Yazarda Açıklama 6

71.9K 1.6K 130
                                    

Öncelikle herkese merhaba. Böyle açıklamalara ve içten seslenişlere ara ara gidiyorum. Bu sefer ki sebebim sizlersiniz. Çünkü Buz Kralın kısa sürede sizler sayesinde kat ettiği yol beni çok heyecanlandırdı. 

Harika ve inanılmaz yorumlar alıyorum. Okunma oranım buna keza hızla artıyor. Belkide biraz fantezi olsun diye başladığım bu hikayem umduğum ve beklediğim yerlerin çok üstünde şu an. Ben hepinize çok çok teşekkür etmek istiyorum. En başlarda hikayeyi bırakma kararsızlığı içerisindeyken bu olağan üstü mesajlar teşvik edici sözler ve hayran sayısının artışı bana öyle bir motivasyon öyle bir yazma aşkı aşılıyor ki inanamazsınız :)

Dağhan ve Elifin hikayesi beklediğinizden farklı bir hikaye bunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Kimi sert mesajlar, baskılar, hatta kızıp küsüp hikayeyi okumaktan vazgeçenler, bir kadını böyle bir duruma nasıl sürüklersin diyerek bana sitem eden okurlar derken aklımdaki kurgunun gidişini birazda olsa değiştirmek zorundaymış gibi hissediyorum. 

Ama üzülerek de söylüyorum ki bu hikaye ne kadar içinize işleyip sizi ele geçiriyorsa ve Dağhan ile Elifin her temasında yakınlaşmasında ne kadar heyecanlanıyor ve mutlu oluyorsanız bilin ki bir o kadar daha üzüleceğiniz ve kızacağınız anlar gelecek. Sürprizler ile dolu yeni bölümlerim var. Ama telaşlanmayın her ne kadar hikayeyi acı ile yoğursam da buna keza bende Elif ve Dağhanın mutlu olması taraftarıyım. Ama dediğim gibi aklımdaki kurguyu ne olursa olsun değiştiremem ne yazık ki. Umarım kalplerimizi çok fazla incitmeyen bir masal okuyabiliriz birlikte.

Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum... Sizler buralarda oldukça bende çok büyük bir hevesle yazmaya devam edeceğim...


BUZ KRALKde žijí příběhy. Začni objevovat