24. fejezet

13.3K 654 50
                                    

Sziasztok, mielőtt elkezdenétek olvasni, megkérlek titeket, hogy a fejezet alatt lévő részt is olvassátok el, mert nagyon fontos dolgot szeretnék közölni! Jó olvasást!

- Megtudhatom Sarah, hogy miért nem csinálod a feladatot?- kérdezte, én pedig beleharaptam alsó ajkamba.

- Csak egy ceruzát szerettem volna kérni Shawntól- válaszoltam.

- És miért nem kértél Ryantől?- ráncolta össze a szemöldökét.

- Mert Ryannek nincsen akkora ceruzája, mint Shawnak!- ordította be Justin, mire az egész osztály egyszerre nevetett fel, Mr. Smith pedig kérdőn nézett a szőkére.

- Mr. Holmes, szerintem foglalkozzon a saját ceruzájával, ne máséval!

- De az én cerkám nincs kihegyezve- dőlt hátra a székén Justin.

- Majd Rebeca kihegyezi!- válaszolta Matthew, mire újra az egész osztály felnevetett perverz beszólásán. Hú, nagyon vicces, mondhatom...

- Nagyon örülök, hogy így szíveteken viselitek a másik ceruzáját, de nem óra közben kell erről beszélni! Sarah, te pedig dolgozz, mert órai munka egyes! Randevúzni szünetben kell!

- Én nem is...- kezdtem magyarázkodni, de addigra újra a tanári asztalnál volt.

Utolsó óra után megpillantottam Shawnt a szekrényeknél, így sprintelve tettem meg a köztünk lévő távolságot. Olyannyira belelendültem, hogy későn fékeztem le, így magammal sodortam Shawnt, aki így a földre zuhant velem. De a jó hír az, hogy megúsztam az ütközést!

- Sarah, normális vagy?- akadt ki.

- Beszélnünk kell!- hagytam figyelmen kívül felháborodását.

- De én nem akarok veled beszélni!- állt fel és indult el.

- Miért Shawn? Miért te játszod a sértődöttet, miközben te használtál ki egész idő alatt?- kérdeztem, Shawn pedig megtorpant, majd visszafordult.

- Mert vele vagy!- mondta, majd otthagyott.

Idegesen túrtam bele hajamba. Shawn nem hajlandó velem két mondatnál többet beszélni, lehetetlen, hogy el tudjam mondani neki Justin tettét.

Szomorúan mentem ki a suli kapuján, amivel szemben már Ted várt, hatalmas mosollyal az arcán. Átmentem a zebrán, majd, amikor odaértem, Ted egy puszit nyomott számra, én pedig megdöbbentem tettén.

- Hoztam virágot! Virágot, a virágnak!- nyújtotta felém a rózsacsokrot, amit elfogadtam, majd egy „köszönöm"-öt motyogtam, ő pedig kinyitotta nekem az anyósülés ajtaját. Beültem, ő pedig beült mellém. Beindította a kocsit, és már el is indultunk.

Fel akartam hozni, hogy akkor most mi is van kettőnk között, de nem tudtam, hogyan kezdjem. Néhányszor már nyitottam a szám, de utána mindig be is csuktam, ami egy idő után feltűnt neki is.

- Mit szeretnél mondani?- kérdezte nevetve, én pedig mély levegőt vettem. Most vagy soha!

- Mi van kettőnk között?- kérdeztem, ő pedig elmosolyodott.

- Te mit szeretnél?

- Te mit szeretnél?- kérdeztem vissza, ő pedig felnevetett.

- Én kérdeztem előbb.

- Nem, mert én!

- Ugye nem gondolod, hogy ezt fogjuk egész úton játszani?- nézett rám kérdőn.

- Te mit szeretnél?- ismételtem meg őt, ő pedig nevetve túrt bele barna hajába, majd félreállt a kocsival.

Hosszú ideig csöndben ültünk egymás mellett, majd Ted törte meg a csendet.

- Kedvellek Sarah- kezdte- szeretnélek téged jobban megismerni, és nem úgy, mint egy barát. Beleavattalak egy olyan dologba, amit senki más nem tud rajtad kívül. Megbízok benned, mert kedvellek. Az Istenit, veled akarok lenni Sarah!- fejezte be, én pedig emésztgettem a hallottakat. Bármennyire is örülök annak, hogy Ted így érez irántam, egyfolytában Justin szavai jártak az eszemben: a legtöbb srác csak azt akarja, és úgy érzem neki is csak arra kellesz!

Sziasztok! Újra szeptember 1.-je, újra jön a kín, a suli. 11.-es vagyok, hamarosan érettségi lesz, így arra is készülnöm kell, így emelt fakultációra fogok járni biológiából, ami már nem lesz egy leányálom, így az időm nagy részét ez fogja kitölteni. A „szabad időmben" pedig az angol nyelvvizsgámra fogok készülni, így elég kevés időm lesz, hogy egyáltalán géphez üljek, de ígérem megpróbálom. Az igazat megvallva, nem tudom mikor lesz következő rész. Megpróbálom hetente hozni, de nem ígérek semmit. Imádok írni, de sajnos ez a tevékenység most nagyon hátracsúszott az értékrendemben, de nem szeretném abbahagyni, és remélem ti is velem fogtok tartani és nem pártoltok el az irományomtól, mert nagyon szomorú lennék. Remélem megértitek, és velem tartotok!

Hatalmas ölelés:

love_story_reader_ ❤️

Act Like You Love Me (Befejezett)Where stories live. Discover now