiyordu ama tamamıyla şarkının etkisinde hipnotize olmuştum.

Aklımda evli olduğum gerçeği değil de onun yerini alan başka, saçma sapan istekler ve düşünceler vardı.

Derin bir nefes alıp başını yere eğdi. "Pekala, ben uyuyorum, sabah erken kalkmam gerek ama haftasonu tamamen sizinim olur mu?" ellerini yüzüme yerleştirip alnıma bir öpücük bıraktı. Başka seçeneğimin olmadığını bildiğim için onu kafamı sallayarak onayladım.

O yatağa geçerken üzerimi değiştirdim ve yanına yattım ama o uykuya daldığında bile hala yatakta dönüp duruyordum.

Tıpkı günlerdir yaptığım gibi.

Düşüncelerim ve gözlerimi kapattığımda gözlerimin arkasında ki perdeye yansıyan o sahne, içimi titretiyor, uykumu kaçırıyordu.

Üstelik ona karşı hissettiğim hiçbir şey yoktu. O şey yaşanmadan önce onunla ilgili aklımda böyle düşünceler yoktu ama beni bırakmak istemeyişi hala aklımdaydı. Sanki eli hala sıkıca belimi kavrıyordu ve dudakları ruhumu okşuyordu.

Bu his berbattı, özellikle de yanımda yatan kocam bir şeyleri düzeltmeye karar vermişken.

Çok geç değildi, farkındaydım ama devamının gelmeyeceğine dair kendime bir söz veremiyordum. Bu içimi huzursuz ediyordu, onunda benim hakkımda pek iyi şeyler düşündüğünü sanmıyordum.

Evet, ilk hamleyi o yapmış olabilirdi ama benim de sanki ona bunu yaptığı için teşekkür edecekmişim gibi olan hareketlerim ortadaydı.

Kalbim göğüs kafesime ağır gelmeye başladığında biraz hava alma ihtiyacı hissettim. Evin duvarları artık bana bir hapishane gibi geliyordu.

Üzerime ince ceketimi geçirip önümü kapattıktan sonra bahçeye indim. Hava serindi ama kendime gelmek için soğuğa ihtiyacım vardı.  Sallanan koltuğun üzerine oturup gıcırdaması beni sinir etmesine rağmen düşüncelere bulanan beynimin ayırt edemediği anların birinde hareket etmeye başladım.

Burning Cigarettes 💏 zmHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin