YABAN Tanıtım ve Kapak...

66.1K 1.1K 575
                                    

Selamlar, heyecanlı yazarlar okuyucularından gelen övgü teşvik destek ve takdirin tadını bir kez aldılar mı artık durmak soluklanmak ve bazende kısa bir mola bile vermek çok zor olur onlar için.

Ve evet YABAN ile karşınızdayım bu kez. Aylardır hatta neredeyse tam bir yıldır aklımda olan bir kurgu bu. Sahneler diyaloglar görüntüler kafamın içerisinde sürekli dönerken en sonunda acizliğime kapılıp kalemi elime alıp bir kez de YABAN ile merhaba demek istedim size.

Çok ama çok heyecanlıyım. Çok hevesliyim ve bir an önce kaleme almak için sabırsızım. Ama korkmuyor ürkmüyorda değilim. Buz Kral ile sizler sayesinde yakaladığım başarıyı acaba Yaban ile de yakalayabilecek miyim ? Ama galiba yazmak birazda cesaret işi tutku istek ve mücadele işi. İnanıyorum ki beni bu hikayemde de yalnız başıma bırakmayacaksınız ve birlikte emin adımlarla milyonlara doğru ilerleyeceğiz yine.

Yabanı kaleme almak için Buz Kralın final yapmasını bekleyeceğim. Çünkü bir hikayemi tam istediğim gibi bitirmeden bir diğeri için emek harcamak istemiyorum. Her bir hikayem hak ettiği değeri alıp sonlanmadan bir diğeri ile ona ihanet etmek istemiyorum bir nevi.

Ama YABAN a kısacık bir tanıtım girişi yaparak ve kapak konusunda yine her zaman yaptığım gibi sizin önerinizi alarak başlamak istiyorum. Sizlere sunmuş olduğum tasarımlar içerisinden en beğendiğinizi bana bildirirseniz hikayem için o kapağı kullanmak istiyorum. Yani hikayeye başladığım anda da hikayeyi bitirdiğim anda da siz yanımda olun istiyorum. Hepinizi çok ama çok seviyorum desteklerinizi bekliyorum. Lütfen YABAN içinde takipte kalın...

YABAN

Jess için hayat hiç olmadığı kadar zor ve yıpratıcıydı. Boğazına kadar bir balçığın içine saplanmış ve sanki her hareket edişiyle bu pisliğin içerisine daha fazla gömülüyor gibi hissediyordu.

Yirmiüç yaşında Amerikanın en ünlü pop yıldızı olan Jessica Evans olmasına rağmen, şu an yaşadığı hayat dünya üzerinde pek çok gencin gözlerini kamaştırmasına rağmen, sahip olduğu şöhret ile insanların rüyalarında bile göremeyeceği hayatı yaşamasına rağmen onun için bu durum mide bulandırıcı zamanlar, riyakar insanlar ve sahte dostluklar ile çevrelenmiş bir tımarhaneden farksızdı. Etrafına saçtığı sahte gülücükler mutluluk kumpasında ki pozlar ve ben bir numarayım harikayım başarılıyım imajı ile çevrelenmiş yalan sevinçler ile her geçen gün kendine biraz daha yabancılaştığını ve artık kendi kendini bile tanıyamadığını hissediyordu.

Bir turne için konakladığı Denver da iken fazla içtiği ve sarhoş olduğu bir gece tüm bu saçmalık ve iğrençliğin ortasından kaçıp kurtulmak için bindiği arabasını çılgınlar gibi Rocky dağlarına doğru sürdü Jess. Gecenin karanlığı, yolların dik ve yokuş olması sonucu bir kaç saat içerisinde kaybolmuştu. Bu da yetmez gibi sarhoş kafası ve dönen başı ile bir anda bir ağacın gövdesine arabası ile şiddetli bir şekilde çarpmış ve yavaş yavaş uyuşmaya başlayıp kendinden geçmişti. Ölüm bile yaşadığı hayattan daha dingin daha sakin ve daha temizdi onun için. Bu yüzdende hiç direnmeyip kendini gülümseyen yüzü ile kapanmak üzere olan göz kapaklarına teslim etti...

*******

Al için yalnızlık ihtiyacı olan tek şeydi. İnsanlardan yaşamdan çevresinden geçmişinden kaçmak istiyor ve sadece sessizlik ile günlerini tüketip bu kimsesiz dağların ormanların içerisinde her şeye rağmen bir avuç da olsa huzur bulmak için uğraşıyordu. Geçmiş hala bir yara gibi içinde kanamaya devam ediyor ne yaparsa yapsın ardını dönüp çekip gitmemek için direniyordu.

BUZ KRALWhere stories live. Discover now