6 • 'Fosilleşmiş Doğa Artığı'

140K 11.3K 3.8K
                                    

Multimedya: Taylor Swift - I Knew You Were Trouble

Keyifli Okumalar...

🍀

Üniversite hayatım boyunca hiç böylesine boktan bir işin içine düşmemiştim. Geçen sene olanlar haricinde tabii... Bir tişörtün bunlara sebep olacağını bilseydim o Allah'ın cezası bez parçasını koşa koşa kuru temizlemeye götürmez miydim ben? Ne tişörtmüş ya? Sanki Hint kumaşı...

"Beni bırakmazsan eğer..." diye tısladım.

"Ne yaparsın?" dedi Azman dudaklarını yana kıvırarak.

Sigarayla karışmış parfüm kokusu genzime dolarken öksürmemek için kendimi zor tutuyordum. "Bağırırım."

"Bağır o zaman. Bu da boşa konuşmadığımın kanıtı olur."

"Ne?"

"Sana o sesleri yakından dinlersin demiştim."

Sesler ha! Görürsün sen şimdi sesleri!

Ulan! Yetti be! Bunu sen istedin Aslanım diye savaş naraları atan içimdeki sesle dizimi kırıp bacak arasına bir tekme savurdum ve bir an o keyifli ifadesi tuzla buz oldu. Acıyla kasılıp gerilerken "Asıl sen benimle uğraşırken bundan sonra iki kez düşüneceksin ulan!" diye bağırdım. "Kolaysa bir daha bana dokun da bu sefer münasip yerlerini kökünden keseyim."

Aferin kız Esra! Kiminle uğraştığını anlasın pezevenk. Of dedim de rahatladım be! Sana da oh olsun Gül.

"Kızım..." dedi dişlerinin arasından. "Sen nasıl... Bir belasın?"

"Ha şunu bileydin." Benden buraya kadardı. Eve gidip çay demleyecek sonra da karnıma taş bağlayıp uyuyacaktım. Adam resmen hayat enerjimi bir günde tüketmişti. Zaten yiyemediğim o dolmalar hala gözümün önünde süzülüyordu. Bunca zaman içemediğim bir bardak çayın hayali ise bana işkence çektiriyordu. Gözlerimin önünde süzülen dolmaların yanında artık çay bardakları horon tepmeye bile başlamıştı.

Kapıya yönelmiştim ki Azman'ın yine önümde buldum. Anlaşılan o ki kız kavgalarının nasıl başladığını göstermemi istiyordu. Ben de zevkle o uzun saçlarını elime dolayıp gösterebilirdim. Geçen yaz gittiğim kick boks derslerinden bir şeyler de üzerinde uygulamaktan zevk duyardım.

"İşte bunu yapmayacaktın," dedi dişlerini sıkarak. Fazlasıyla kızmış görünüyordu ki bu beni bu kez sadece keyiflendirdi. Bu şerefsizden korkan onu gibi olsundu.

"Yaptım. Daha fazlasını yapmamı istemiyorsan çekil."

Öfkeli ifadesi birden silinip aptal sırıtışı yüzünü kapladı. "O zaman sana iyi geceler."

Bu da ne demekti şimdi?

Birden kapının üzerindeki anahtarı alıp dışarı çıktı. Kapıyı ardından hızla çekip kilitledi. Bir kaç saniye saf saf kapıya bakıp olanları idrak edince de kapıya koştum.

"Lan beni odaya mı kilitledin sen?" Bravo bana! Şu an en mantıklı soru buydu sanki.

"Rahat dursaydın Asi," dedi yine eğlenen sesiyle. "Aslında bir şey yapmayacaktım. Söyledim sana, ilgimi çekmiyorsun ama o son hamle. O işte hiç olmadı."

"Aç lan şu kapıyı!" dedim kapıya vururken. Elimdeki sızıyla avucuma baktım. Şerit şeklinde bir kesik vardı ama derin değildi. Muhtemelen sapık herif bıçağı alırken olmuştu. Bense onunla uğraşmaktan yeni yeni acısını hissediyordum.

KÜFÜR YOK! Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin