..................

1 0 0
                                    

İçinde öteki olan bir odaya yerleştim. Öteki ve ben ya da... Odanın içinde iki kişiydik. Işıkları ya da gözlerimi kapattığımda bir kişi oluyordum. Lakin ben diye bir şey yok. Anlatabilmek için kendimi görünür kılmam gerekiyordu. Yine de hala bir bütün değilim. Kolum dokunacak bir ağaç dalı bulamadığı için yok oldu, K' ışıklar kapalı olduğunda ve gözleri kapalı olduğunda ve kapılar kapalı olduğunda kayboldu. Ormanın içinde bir yerdeydi. Onu ait olduğu yerde bırakmak isterken, bedeninin bir koltukta uzanmış bir şekilde bana seslendiğini duydum. Onu geri çağırmam gerekiyordu, ya da bedenini oraya götürmeliydim. Onunla konuşurken... Öteki bana bakıyordu, K'den bahsediyordum dedim. K' dedi. ve anlattım ve ışıkları kapattı ve öteki ve ben, doktor böyle olacağını söylemişti. Ölüler geri gelmez. K'yı sen mi öldürdün? Çay dedi iç, içtim. Ölüler geri gelmez dedi. Herkes bir şeyler söyledi. Geri gelmez dedi sonra bir ses. K'yı ben öldürmedim. Ben yaşamıyorum. Yaşamayan biri nasıl birini öldürebilir. Yeniden ve yeniden ve yeniden. Bir şey söyledi o ses. K' dedi sonra, zihnimin içindeki böcekler bağırıyordu. K' diyordu hepsi. Ona ilacı sen verdin. Bağırmaya başladım onlarla birlikte, ben değil. Doktor H' verdi. K'nın sesi, binanın içindeydi. Ölmedi o, değişti, ve yok oldu. K' değil, başka biri. Odamdaki ötekiydi K'. Bu küçük odada senden başkası yaşamıyor. Böcekler . Onlar zihninde.. Hayattalar. K' olmasa bile böcekler hayatta. Sen bu odadan hiç çıkmadın. Pencereden dışarıya baktım. Ya sen, sen bu binanın içinden hiç çıktın mı?

Hayvanlar ve İçgüdüleri. Ruhumu, hayvanlara bağışlıyorum. İlkel kabilelere ve onların soydaşlarına. Ve ala geyiğe, dünyayı taşıyan boynuzlarına. Ve yabancılara. Biraz önce hepimizin üzerinden birer akşamüzeri geçti. Geometrik bir şeklin içinde bulunan kalabalığının içindeyiz. K' ile birlikte. K' hayranlıkla baktığı alageyiğin peşinden ormana doğru koşuyor. Asılı kalıyorum boğazımdan. Kimse duymasın diye bedenimi bu küçük odaya sıkıştırdılar. K, düşünceler zihnimden akıp gidiyor. Tutunamıyorum hiç birini. Akıp gidiyor. Şekli değişiyor zihnimin. Duyuların ötesine geçmemeliydik K'. Ne gördüğünü hiç bir zaman söylemedin bana. Sözlerin asılı kaldı, boğazım gibi. Ormanın içinde, yaşlı bir ağacın altında... Ağacın altında ölümü beklerken, ziyaretime gelen alageyik, ve onun yavrusu ve kardeşleri, başka hayvanlar... Bedenimi sizlere bağışlıyorum.

Not: K', ben ve P' geleceği öğrenmek için gittiğimiz falcı da üç tarot kartı seçtik.


Geleceği reddetmiştik. Şimdi ise bir ağacın altında asılı dururken, yaşamaya devam etmek için, yabani hayvanların etlerimi yemesini izliyorum. 

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Jun 08, 2017 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

KDove le storie prendono vita. Scoprilo ora