unexpected plans

1.3K 94 12
                                    

Haaayyyyyy

ben geldim ve

bbbyyyyyyy

Biiirrr adet geçiş bölümü sonrasında finale adım adımmmm








"Anne," Jave ben onun omuzlarına güneş kremi sürüyorken huysuzlanmaya devam ettiğinde gözlerimi Rodger'dan aldığı ela gözlerine çevirdim. "Efendim?" ellerimin altından kaçıp zayıf vücuduyla karşıma dikildiğinde kaşlarımı çatarak onu inceledim.

"Buradan gidecek miyiz?" meraklı bakışları yüzümü dikkatle inceliyorken şaşkınlığımı gizleyemedim. "Ne? Bu da nereden çıktı?" kollarını kavrayıp onu yeniden karşıma oturttuğumda bakışlarıyla ileride, Jo ile birlikte yüzüp onun insanları korkutmadığından emin olmaya çalışan Zayn'i işaret etti.

"O dedi, bana buradan gidersek üzülüp üzülmeyeceğimi sordu." kaşlarımı şaşkınlıkla kaldırırken gözlerimi Zayn'e çevirdim. Birkaç kız yanına gitmiş bir yandan Jo'yu severken diğer yandan da onunla konuşuyorlardı.

"Peki, sen ne dedin?" saçlarını okşayıp dikkatle gözlerini incelediğimde hafifçe omuz silkti. "Buradan neden gitmemiz gerektiğini sordum ama bana bir şey demedi. Gidecek miyiz?" kafamı iki yana sallarken gergin bir şekilde gülümseyip dudaklarımı alnına bastırdım. "Bilmiyorum bebeğim,"

"Babam yüzünden mi?" dedikten sonra kendini kucağıma bıraktı. "Yeniden kavga mı edecekseniz?" kafasını göğsüme yasladığında derin bir nefes alıp saçlarını okşadım. "Hayır... Lütfen sen tüm bunları düşünme olur mu? Biz halledeceğiz." dudaklarımı şakaklarına ve burnunun ucuna bastırarak onu kucakladıktan sonra ayağı kalktım. "Şimdi gidip biraz yüzelim, olur mu?" kafasını olumlu anlamda sallayıp aşağı inmeye yeltendi ancak ayakları sıcak havaya rağmen buz gibi olan suya değince yeniden kucağıma yapıştı.

"Çok soğuk!" küçük bir çığlık eşliğinde gülerek bağırdığında kıkırdadım. "Hmm, bu küçük oğlanın biraz serinlemesi gerekiyor ama." ellerimi suya daldırıp onu serinletmek adına saçlarına değdirdim. Bu sırada gözlerim hala birkaç kızla konuşan Zayn'in üzerindeydi.

"Aman Tanrım!"

"Ne?"

Gözlerini, elini Zayn'in omzuna yerleştirmiş ve ona doğru eğilerek gülen kıza çevirirken konuşmaya devam etti. "Kız göğüslerini Zayn'in ağzına sokmaya çalışıyor!" işaret parmağını onların üzerine doğrulttuğunda dudaklarım şaşkınlıkla açık kaldı.

Dudaklarının üzerine canını acıtmayacak bir şekilde vurup kaşlarımı çatarken yüzüne baktım. "Böyle lafları nereden öğreniyorsun sen?!" dudaklarını birbirine bastırıp haylaz bakışlarını yüzüme çevirdiğinde "Söyle," dedim işaret parmağımı tehditkar bir şekilde yüzüne doğru sallayıp.

"Harry ona barda başına gelenleri anlatıyordu ve bir kızın ona aynen böyle yaptığını söyledi." tüm dişlerini göstererek sırıttığında başımı iki yana salladım. "Seni iki koca adamla evde bırakıp alışverişe gitmemem gerektiğini biliyordum. Ama, böyle kelimeleri bir daha kullanmıyorsun, anladın mı?" kafasını hızla olumlu anlamda salladığında derin bir nefes aldım.

"Rahatsız etmiyoruz ya?" sonunda yanlarına varabildiğimizde Jo bile bu aşırı ilgiden sıkılmış gibi havladı ve bana doğru yüzerken hızla kuyruğunu sallamaya başladı. En azından beni burada gördüğüne sevinen bir kişi vardı.

Kızlar, kıkırdamalarını durdurup yüzündeki gülümsemelerle bana döndüklerinde Zayn boğazını temizledi. "Bende kızlara tam şeyden bahsediyordum," dedi ve bir süre etrafa bakındıktan sonra Jave'i bir anda kucağımdan aldı. "Oğlumuzdan! Evet, kesinlikle öyle." diyerek Jave'in gözlerinin içine baktığında Javie bir çocuktan beklenmeyecek bir kıvraklıkla onun ne demek istediğini anladı ve kollarını sıkıca Zayn'e sardı. "Baba! Babacığım..." yanağını yanağına bastırıp, sevimli bakışlarını etrafa gönderiyorken şaşkınlıkla bu ikisini izliyordum.

Burning Cigarettes 💏 zmWhere stories live. Discover now