~23~

3.7K 360 224
                                    

EVA'NIN AĞZINDAN

Gözlerimi felaket bir vücut ağrısı ile açmıştım, buğulu görünen etraf bir kaç kez gözlerimi kapatıp açmamla tekrar eski netliğine dönüşmüştü. Bakışlarım direk karşımdaki Tae'ye denk geliyordu, gözleri kapalı ve normal bir şekilde nefes alıp veriyordu. Bu, bu iyi olduğu anlamına gelir. Bakışlarımı karnımdaki yarama çevirdiğim zaman geriye sadece tişörtüm de kan izi kaldığını anlamıştım. Kurt adam hata Melez olmanın faydaları buydu sanırım..

''Taehyung?'' dedim, zorlukla konuşarak. Nedense, konuşmakta zorluk çekmiştim bunun nedenini anlamış değilim.

''Taehyung?'' dedim tekrar ama daha sert bir ses tonu ile, başını bir o yana bir bu yana salladıktan sonra gözlerini yavaş yavaş açtığı zaman derin bir iç çektim. O iyiydi, bu iyi bir şey..

''İyi misin?'' dedim, Taehyung bir kaç kez gözlerini kapatıp açtıktan sonra başını olumlu anlamda sallayarak;

''Evet, sen?'' dediği zaman sadece başımı sallamakla yetindim. O sırada kapı açıldı ve içeriye bizi vuran adam ve bir kaç kişi girmişti.

''Demek uyandınız!'' dedi, itici bir tonda. Gözlerimi devirdim ve bakışlarımı bizi vuran adamdan Taehyung'a çevirdiğim zaman gözlerinde ki nefreti net bir şekilde okuyabiliyordum.

''Gördün mü? Ölümsüzüm, beni öldüremeyeceksin Kunta! Annemi öldürdüğün gibi beni öldüremeyeceksin. Annemi öldürdüğün gibi ben seni öldüreceğim daha acı verici bir şekilde ama.'' dedi dişlerinin arasından tıslayarak, Kunta Taehyung'un yüzüne sert bir tokat attığı zaman bağırdım.

''Sen fazla cırtlak bir şeysin ya!'' dediği zaman güldüm ve bakışlarımı ondan arkadaki iki adama çevirip;

''Sende korkak olmalısın ki, ellerimiz kollarımız bağlı olduğu halde adamlarınla içeri gelmişsin. Söylesene Kunta, bizden daha doğrusu Taehyung'dan bu kadar mı korkuyorsun?'' dedim yamuk bir şekilde gülümseyerek, Kunta'nın anında yüzü düşmüştü. Hızlı adımlarla yanıma geldi ve elini havaya kaldırıp yüzüme indirecekken kurt dişlerimi çıkarıp kükredim ona. Bu ani hareketimden dolayı korkmuş ve bir kaç adım geriye gitmişti, bunun üstüne tiz bir kahkaha atıp;

''Çok korkaksın Kunta, hem de fazlasıyla.'' dedim ve elini tekrar havaya kaldırdığı zaman hiçbir şey yapmadan öylece durdum. Tokat'ı yüzüme indirecekken iki el silah ateş edildi. Bakışlarımı arkadaki iki adama çevirdiğim zaman ikisi yere düşmüş ve kanlar içinde bir o yana bir bu yana kıvranıyorlardı. Çikolata Dünyasının etkisi büyük ihtimalle. Bir el silah daha patladığı zaman bu sefer yere Kunta düşmüştü, parmaklarımı iplere doladım ve iki yana doğru çekiştirmeye çalıştım ama işe yaramıyordu. Ökse otundan dolayı, gücüm çok fazla yoktu.

''Profesör?'' Taehyung'un sesi ile bakışlarımı ona, ondan da karşısında elinde silahı olan ve arkasında beş on tane adamı olan adama çevirdim. Adam, Taehyung'un arkasına geçti ve onun ellerini çözmeye başladı, o Taehyung'un ellerini çözerken yanındaki adamlardan biri de benim ellerimi çözüyordu. Ellerim özgürlüğüne kavuştuğu anda, ipleri üzerimden attım ve zorlukla ayağa kalkıp Taehyung'un yanına gittim ve ona sıkı sıkı sarıldım, o da bana sıkı sıkı sarıldıktan sonra saçlarıma uzun bir öpücük kondurup;

''Merak etme, geçecek her şey.'' dedi ve benden ayrılıp yerde kıvranan Kunta'nın yanına gitti.

TAEHYUNG'UN AĞZINDAN

Eva'dan ayrıldıktan sonra yerde kıvranıp duran Kunta'nın yanına gittim ve yere eğilip;

''Kıvranmak nasıl hissettiriyor Kunta?'' dedim yamuk bir şekilde gülümseyerek. Kunta'da yamuk bir şekilde gülümseyerek;

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon