24 • 'Hoşlanıyorum!'

127K 9.8K 5K
                                    

Multimedya: Halsey | Bad At Love

Keyifli Okumalar...


Akın Korutürk

Hastane polisini iyi olmadığım yalanıyla şutlarken bakışlarımı yine Asi'ye çevirdim. Söylediklerimin hesabını soramadan sakinleştiricinin etkisiyle uyuyakalmıştı. Aslında tamamen onun panik halini silmek için uğraşmıştım. Yoksa her an bayılacak gibiydi. Tüm gece de benimle uğraşmaktan uyuyamamıştı. Şimdi ise kollarımın arasında mışıl mışıl uyuyordu. Açık kumral saçlarının birazı kollarıma birazı da yatağa dağılmıştı. Yanakları da hafifçe pembeleşmişti. Hafif nefes alışlarında kızaran dudaklarından çıkan nefesi tenimi okşuyordu. Şu perişan haliyle bile o kadar güzel görünüyordu ki, onu izlemekten kendimi bir türlü alamıyordum.

"Çok saçma," diye mırıldandı uykusu arasından. Bir de uyuduktan sonra ara ara konuşmaları vardı ki hiçbirinden bir anlam çıkaramadım. Aslında belki bir şeyler öğrenebilirim diye ona içimi kemiren soruları yöneltmiştim ama o sadece yine kendi kendine mırıldanmakla yetinmişti. Beni duyduğundan bile şüpheliydim.

Nerede kalmıştı bu hemşire? Bileğinin alçıya alınacağını söylediğinden beri ortalıkta yoktu. Bileğine dokunmamaya özen göstererek kıpırdandım. O da hissetmiş gibi benimle birlikte kıpırdandı. Kesinlikle aynı yatakta yatmak iyi bir fikir değildi!

Kapı açılınca hemşirenin geldiğini sanıp başımı çevirdim ama odaya dalan kesinlikle başıma bela olacak o çocuktu. Hatta, Allah'ım! O kızlardı.

Burak beni görünce duraksadı. O bir bana bir yanımda uyuyan Esra'ya bakakalırken "Oha!" dedi Esra'nın sarışın ev arkadaşı. Burak'ın yanık olduğu kız Gül.

"Lan!" diye gürledi Elif.

"Sessiz olun!" diye onları uyardım.

Burak öfkeyle dişlerini sıktı. "Ne. Boklar. Dönüyor. Burada?"

"Anlatırım ama dur bir dakika! Sizin nereden haberiniz oldu?"

"Pınar haber verdi," dedi Burak.

Çenesi düşün doktor kız!

Pınar'ı elbette ki Burak'tan ötürü tanıyordum. Burak'ın kuzeniydi. Bu hastanede olduğunu bilseydim kesinlikle başka bir yere götürmelerini isterdim ama itiraf etmeliyim ki kız işime yaramıştı. Asi'ye karşı oynadığım tedavi olmayacağım oyununu kavrayıp bana destek olmuştu. Hatta ona sakinleştirici vermesini ondan ben istemiştim çünkü hem gece uyumamıştı, hem de hastanede olmasının onu nasıl etkilediğini görebiliyordum. Biraz dinlenmesi gerekiyordu.

Elif öfkeyle Asi'ye doğru yürüyüp onu kontrol etti ve öfkeli gözlerini bana çevirdi. "Neden kolunda serum var?"

"Çünkü bileği çatlak. Ağrı kesiciler etki etmeyince serum taktılar."

"Peki, bileği neden çatlak?" dedi Gül.

"Ve seni kim delik deşik etti?" diye devam etti Burak.

"Ve siz tüm gece beraber miydiniz?" dedi ardından tekrar Gül.

Elif de geri kalmadı. "Ve siz neden aynı yatakta yatıyorsunuz?"

Gözlerimi bıkkınlıkla tavana çevirdim. "Polis bile bu kadar soru sormadı."

"Ne olduğunu anlatacak mısın artık?" dedi Burak.

"Bir kaç serseriyle kapıştık," dedim kısaca.

"Bu kadar mı yani?"

"Hesabınızı sonra sorsanız," dedim iç geçirerek. "Çünkü yorgunum."

KÜFÜR YOK! Where stories live. Discover now