44. fejezet

12.5K 691 58
                                    

           
- Sarah-

Reggel, amikor felkeltem, úgy éreztem, mint ha agyonvertek volna. Kinyitottam a szememet, egy ismerős helyen voltam... Shawn szobájában.

Az ágya melletti éjjeliszekrényen egy pohár víz volt, mellette egy gyógyszer, amellett pedig egy papír. Felemeltem a papírt, amin Shawn kézírása szerepelt.

Raktam neked oda egy pohár vizet és egy gyógyszert. Mindkettő most nagyon kell neked!

Visszaraktam a szekrényre a papírt, és bevettem a gyógyszert. A pohárból teljesen kiittam a vizet, amiben nem kevés folyadék volt, mégis úgy éreztem, hogy nem volt elég.

Nagy nehezen kiszálltam az ágyból, és megállapítottam, hogy semmi nem változott, mióta utoljára itt jártam. Az se most volt...

Lementem a lépcsőn, egyenesen a konyhába, ahol Shawn az asztalnál filmet nézett. Megérkezésemre felnézett, majd rögtön le is állította a filmet.

- Jó reggel!- köszöntött.

- Neked is!- feleltem rekedten, majd beletúrtam a hajamba.

- Csinálok neked gofrit!- állt fel, és a pulthoz sétált.

- Miattam nem kell...- ellenkeztem, de ő nevetve hátranézett.

- Nem nyitok vitát! És nyugodtan igyál az asztalon lévő vízből!

- Oké, köszönöm!- ültem le egy székre, és kiöntöttem magamnak egy pohárba a vizet, majd néztem, ahogy Shawn sürög-forog a konyhában- hogy kerültem ide?- kérdeztem, ő pedig abba hagyta amit éppen csinált, és kérdőn fordult felém.

- Nem emlékszel semmire?- kérdezte, én pedig elhúztam a számat.

- Csak arra, hogy Tedet elküldtem a picsába, és, hogy rendeltem magamnak három vodkát. A többire már kevésbé...

- Akkor nyilván azt is elfelejtetted, hogy lefeküdtünk...- dőlt neki a konyhapultnak, és keresztbe tette kezeit.

Mondatára a szemeim a háromszorosukra nőttek. Tényleg lefeküdtem Shawnal? Komolyan, nem emlékszem arra, hogy milyen volt az első, és főleg, hogy milyen volt Shawnal? És egyáltalán ő hogy került a szórakozóhelyre?

- Csak vicceltem!- nevetett fel-, de ezért a fejért megérte!- nevetett fel újra, nekem pedig nagy kő esett le a szívemről.

- Ez nem vicces!

- De úgy látom, nem örültél volna neki, ha lefeküdtünk volna- fordult vissza újra a pult felé.

- Ez nem igaz!- feleltem a lehető leggyorsabban, és miután mind ez feltűnt, éreztem, hogy elpirulok.

- Akkor miért?- tette le elém a tálat, majd még egyet, amin hat darab gofri volt.

- Mit miért?- kérdeztem, miközben beleharaptam a nutellás tejszínhabos gofrimba.

- Miért vágtál ilyen fejet, amikor azt mondtam neked, hogy lefeküdtünk?- ült le mellém, és megállás nélkül mosolygott.

Most nagyon élvezi, hogy zavarba hozhat. Komolyan, akármennyire szeretem, de megölöm, ha így folytatja.

- Mert nem úgy akartam elveszíteni a szüzességemet, hogy nem emlékszek rá?- nevettem fel kínosan, ő pedig döbbenten nézett rám.

- Te még szűz vagy?

- Igen- bólintottam.

- Szóval nem feküdtél le Ted-del.

- Nem- ráztam meg nemlegesen a fejemet.

- Se Justinnal...

- Nem Shawn! Habár ha rajta múlt volna, és ha nem érkeznek meg idejében Amyék, akkor már nem lennék szűz- haraptam bele újra a gofriba.

- De Justin azt mondta, miután kijöttetek a teremből, hogy szexeltetek!

- Hazudik Shawn!- ráztam meg a fejemet nemlegesen, ő pedig ledöbbent.

- Miért tenné?- nézett rám kérdőn.

- Mert féltékeny. Ezt beszéltem meg vele, amikor láttad, hogy kijöttem vele a teremből! Nem feküdtem le vele!- válaszoltam, ő pedig egy pontot kezdett el nézni a földön, és úgy láttam, nem akart semmit sem mondani, így úgy éreztem, tisztáznom kell vele mindent- féltékeny volt, mert elbaszta velem, és veled sokkal boldogabb voltam. Féltékeny volt, mert tudta, hogy mindketten szeretjük egymást, de nem tudta volna végignézni, hogy mi összejövünk és együtt boldogabbak vagyunk! Hidd el Shawn, ha történt volna valami köztem és Justin között, elmondanám. Miért hazudnám, hogy szűz vagyok? Hiszen ez nem egy szekta, ahol kinyírnának, ha már elvesztetted!- néztem rá, de ő csak meredten figyelte tovább ugyanazt a pontot.

Hosszú ideig vártam, hogy mondjon valamit, de nem tette, így úgy éreztem, nekem már nincs semmi keresnivalóm itt.

- Köszönöm szépen a reggelit, és úgy mindent, amit tegnap este tettél értem. Habár nem tudtom mi történt, de tudom, hogy te voltál az, aki segített!- álltam fel, és indultam volna ki a konyhából, de Shawn utánam szólt:

- Várj!- kiabálta, én pedig megálltam és kérdőn fordultam vissza felé, ő pedig felállt, és felém sétált- sajnálom Sarah! Mindent! Hogy bemutattalak a szemét unokatesóm Tednek, hogy egy rohadék, mint Justin majdnem megerőszakolt és, hogy egy olyan srác, mint én nem hitt neked! Komolyan, te sokkal jobbat érdemelnél!- nézett bele a szemembe, amitől a szívem gyorsabban kezdett el dobogni.

- Ezt hogy érted?- ráncoltam össze a szemöldökömet, ő pedig beletúrt barna hajába.

- Úgy, hogy majd találni fogsz egy fiút, aki tényleg megbecsül. Nem fog téged átverni, nem akar téged csak megfektetni, vagy megerőszakolni, és nem fél az érzéseitől, és mond olyat, ami pont az ellentettje annak, amit érez- felelte, én pedig próbáltam visszatartani a sírást, mindhiába, hiszen egy könnycsepp utat tört magának, amit gyorsan le is töröltem.

Shawn ezután megfogta a kezemet, és kérdőn nézett rá az ujjamon lévő gyűrűre.

- Ez az enyém- kezdte el birizgálni, én pedig aprót bólintottam- ez azóta rajtad van?- nézett rám kérdőn, én pedig még egyet biccentettem- és Ted nem vette észre?

- Azt mondtam neki, hogy megláttam egy boltban és megvettem. Soha nem tudta, hogy ez a tied- feleltem, ő pedig halvány mosolyra húzta a száját.

Act Like You Love Me (Befejezett)Where stories live. Discover now