~9~

6.7K 542 222
                                    

Medya Hannah Alexandra (Eva'nın Annesi)

-KURT ADAM TARAFI-

YAZARDAN

Bayan Alexandra kızının elini sıkı sıkı tutuyordu ve hızlarını dahada fazla artırarak koşmaya devam ediyordu, peşlerinde bir sürü vardı ve onlardan kurtulmaları zor gibi gözüküyordu, Bayan Alexandra kızını kendisine çekti ve bir ara sokağa girip koşmaya devam ettiler, biraz daha koştuktan sonra ikiside istemsiz bir şekilde durmak zorunda kalmışlardı, Bayan Alexandra karşılarındaki duvarı tırmanarak geçebilirdi ama bu Eva için geçerli olamazdı, Bayan Alexandra, Eva'yı arkasına aldı ve karşısında biten sürüsüne baktı. Kendi sürüsü onlara saldırıyordu.

''Artık yolun sonundasınız'' dedi sürünün tek omegası olan Jackson, Bayan Alexandra bakışlarını sürüsünün üzerinde gezdirerek konuşmaya başladı;

''Kendi sürüm bana saldırıyor, bunun nedeni ise saçma ve uydurulmuş bir yalan. Sürünün başıda olsanız, arkanızı kollamanız gerektiğini öğrenmeniz lazımdı. Bunu ben öğrenemedim ama siz ilerde öğrenirsiniz..'' dedi, hala sürüsünü düşünüyordu, bu an gerçekten çok ama çok acımasız bir andı, sanki öz çocukları onun karşısında duruyormuş gibi geliyordu.

''Sana anne dedik, olmayan annemiz yaptık seni ama sen ve kızın kurtlara ihanet etti.'' dedi, Eva annesinin arkasından çıktı ve bir kaç adım öne atıp konuşmaya başladı;

''Hatırlamadığım bir şey yüzünden bu kadar işkence çekeceğime tek seferde ölmeyi yeğlerim. Annemi bırakın ve beni alın.'' dedi Eva, bunu söylerken sesinin titrememesi için kendisine fazlasıyla hakim olmuştu, şuandan itibaren gerçekten korkuyordu, ölmekten çok annesine bir şey olmasından korkuyordu.

''Saçmalama Eva, seni öldürmek istiyorsalar beni geçmek zorundalar.'' dedi ve kükredi, kükremesinin hemen ardında gözleri kırmızıya büründü, istem dışı hepsinin gözleri kendi renklerini almaya başladığı zaman Eva'nın da gözleri ondan habersiz yeşile bürünmüştü, gözleri onun daha da suçlu olduğunun kanıtıydı.

''İşte, suçlu o! Gözleri bile yeşil, yeşil göz olması için kan içmesi gerekir.'' dedi ve bir adım öne atacakken bir gölge yanlarından geçip, o hareket edeni durmuştu. Daha sonra bir kaç kişi onların önünde durduğu zaman Bay Jack'in sözleri onun kulaklarını doldurduğu zaman biraz daha rahatlamıştı.

''Hayır, yeşil göz sadece bir insanın kanını içerken gerçekleşmiyor. Kurt adamların dünyasında, yeşil renk; 'İhanet, nefret ve kin'in oluşumunu teslim ediyor, Eva'nın gözleri yeşil olmadan önce bizim yanımızdaydı ve ona ihanet ettiğimizi, onu arkasından vurduğumuzu öğrendiği zaman gözleri birden bire yeşile bürünmüştü. Bu da demek oluyordu, benim sürümün bir parçasından uzak durmazsanız, sonunuz mezardan çok cehennem gibi olacak.'' dedi, hepsi birbirine baktıktan sonra omega olan kurt adam Eva'ya bakıp;

''Bu iş burada bitmedi, o vampir ile anlaştığını herkes öğrenecek ve seni bu dünyadan yok edeceğiz'' dedi, Eva kaşlarını çattı ve onların ortadan yok oluşlarını izledi, bunu tüm kurt adamlar duysada eminim ki inanmayacaklardı, diye düşündü ama yanılıyordu. Elde ölmüş bir kurt adam varken, herkes inanırdı..

''Eva, her şeyi duyduk.'' dedi Namjoon, Eva bakışlarını ona çevirip;

''Umrumda bile değil, beni bu duruma sokan sizsiniz. Sizin yüzünüzden artık bir suçluymuşum gibi etrafta dolanıyorum hem de gerçekten suçlu olup olmadığımı bilmeden.'' dedi, gözleri dolmuştu ve ağlamamak için kendini zor tutuyordu ki üst taraftan gelen yabancı birinin sesi ile hepsi bakışlarını oraya çevirmişti;

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Where stories live. Discover now