9. fejezet

17.9K 863 126
                                    

           

Másnap kellet valaki (vagy éppen valakik), hogy elmondjam, hogy mit éreztem tegnap, amíg Shawnal voltam.

Amy beteg volt, így nála volt a találka. Ryannek és Amynek elmondtam mindent, ami tegnap történt, hogy mit éreztem, amikor belenéztem a szemébe, hogy Shawn hol ajkaimra, hol szemeimre nézett.

Ők, mint valami szakik, figyelmesen hallgatták történetemet, majd miután befejeztem, egyszerre mondták ki azt, amire nem számítottam.

- Sarah, te hülye vagy!

Kikerekedett szemekkel néztem rájuk.

- Mi? Miért?

- Ahogy így elmondtad, Shawn meg akart csókolni!- mondta Ryan, nekem pedig felébredtek a lepkéim.

- Komolyan?- pirultam el.

- Igen. De örülj, hogy nem történt meg!

- Mi? Miért?- kérdeztem összeráncolt szemöldökkel.

- Komolyan ott akarod megkapni Shawntól az első csókot, ahol egy kutya néz titeket és büdös van? Mert ha igen, akkor nekem oké!

- Nem az a lényeg, hogy hol. Hanem, hogy ha megcsókolt volna, én lettem volna a világ legboldogabb embere.

- Akkor miért szakítottad meg a szemkontaktust?- kérdezte Amy.

- Mert remegett a lábam! Meg amúgy is. Több perce néztük egymást, volt rá ideje, hogy megtegye!- válaszoltam, ők pedig egyetértettek velem ebben.

- Lehet, hogy félt megcsókolni- vetette fel ezt az ötletet Amy, én pedig összeráncolt szemöldökkel néztem rá.

- A tökéletes Shawn Mendes fél egy lányt megcsókolni?

- Basszus, ha heteró lennék, és bejönnél, én sem mernélek megcsókolni. Kiszámíthatatlan vagy. Ki tudja, hogy miképpen reagálsz arra. Visszacsókolsz, vagy nem. Ha nem, mit csinálsz? Elfutsz, megpofozod vagy tökön vágod?- mondta Ryan, én pedig hitetlenkedve néztem rá.

- Egyáltalán nem vagyok kiszámíthatatlan.

- Igen? Hogy reagáltál volna? De most őszintén- fonta keresztbe karjait.

- Nem tudom- túrtam bele a hajamba- tuti meglepődtem volna, de örültem volna neki. De az biztos, hogy tökön nem vágtam volna!

- Figyelj, holnap suli, majd megnézzük, hogy Shawn hogy viszonyul hozzád a szombaton történtek után- mondta Amy, nekem pedig be kellett látnom, hogy igaza van.

Kreálhatunk összeesküvés elméleteket, de nem tudhatjuk, hogy mi történt volna, ha nem szakítom meg a szemkontaktust. Ezt csakis Shawn tudja. Vagy lehet, hogy még ő sem. De vajon ő is ezen gondolkozik, vagy csak én?

Egy órával később elköszöntem Amytől és Ryantől, és hazaindultam, hiszen még egy szót sem tanultam a hétvégén, és még a maradék szöveget is meg kell tanulnom.

A szöveg tanulása közben elképzeltem, ahogy a színházteremben lévő erkélyre kiállok, ő pedig alulról szerelmet vall nekem. A szívem gyorsabban kezdett el verni, és alig vártam, hogy lássam Shawnt holnap.

Másnap, az első óra irodalom óra volt, és most a színházteremben voltunk, hogy elő tudjuk adni a kiselőadást, amit előző héten kihúztunk.

Rajtam egy fehér, hosszú, egybe ruhás szoknya volt, fejemen pedig egy fehér, művirágokból álló koszorú, amit még Amyvel tavaly nyáron vettünk. Shawnon egy fehér póló és fekete nadrág volt.

Act Like You Love Me (Befejezett)Where stories live. Discover now