Yazardan Açıklama...

55.7K 1.7K 269
                                    


Merhaba... Öncelikle gecikmenin farkındayım ve hepinizden çok ama çok özür diliyorum. Ama artık son bölümdeyiz ve hikayeme yakışır bir final yapmak istiyorum. Onun içinde sizlerden biraz sabır rica ediyorum. Çünkü içimdeki yazma isteği dolsun dolsun taşsın ve ben harika bir bölüm ile bu hikayeyi sonlandırayım istiyorum. 

Hikaye şu an için bir kilit noktasında kaldı bunun farkındayım. Dağhanın uyanıp Elifin adını fısıldaması ile hepimiz rahat bir nefes aldık ancak takibinde gelecek olan olayların ne şekilde devam edeceği tabi ki de bir muamma. Yarım kalan aşklar her zaman mutlu sonla bitmez. Ama kimi zamanda kırık dökük aşklar bile en tutkulu en sevgi dolu delicesine mutlu sonları getirebilir ardında.

Biraz daha sabrınıza ihtiyacım var ki içimden geldiği gibi yazabileyim. Biraz daha vakite ihtiyacım var ki bu hikayeyi hak ettiği gibi bitirebileyim. Hepinizi çok ama çok seviyorum. Ve şu an bölümü yazmaya başladım ancak kısa kesmeye de hiç niyetim yok. Söz veriyorum çoook uzun bir bölüm ile bitireceğim her şeyi. Takipte kalın lütfen....

BUZ KRALWhere stories live. Discover now