23. fejezet

14.2K 683 83
                                    

           

- Szóval akkor most jártok?- kérdezte Amy másnap a terembe, miután elmeséltem a tegnapi „Ted betoppant, majd elmentünk egy mekibe, ahol mindent elmesélt az életéről" sztorit.

- Nem hiszem...- túrtam bele a hajamba.

- De nem azt mondtad, hogy miután hazavitt megcsókolt?- kérdezte Ryan, én pedig kínosan felnevettem.

- Shawn is ezt csinálta, de mégsem jártunk!

- Igaz, végül is Mendes vér is csörgedezik ereiben!- adott igazat Ryan, de Amy csak a szemét forgatta.

- Ő nem olyan, mint Shawn, ahogyan Sarah elmondta. Ő sokkal tökösebb. Szóval nem hinném, hogy ezt csak véletlenül tette...

- Oké, fejezzük be! Nem tudom, hogy mi van, de ma megkérdezem, mert elém jön órák után.

- Magyarán mi is láthatjuk a szőke hercegedet?- csillantak fel Amy szemei, most pedig én forgattam meg szemeimet.

- Még mindig barna.

- Oké, ne vesszünk el a részletekben, oké?- mondta, mire felnevettem.

- Mi olyan vicces lányok?- tolt oda egy széket mellém Justin, amitől a gyomrom összeugrott, és elfogott a rosszul lét.

- Neked ahhoz semmi közöd!- fontam keresztbe karomat, mire ő felnevetett, majd a fülemhez hajolt.

- Hallottam, hogy egy srácról van szó, akiért most úgy odavagy. De ne feledd! Tavaly nyáron még értem voltál oda! És tudod, a legtöbb srác csak azt akarja, és úgy érzem neki is csak arra kellesz!- mondta gúnyosan, én pedig alig bírtam visszatartani a sírhatnékomat.

- Ő nem olyan szemét, mint te, Justin!- mondta barátnőm, mire Justin felé fordult és gúnyosan elmosolyodott.

- Te, mint jó barátnő, már csak tudod. Hiszen neked nincs is más dolgod, mint Sarah szerelmi életén csámcsogni, hiszen te kinek is kellenél?

- Oké Justin, most hagyd abba!- állt fel Ryan, mire a szőke felnevetett.

- És te mit akarsz buzi? Úgy látom kinyílt a csipád, mert még megúsztad a verést! De ne hidd, hogy ez így is marad. Te vagy a következő, kis porcelán! Majd jön Shawn, és ellátjuk a bajodat!- állt fel ő is, így Ryan már egy fejjel alacsonyabb volt nála.

- Tudod, hogy Shawn képtelen lenne megverni akárkit is- vágtam rá, ő pedig újra rám nézett- vagy mit mondanál, miért kéne megverned Ryant? Mert meleg? Vagy azért, mert mellettem állt és megvédett akkor, amikor te majdnem megerőszakoltál? Mert tudod, te vagy a legnagyobb faszkalap, akit életemben láttam!- álltam fel, és néztem bele úgy a szemébe- Bíztam benned Justin, de te csak ki akartál használni. Nem tudom, hogy hány lányt sikerült így átverned és kihasználni, de azokat nagyon sajnálom. És tudom, hogy nem lenne pofád megmondani Shawn-nak, hogy engem is meg akartál erőszakolni, mert félsz tőle! Félsz tőle, mert a barátja lettem és tudod, hogy megverne téged, ha ez kitudódik- fejeztem be, mire ő csak felnevetett.

- Hidd el, egyszer ezt el fogom neki mondani és a hasznomra fog válni!- válaszolta, majd megszólalt a csengő én pedig megsemmisülten álltam előtte. Mit tervez Justin?

Shawn pont a csengő befejezésére ért be, majd elhaladva mellettem lepacsizott Justinnal, engem pedig figyelembe sem vett.

Bevallom fájt, de én is haragudtam rá. Megjátszotta az egész barátságunkat, majd ő mondja, hogy ne randizzak Ted-del? De mégis. Justin szavai jártak a fejemben. Hidd el, egyszer ezt el fogom neki mondani és a hasznomra fog válni! Nem tudom mit tervez, de akármennyire is haragszom Shawn-ra, nekem kell elmondanom, mert ha Justin teszi, tuti kiszínezi a dolgokat.

Mr. Smith bejött, majd elmondta, hogy hol nyissuk ki a szöveggyűjteményt, majd magunkban elemezzük ki a verset, így kapva az alkalmon írtam egy cetlire, majd gyorsan hátrafordulva odadobtam neki. Gyorsan leírtam a vers címét, majd hátranéztem, ahol a cetli pontosan ugyanott volt, mint ahova dobtam, Shawn pedig éppen a verset elemezte.

Normál esetben örülnék, hogy Shawn kapar a jobb a jegyért, de most idegesített, hogy nem volt képes elolvasni azt, amit a cédulára írtam.

- Shawn!- suttogtam, mire az említett nagy kegyesen felnézett rám- olvasd el, amit a cédulára írtam!

- Nem!- vágta rá, majd újra a szöveggyűjteményen volt a tekintete. Szemeimet forgattam, majd újra a nevén szólítottam- nem érdekel Sarah, oké? És ha nagy kegyesen megengeded, a feladatra akarok koncentrálni!- rendezett le, én pedig sértetten fordultam vissza a helyemre, előttem pedig Mr. Smith állt...

Act Like You Love Me (Befejezett)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن