family(?) trip

2.5K 186 124
                                    

BBNNN GEEELLLDDDİMMM

VE GİDİORUM BAŞKA AÇIKLAMAM YOK SAKJDHKJSXN

ŞEY DIŞINDA;

oY VE yORUM YAPARSANIZ BU FUKARAYI SEVİNDİRİRSİNİZ 

MEDYA🔥👅


"Javie?" şezlongda oturmuş, etrafı beklenti dolu gözlerle izleyen oğlumun yanına giderken vücuduma bir havlu sardım ve hemen yanına oturdum. "Neyin var bakalım senin böyle?" zayıf bedenini kucağıma aldıktan sonra saçlarına bir öpücük bırakırken, bir yandan da Rodger'ın birden bire nereye kaybolduğunu anlamaya çalışıyordum. "Bir şeyim yok." gözlerini benden kaçırıyorken sallandırdığı ayaklarını izlediğinde benden sakladığı bir şeyler olduğunu biliyordum. 

"Bana her şeyi anlatabileceğini biliyorsun değil mi?" yanağına küçük bir öpücük bırakıp gözlerini incelerken onu kucağımda bana dönük oturttum. "Evet," başını beni onaylarcasına salladıktan sonra devam etti. "Ama sana bunu söylememem gerekiyor." diye mırıldandı sıkıntıyla ama daha sonra sanki dayanamıyormuş gibi kıvranmayı bırakıp konuşmaya başladı. "Zayn buraya geleceğini söyledi ama hala gelmedi. Sence beni kandırdı mı anne?"

Küçük, kahverengi gözler suratıma odaklandığında dudaklarım şaşkınlıkla aralandı. "Buraya geleceğini mi söyledi?" beni yeniden başıyla onayladıktan sonra devam etti. "Benimle burada da futbol oynayabileceğini söyledi ama sanırım vazgeçti."

Bu duruma oldukça üzgün görünen suratına birkaç öpücük bırakırken minik burnunu sıkıştırıp onu oyalayacak birkaç şey söyledim ama keyfi yerine gelmiyordu ve bizi tatile getirip, vakit geçirmek isteyen kocam sanki bu sıcak havada buharlaşıp yok olmuştu. Ortalıkta gözükmüyordu ve birkaç kere aramama rağmen cevap da vermemişti.

"Jave," diye mırıldandım burnumu saçlarının arasında gezdirirken. "Sanırım Zayn sana verdiği sözü unutmamış." buraya doğru, elindeki futbol topuyla ilerleyen ve gittikçe yaklaşan dövmeli bedeni incelerken Jave hevesle arkasına döndü ve onu görmesiyle de "Zayn!" diye bağırarak kucağımdan atladıktan sonra ona doğru koşmaya başladı.

İyi gözüküyordu, Tanrım, fazla iyi gözüküyordu ve onu birkaç kez de üstsüz görmüş olmama rağmen, esmer tenine çarpan sıcak güneş bu görüntüyü daha inanılmaz bir hale getirmişti. Boğazımı temizlerken odağımı Jave'i kucaklayıp buraya ilerleyen Zayn'den şezlongun yanında duran ve sadece bir buzu sağlam kalmış portakal suyuma çevirdim. Bu hava da harika gideceğine neredeyse emindim ama şuan yutkunamadığım için boğazıma takılıp da beni rezil etmesini istemiyordum.

"Vay canına dostum şuna bak," dedi Zayn alayla suratımı işaret ederken. "Annen de en az senin kadar buraya gelmeme sevinmiş görünüyor." Jave gülerek yanağını Zayn'in yanağına yaslarken bu görüntüyü asıl sağlaması gereken kişiyi düşündüm, hangi cehennemdeydi?

"Bizde tam çomağı hazırlamış, it nerede diye bekliyorduk ki, şansa bak sen geldin dostum."

"Ahh, bugün yine formdayız bakıyorum da." kucağında ki Jave'le birlikte karşımdaki şezlonga otururken yüzünde, ne yapsam da silinmeyecekmiş gibi duran bir gülümseme vardı. Ona yakışan içten bir gülümseme. 

Onu cevapsız bırakıp, çantamdan kitabımı çıkarırken bacaklarımı uzatıp sırtımı şezlonga yasladım ama onun üzerimde ki bakışlarını rahatlıkla hissedebiliyordum. Gözlerimi, başını Zayn'in omzunu yaslamış havuzu izleyen oğluma çevirdim. "Bebeğim," diye mırıldandım Zayn'e yaklaşıyorken bunu ona doğru söylemem nefesini kesmiş gibiydi. Eğlenir bir ifadeyle gözlerine bakarken gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım. 

"Havuza girmek ister misin?" saçlarına bir öpücük bırakıp onu Zayn'den alırken hevesle başını salladı. "Evet! Ama Zayn'de gelsin." kucağımdayken aşağı doğru sarkıp Zayn'in elini tutmaya çalıştı ama ağırlığını taşıyamayıp sendeledikten sonra, onunla birlikte Zayn'in kucağına düştüğümü belimi sıkıca kavrayan parmaklardan anlamıştım.

Nefesim boğazımda takılırken yüzümü Jave'in diğer tarafına çevirdim ama yanaklarımın kırmızılığını gördüğüne emindim. Beni biraz daha kendine yaklaştırıp elini geniş bir şekilde belime koydu ama oturduğum dizinden kalkıp Jave'i yere bıraktıktan sonra hala belimde olan elini ittim. "Üzgünüm," diye mırıldandım boğazımı temizledikten sonra suratına bile bakamadan.

Bu biraz tuhaftı. Bu aslında bayağı bir tuhaf hissettirmişti ama anlamasını istemiyordum. "Hadi, Zayn." elini tutup çektiğinde ona çevrilen Zayn'in bakışları bir nebze olsun rahatlamamı sağlamıştı ama vücudum sıcak havaya inat buz kesmiş gibiydi. "Anne." dedikten sonra beni de peşinden sürükleyerek yanlarına kadar götürdü ama onun kolluklarını taktıktan sonra, girmek yerine onlar atlarken havuzun  kenarında oturup sadece ayaklarımı soktum. "Anne!" Javie, kaşlarını çatarak bana doğru yüzmeye çalışıyorken Zayn onun boş yere çırptığı ayaklarını tutup bana doğru ilerlerken önünden itmeye başladı ve bu Jave'in kahkahalarla gülerek gıdıklanmasına sebep oldu. 

"Sende havuza gel." elimden tutup, beni çekmeye çalıştığında minik elini öpüp havuzun içine geri bıraktım. "Ben yeterince girdim, bebeğim biraz sen vakit geçir."

Zayn, alayla suratımı inceliyorken saçından yüzüne, boynuna ve göğsüne damlayan damlaları izleyip yutkundum. Bu haksızlıktı. Karşımda kızarmış ve hala su damlalarını üzerinde taşıyan dudakları, ıslak kirpikleri ve şuan dayanılmaz derecede harika görünen vücuduyla duruyorken gözlerimi nasıl ondan başka bir yere çekebilirdim ki?

Tanrım.

Onu izlediğimi biliyordu, suratındaki gülümseme iyice ukalalaşırken kaşlarımı çatarak bakışlarımı başka bir yere çevirdim ama, hiç beklemediğim bir anda bacaklarımdan tutup beni kendine doğru, suya çekmesi çığlık atarak kollarına tutunmama sebep olmuştu. Vücudumu sudan çıkarıp öfkeyle suratına bakarken küfür etmek için dudaklarımı araladım ama sonra oğlumun beni izlediğini hatırlayarak göğsüne bir yumruk attım. Jave'in bu halimden eğlenen kıkırtılarının kulaklarıma dolması Zayn'e su atarak ona dönmeme sebep oldu.

"Çok eğleniyorum!" diye bağırdı Javie ben onu yanıma çekerken Zayn'in hemen omzumun ardında olduğunu tenime çarpan nefeslerinden anlayabiliyordum. "Bugün maç yaparız değil mi?"bana tutunarak ortamıza geçerken hevesle Zayn'in uzattığı ellerine tutundu ve böylelikle sabit yerinde kalmayı başarabildi.

"Elbette oynarız vee, belki de annen de bize eşlik eder." diyerek topu bana attığında Jave hevesle bana döndü. "Evet anne! Lütfen." ellerini havaya kaldırarak  bana doğru su sıçrattığında Zayn'e düşmanca birkaç bakış attım. "Belki oynamam ama sizi izlemeye gelirim olur mu?"

Kafasını hızla beni onaylarcasına salladığında derin bir nefes alıp etrafıma bakındım. Rodger, bizi getirdiği tatilde yalnız bırakmıştı. Onun bizimle ilgilenmesi gereken yerde Zayn bunu yapıyor, aklımı bulandırıyordu ve anlaşılan oğlumun kalbi çoktan öğretmeni tarafından fethedilmişti. Ona neredeyse taptığını ve kendine örnek aldığını bakışlarından bile anlamak mümkündü, Zayn'in hayatımızda bu kadar önemli bir yer edinmesinin tehlikeli olduğunu düşünüyorken, asıl tehlikede olan şeyin benim hislerim olduğunun farkında bile değildim.

ZAYN VE JAVE↙⬇↘

ZAYN VE JAVE↙⬇↘

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

DIRIM DIRIM

BENCE BEST KAPIL EVER EVER EVERININDA EVIRI OLDULAR DİYENLER +238

rODGER KESİN Bİ BOKLAR YİYO DİYENLER +736

Burning Cigarettes 💏 zmHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin