complicated feels but okay all the way

3.1K 180 116
                                    

YİNE RUDE BOY'UN GÜCÜNE SIĞINARAK YAZDIM AFFEDİN

"Javie'ye göz kulak olabileceğinden eminsin değil mi?" tereddütlü bir şekilde çantamı askılıktan alıp bir yandan da onun ela gözlerini incelerken hala gidip gitmeme konusunda kararsızdım çünkü Rodger'ın çocuk bakma konusunda en ufak bir fikri bile olmadığına emindim.

"Lütfen, Rina. Tanrım. İkimizde beş yaşında ki aptal çocuklar değiliz." dediğinde ona tek kaşımı kaldırarak biraz alaylı bir şekilde baktım. "Tamam, belki birimiz öyle ama söz veriyorum hiçbir sorun olmayacak ve eve geri döndüğünde ikimizde tek parça halinde olacağız."

Onu başımı sallayarak onayladıktan sonra aynadan bir kez daha kendime baktım. "Bir sorun olursa beni ara." bedeni, hemen arkamda belirip, elleri belimi kavrayarak beni kendine döndürürken gerildiğimi hissettim. Neden kocamın beni öpmesinden kokuyordum? 

Gözlerimi kapatıp derin bir nefes alırken zoraki olduğu anlaşılmadığını umduğum bir gülümseme gönderdim. "Tamam, görüşürüz." kolları arasından sıyrıldıktan sonra kapıyı açtım. 

"Bir öpücük bile yok mu?" alt dudağını sarkıtarak bana baktıktan sonra yanağına bir öpücük bıraktım ve bunun ne kadar garipleşmeye başladığını düşünmeyi daha sonraya bırakarak evden çıktım.

*

Yüksek ses müzik, birbirine karışan sesler, ter ve alkol. Dokuz kusurlu hareketten en az birini yapmamı sağlayacak tüm etkenler neredeyse hazırken Miranda karşıma oturmuş, zihnimi daha da bulandırmaktan başka bir şey yapmıyordu.  "Demek seksi bir anaokulu öğretmeniyle oynaşıyorsun?" gülerek omzuyla omzumu dürttükten sonra bardağını tepesine dikti.

Bu iki sarhoş eve nasıl gidecekti hiçbir fikrim yoktu ama kuzenimle oturup uzun zaman sonra içimde tüm tuttuklarımı birisine böylesine üstünü kapatmaya gerek duymadan dökmek beni rahatlatmıştı. 

"O şekilde söyleme." dedim yüzümü buruşturduktan sonra başımı iki yana sallarken. "Sadece onu birkaç kez bluzsuz gördüm ve itiraf ediyorum ki benim için oldukça zor dakikalardı ve bir de, sadece ama sadece Rihanna yüzünden aramızda bir yakınlaşma oldu. Böyle bir şeyi yapmayacağımı biliyorsun." kaşlarımı kaldırıp ona baktığımda kıkırdadı. 

"Bilmem, biliyor muyum?" bayık bakışlarla beni incelediğinde başımı geriye atıp ofladım.

"Boşversene, nasılsa olan olmuş oturup bunun için vicdanınla kendini boğacağına ilerisi için ne yapmak istediğini düşün. Mesela Rodger'ın ihanetini ortaya çıkarmak için bir şeyler ya da yakışıklı seksi ve karşı konulmaz öğretmene karşı nasıl davranacağın konusunda."

"İkincisi için düşünmeme gerek yok, hiçbir şey yapmayacağım. Sadece bir kere ve o da sadece boş bulunduğum için bir şeyler oldu ve-" 

"Bir daha olmasını istemediğini mi söyleyeceksin?" kolunu bar tezgahına yaslayıp bana doğruları söylememi gerektiren bakışlar attı. "Bunu bana inandıramazsın güzelim. Kocanla sevişmediğin için cinsel bir yoklukta olduğun ya da diğer tüm aptal zımbırtılara inanmamı bekleme. Seni iyi tanıyorum." parmakları arasına alıp yaktığı sigarasından yayılan dumanın dağılışını izlerken oflayarak ellerimi saçlarımdan geçirdim.

"Ama bir daha olmaması gerekiyor. Evliyim Miranda." elimi kaldırıp yüzüğümü ona gösterdikten sonra dudaklarımı kemirmeye başladım. Bu kadar çıkmazda hissettiren şey neydi?

"Ama bu bile ondan etkilenmene etken değil, benim ballı çöreğim. Üzerinde düşünülmesi gereken bir konu ve benim sarhoş zihnim bu gece çok fazla yoruldu. Bunları ayık olduğum bir zamana saklayalım." dedikten hemen sonra sigarayı tuttuğu parmaklarıyla ileride kesiştiği esmer bir çocuğu gösterdi.

Burning Cigarettes 💏 zmWhere stories live. Discover now