~8~

6.2K 568 180
                                    

Düzenlendi ☑️

Medya Joy

-KURT ADAM TARAFI-

YAZARDAN

Eva üzerindeki şoku atlattıktan sonra en arkada, ondan gözlerini kaçıran Namjoon'a çevirdi bakışlarını ve konuşmaya başladı;

''Sende bunu biliyor muydun? Bu yüzden mi beni öptün? Bu yüzden mi bana çıkma teklifi ettin? Hiçbir şey anlamayayım, normal olayım diye mi?'' dedi gözlerinden yaşlar akarken. Namjoon bakışlarını sonunda Eva'ya çevirdiği zaman Eva istem dışı sarı gözlerini belli etmişti, bir iki kez gözlerini kırptıktan sonra herkesin ağzı kocaman açılmıştı.

''Ne, bu kadar şaşıracağınız ne yapmış olabilirim?'' dedi, Bay Jack bir kaç adım atarak Eva'nın önünde bitmişti, onu omuzlarından tutup hemen sağ tarafındaki aynaya çevirdi. Eva aynadaki görüntüsüne baktığı zaman hızlı bir şekilde gözlerini yumdu, bu nasıl mümkün olabilirdi?

-VAMPİR TARAFI-

YAZARDAN

Tae, profesörün onu kurtarmasından hemen sonra kendini insanların takıldığı rastgele bir bara atmıştı. Karşısındaki barmen elindeki bardakları kuruluyor, bir yandan da 15. Bardağını içtiği halde hala sarhoş olmayan genç adama bakıyordu. Kuruladığı bardağı, diğer bardakların yanına koyarak, genç adamın boş bardağına baktı.

"Dolduracak mısın? Yoksa bakacak mısın?" dediğinde adam boş bardağın önünde duran içki şişesini aldı ve genç adamın bardağına doldurup, bardağı genç adama doğru attı.

"16. Bardağın olacak ve hala sarhoş olmadın, bu nasıl oluyor?" kaşlarını çatarak sorduğu soru üzerine genç adam alayla güldü. İnsanların onun vampir olduğunu bilmiyordu, eğer bilseydiler nefretlerini kusardılar.

"Sadece bünyem alışık" dedi ve bardağı alıp ağzına götürüp, tek dikişte bitirdi. Bardağı sert bir şekilde masanın üzerine koyduğunda, vücudu aniden bir titremeye kapılmıştı, bakışlarını etrafta gezindirdiğinde insanları ve etraftaki şeyleri ikişer görüyordu. Başı da bunun etkisiyle dönüyordu, neden olduğunu bilmediği bu sarhoşluk üzerine cebinden bir miktar para çıkarıp masanın üzerine koydu, elini başının üstüne koyarak hızlı ama dikkatli bir şekilde bardan çıkıp, bir ara sokağa doğru ilerlemeye başladı. Attığı her adımda dengesini kaybediyor ve neredeyse yere düşeceksen dengesini koruyup, yere düşmesine engel oluyordu.

Ara sokağa vardığı gibi hız gücünü kullanarak evine gitti. Evden içeri girer girmez kendini tuvalette atmıştı, klozetin iki yanına elini koyarak şiddetli bir şekilde kusmaya başladı. Fark etmeden kusmuğu üzerine bile bulaşmış ve etrafta kötü bir koku yaymıştı.

Genç adam arkasına yaslanıp, gözlerini sıkı sıkı yumdu ve bu sarhoşluğun nereden geldiğine anlam vermek için bir şeyler düşünmeye başladı ama aklına hiçbir şey gelmiyordu. Vampir olduğu günden beri ilk kez sarhoş oluyordu ve bunun nasıl olduğunu bilmiyordu...

-KURT ADAM TARAFI-

YAZARDAN

Eva, aynadaki görüntüsüne tekrar ve tekrar baktı, gözleri sarı renk olması gerekirken neden şimdi yeşil renk olmuştu, bu normal bir şey miydi?

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Where stories live. Discover now