~10~

6.5K 518 157
                                    

Medya Kate

-VAMPİR TARAFI-

YAZARDAN

''Tanrı aşkına Tae, nerelerdeydin? Başına bir şey geldiğini düşündüm ve neredeyse kafayı yiyecektim.'' diyerek içeri giren Alice üzerine, gözlerini devirdi Tae. Bunu kesinlikle isteyerek yapmıştı, bir çok kişinin ona 'çocukmuş' gibi davranmasından hiç haz almıyordu, bu sevgilisi veya arkadaşları olsa bile hiç haz almıyordu.

''Yeter Alice!'' diyerek sesini yükseltti Tae, bunun üzerine Alice durdu ve yutkunarak bakışlarını gözleri kırmızıya bürünen Tae'nin gözlerine dikti.

''Ben çocuk değilim! Bana çocuk muamelesi yapmanızdan nefret ediyorum, şimdi evimden defol. Yoksa, kalbini daha fazla kıracağım Alice'' dedi Tae, kendini hakim olmaya çalışarak. Alice gözleri dolu bir şekilde evden çıktığı zaman kapıyı kapattı ve arkasına yaslanıp, derin derin nefesler alıp vermeye başladı. Yine tüm insanların sesi kafasında toparlanmıştı, o sesi aramak için gözlerini sıkı sıkı yumdu.

''Söz veriyorum Taehyung'' o babasının hayatını kurtaran kızdı ve Taehyung ona minnettardı hem de fazlasıyla.. ve uzun zamandır hiçbir kızın sesinden adının tamamını duymamıştı ve bu onun hoşuna gitmişti, ismine olan sevgisi yavaş yavaş yerine geliyordu. Annesinden sonra, tekrar isminin uzun halini duymayacağını düşünüyordu ve bu kız ona gerçekten sürpriz olmuştu..

Kafasındaki sesler iyice kaybolduğu zaman Tae, fazlasıyla rahatlamıştı. Dikleşti ve oturma odasına doğru ilerlemeye başladı, kendini yerdeki minderlerin üzerine atıp, kolunu başının üstüne koyup gökyüzünü incelemeye başladı, yıldızlar fazlasıyla parlaktı ve ay bugün yarım aydı, gözlerini kısa bir anlığına kapatıp, derin bir nefes alıp verdikten sonra açtı ve karşısındaki yıldızlara baktı, yıldızların arasında Eva'nın yüzü belirdi, Tae onu hayranlıkla izlerken fısıldadı;

''Adın ne acaba?'' diye, gözlerini tekrar yumdu ve düşünmeye başladı, o kız onunla telepatik olarak nasıl konuşmayı becermişti? Kriz geçirdiği her an sadece o kızın ses ile normale dönebiliyordu, bu farklı bir şeydi.. farklı bir duygu, kimsenin buna bir cevabı yoktu.. bunu o kalkanın diğer tarafına geçtiği zaman öğrenecekti, bunun içinde öncelikle Peter Alexandra'yı bulmak zorundaydı. Ama bu gece olmazdı, biraz dinlenmeli ve sabah daha dinç olmalıydı.

Gözlerini bir an bile yıldızlardan ayırmadan, uyumaya çalıştı, çok geçmeden gözleri yavaş yavaş kapanırken yine onun yüzünü görmüştü, derin bir iç çekiştirdikten sonra tekrar fısıldadı;

''Çok güzelsin..''

-KURT ADAM TARAFI-

YAZARDAN

Eva ve annesi evlerine gidemezdi, tek çare olarak hepsi beraber Bay Jack'in evine gitmişti, Bay Kim'de buna dahil. Bay Jack sıkı bir sistem kurmuştu evine, kurt adam ve onlara benzer doğaüstü yaratıklar için, Joy'un yardımı ile de büyü ile daha da korunaklı yapmışlardı, Joy izlenme sihri yaparak, Eva'nın ve annesinin başka bir tarafta olduğunu sağlamıştı, böylelikle onlara ulaşmaları zor olacaktı.

''Anne, sende benim kurt adam olmam için onlara yardım ettin mi?'' dedi Eva, annesi derin bir iç çekiştirdikten sonra başını olumlu anlamda sallayıp;

''Evet, onlardan bunu ben istedim. Eğer seni ben ısırsaydım, kan bağımızdan dolayı ölebilirdin ama yabancı bir kurt adam seni ısırırsa bunun pek sorun olmayacağını biliyordum.'' dediği zaman Eva'da iç çekti, böyle bir durumda olmak gerçekten zordu.. onun yüzünden bir sürü insanın canına kıyılacaktı ve Eva bunun için hiçbir şey yapamıyordu.

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Where stories live. Discover now