~17~

4.7K 396 180
                                    

Medya Kunta (Tae'nin annesini öldüren adam)

-AVCILAR-

YAZARDAN

''Sally, neden buradayız?'' dedi Jennie, etrafındaki araziyi izlerken. Tellerin bir kısmı kopmuş ve üzerinde de; 'Özel Mülk' yazıyordu, yani kısaca girmemeleri gerektiğini söylüyordu.

''Jennie, Mariana orada olabilir.'' dedi Sally, Jennie gözlerini devirip;

''Ölü biri nasıl orada olsun Sally?'' dedi Jennie, bu sefer Sally gözlerini devirerek;

''Ben diri olarak demedim, mezarı.. mezarı orada!'' dedi Sally, mezarı iki kere söyleme nedeni kesinlikle onun bedenini birden bire ele geçiren bir korku yüzündendi.

''Neden titriyorsun Sally?'' dedi Jennie telaşlı bir ses tonu ile, Sally hızla başını iki yana sallayarak;

''Titremiyorum Jennie, hadi.. gidelim.'' dedi ve derin bir nefes alıp verdikten sonra açık olan tellerden içeri girdi, Jennie'de gözlerini devirerek o da tellerden geçti ve boş arazide, büyük otların arasında yürümeye başladılar. Önlerine çıkan otları elleri ile iki yana itip geçiyorlardı, sonunda arazinin tam ortasına gelmişlerdi, arazinin tam ortasında hac işaretli bir tahta parçası vardı, Sally elini bu hac işaretli tahta parçasının üzerine koydu ve tahta parçasını kendine doğru çektiği zaman oldukları yer sarsılmıştı, Jennie düşmemek için elini tahtanının üstüne koydu, bunu yaparken büyük bir güç zarf etmişti ve tahta parçasını iyice kendilerine çekmiş ve yerinden çıkmasını sağlamıştılar.

''Lanet olsun!'' dedi ikiside aynı anda, Sally omuzuna taktığı yayını eline aldı ve diğer eliyle de bir tane ok aldı ve bakışlarını Jennie'ye çevirip;

''Jennie, senin aşağı inmen gerek. Birimizin burda kalması gerek, kapının kapanmasına karşın olarak'' dediği zaman Jennie hızla başını iki yana sallayıp;

''Hayatta olmaz, ya beraber gideriz ya da gitmeyiz!'' dedi, Sally gözlerini devirip;

''İyi, sen dur ben giderim.'' dedi ve elindeki yayı ve oku Jennie'ye uzattı, sırtına astığı ok çantasını da sırtından çıkarıp yere koydu ve beli ile pantolonu arasına koyduğu silahını eline alıp;

''Sally, cidden delirmiş olmalısın. Ya başına bir şey gelirse?'' dedi Jennie, korku dolu bir ses tonu ile. Sally omuz silkip;

''Ölü birinden bana bir zarar gelmez, burada dur. Hemen geleceğim.'' dedi ve aşağı doğru inen merdivenlere doğru ilerlemeye başladı. Jennie, yayı gerdi ve okuda yaya koyduktan sonra etrafını incelemeye başladı. Bom boş bir araziydi, ikisi burada ölse kimsenin ruhu duymazdı. Bakışlarını tekrar merdivenlere çevirdi, Sally çoktan merdivenlerden inmiş ve gözden kaybolmuştu.

SALLY'DEN DEVAM

Büyük merdivenleri aştıktan sonra, sonunda mezarın tam olarak içine girmiştim. Silahımı sıkı sıkı kavrıyordum, karşıma çıkacak herhangi bir şeyi hemen öldürebilirdim, bu şey insan veya hayvansa fark etmez ya da zararsız bir şey, o korku ile karşıma çıkan her şeyi gerçekten öldürebilirdim.

''Sally!'' tanımadığım bir ses kulaklarımı doldurduğu zaman istemsiz bir şekilde silahımı indirmiş ve etrafı dikizliyordum, sesin geldiği noktayı bulmaya çalışıyordum ama görünürde hiçbir şey yoktu. Silahımı tekrar havaya kaldırıp sıkı sıkı tuttum ve karşımdaki koridora doğru ilerlemeye başladım, mezarlığın içi dışardan daha aydınlıktı, sanki özel bir ışık ile aydınlanıyordu ve karanlığa bürünmüyordu. Geçtiğim duvarlar üzerinde; garip yazılar ve çizimler vardı.

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Where stories live. Discover now