freaking Rodger

2.3K 192 130
                                    


SA

YAZDIĞI BÖLÜM ÇOK UZUN OLUNCA BU KADAR UZUN BÖLÜM MÜ OLUR LEN MQ DİYİP BÖLÜMÜN YARISINI YAYIMLAYAN YAZARINIZ İSSSS ONNNLAAAYNNN

OY VE YORUMLAR HARİQA OLURSA TIPKI ÖNCEKI BIRKAC BÖLÜM GİBİ

DEVAMINI BEKLETMEDEN FİŞEKLERİM🚀

LAV YU❤

Her şey, bir anlıktı. Hayatta ne zaman neyle karşılaşacağımız asla belli değilken karşımıza sürekli sürprizlerin en kötülerinden birinin çıkması bir anlık boşlukta hissettirse bile, kendimi toparlamıştım.

Çünkü bunu şimdi hissettiğim öfke bu kadar tazeyken yapamazsam, başka türlü zevk alamazdım.

Onu mahvetmeliydim, tüm o gece toplantılarının hesabını sormalı ve şüphelenmemem için beni getirdiği bu tatili onun burnundan getirmeliydim ama ilk önce tüm hıncımı almak ona vurmak ve vurmak istiyordum.

Bu yüzden kendimi toparlamış ve dudaklarını kocamın dudaklarına yaslamış, sevgili anaokulu öğretmenimiz Luna'nın şaşkınlıkla suratıma bakan suratına bir tokat atıp Rodger'a ulaşabildikten sonra ona sürpriz olarak sakladığım yumruklarımdan birini geçirmiştim.

"Orospu çocuğu!" 

"Rina, açık-" bana doğru gelmeye çalışan Luna'ya öfkeyle bağırdıktan sonra yakalanmanın verdiği şoku hala üzerinden atamamış kocamın karnına tekme attım ve topuklu giymediğim için kendime küfürler savururken ona vurmak için yeniden hareketlendim ama koca ellerinin bileklerimi kavraması bana engel olmuştu.

"Sakin ol!" suratıma doğru korkutucu olduğunu sandığı bir şekilde bağırması, sadece daha fazla öfkelenmeme sebep oldu. "Sakin mi olayım?! Neden?! Kocamın beni daha rahat aldatabilmek için getirdiği bu tatilde tadınızın kaçmaması için mi?!" ayağına sert bir şekilde basıp acıyla inlemesine sebep olurken bileklerimi elinden kurtardım ve Luna'ya döndüm.

Bana korkuyla baktığında gözlerim karnına kaydı ve beynim yeni bir şok dalgasıyla çalkalanırken ölüyorum sandım. "Sen." sözlerimin devamı gelmedi. Zaten ne diyebilirdim ki? Çocuk Rodger'dandı ve anlaşılan doğumu yaklaştığı içindi bu sabahlara kadar süren iş toplantıları.

Biricik sevgilisinin doğum yaklaştıkça artan sancıları onu endişelendiriyor olmalıydı belki de.

Gözyaşlarım ve hıçkırıklarım nefesimi kesmeye başlamışken ellerimi saçlarımdan geçirdim ve tüm gücümü sanki bir anda kaybetmişcesine yatağın üzerine oturdum. "Neden?" diyebildim sadece.

Az önceki bana ne olmuştu bilmiyorum. Sadece oturup acıyla ve sıkışan kalbimle yüzüne bakarken dudaklarımdan dökülecek en mantıklı ve kısa kelime buydu. "Beni sevmiyorsan neden boşanmak yerine aldatmayı seçtin, Rodger?" pes etmiş gibi bir yılgınlıkla ona baktığımda başını iki yana sallayarak dizlerimin dibine geldikten sonra bana uzun süre kahkaha atmamı sağlayacak bir şey söyledi. "Seni seviyorum." 

"Beni seviyorsun?" alayla gözlerinin içine baktığımda balkon kapısının orada dikilen Luna, tüm bunları dert etmiyor gibiydi. "Siktir git." gülmemi kesip, oldukça ciddi bir şekilde yüzüne bakıyorken oturduğum yerden kalktım ve arka cebimde ki oda kartımızı çıkardıktan sonra ilerlemeye başladım.

Beni ikna etmek için saçmalayacağı şeyler umrumda değildi. Siktiğimin Luna'sıyla gönül eğlendirmeye devam etmesini de umursamıyordum tek istediğim boşanırken Jave hakkında sorun çıkarmamasıydı.

Kartla odanın kapısını açıp, içeri girdikten sonra etrafta ki eşyalarımı toplayıp valizin içine tıkmaya başladım. "Beni dinlemen gerekiyor." kolumu tutup, beni kendine çevirdiğinde hissettiğim duygusallık bir anda yok oldu ve kendimi suratına bir yumruk daha atıp onu geriye iterken buldum.

Burning Cigarettes 💏 zmМесто, где живут истории. Откройте их для себя