~25~

3.5K 339 89
                                    

-VAMPİR TARAFI-

YAZARDAN

Jungkook, Sally'i kucağına aldı ve onu sıkı sıkı kavrayıp hız gücünü kullanarak kaldıkları eve geldi, içeri girdiği anda kan kokusu ve henüz ateş açılan silahların dumanları her yeri kaplamıştı. Yerde ise bir sürü ceset vardı.

''B-burada ne olmuş?'' dedi korku ile Sally, Jungkook onu nazikçe koltuğun üzerine bırakıp gözlerini kapattı, onun vampir gücü yaşanan olayları görmekti. Gözlerini açtı ve yerdeki cesetlerden birinin üzerine elini koyduğu anda o anı görmeye başladı, hepsini bayıltıp. Tae'yi bir güzel dövüp bayılttıktan sonra ortadan kaybolmuşlardı. Jungkook bakışlarını Sally'e çevirdiği zaman Sally'nin gözleri dolmuştu, akan göz yaşları yanağına değdiği anda onun canını yakıyordu. Göz yaşları sıcaktır ama bu sıcaklık bambaşkaydı.

Jungkook, Sally kucağına aldı ve üst kattaki odaya çıktı. Sally'i onun odasında ki yatağa koyduktan sonra dolapta bulunan bir kaç temiz kıyafeti ona verip odadan çıktı. Aşağı indiği zaman Jin ve Jennie ile karşılaşmıştı.

''Ne olmuş burada?'' dedi korku ile ağzını kapatan Jennie, Jungkook elini Jennie'nin omuzuna koyup;

''Sally yukarıda benim odamda, onun yanına git Jennie. Şuanda sana çok ihtiyacı var, üzerini giyindiği zaman aşağı gelin.'' dedi, Jennie başını olumlu anlamda salladı ve Jin'e baktıktan sonra merdivenlerden hızlı bir şekilde yukarı çıktı.

''Diğerleri nerede?'' dedi Jin, Jungkook'a etrafı toparlamak için yardım ederken. Jungkook omuz silkip;

''Lanet olsun ki bilmiyorum, tek bildiğim burada bir çatışma çıkmış olması ve hepsini bayıltıp götürmeleri.'' dedi ve daha fazla bir şey demeden tüm cesetleri bir araya toparladı, Jin'de cesetleri toparladığı zaman Jungkook, bulduğu çakmak ile cesetleri yakmaya başladı.

Sally ve Jennie'de aşağı inmiş ve onlarla beraber dışarıdaydılar.

''Buradan gitmeliyiz.'' dedi Jungkook ve bulduğu bir diğer çakmağı evin üzerine attı, ev hafif hafif yanmaya başlamıştı. Jin bakışlarını yanan evden Jungkook'a çevirip;

''Nereye?'' dedi, Jungkook bakışlarını Sally'e çevirip;

''Öncelikle Mariana'nın yanına gitmemiz gerek, ardından.. her şeyin başladığı yere gideceğiz.'' dedi ve Sally'e elini uzattı, Sally Jungkook'un uzattığı elini tuttuğu zaman ikisi yürümeye başladılar, Jin'de Jennie'nin elini tuttuğu zaman onları takip etmeye başladılar..

***

Sonunda mezarlığa gelmişlerdi, hepsi içeri girdiği zaman mezar taşı tekrar sallandı ve Mariana'nın ilüzyonu mezar taşının üzerinde belirdi. Mariana direk bakışlarını kızına çevirmişti, kızına burukça gülümseyerek;

''Bir Anka olduğunu öğrendin demek ki!'' dediği zaman Sally kaşlarını çatıp;

''Anka olacağımı biliyor muydun?'' dedi, Mariana başını olumlu anlamda salladıktan sonra;

''Evet, bende bir Anka'yım.'' dediği zaman Jungkook'ta kaşlarını çatıp;

''Eğer, sende bir Anka isen.. neden, küllerinden yeniden doğmadın?'' dedi, Mariana bakışlarını Jungkook'a çevirip;

''Küllerimi yok ettiler.. büyü ile, bu yüzden tekrar hayatta dönemedim.'' dedi, Jennie bakışlarını arkadaşına çevirip;

''Sally, hem bir Anka hem de bir büyücü mü?'' dedi, Mariana başını olumlu anlamda sallayarak;

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Where stories live. Discover now