~11~

6K 502 73
                                    

Medya Kim Mark

-VAMPİR TARAFI-

YAZARDAN

Tae, elindeki anne ve babasının resmine baktı. Evlendikleri zamanda çekilmiş bir resimdi, annesi ve babası gülümsüyordu. Babası direk kameraya bakarak gülüyordu, annesi ise aşkla babasına bakarak gülümsüyordu.

 Babası direk kameraya bakarak gülüyordu, annesi ise aşkla babasına bakarak gülümsüyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tae'nin gözleri dolmuştu, annesini kaybetmiş babasını bulmuştu. Oysa eskinden babasını kaybetmiş, annesini bulmuştu. Şimdi tam tersi olduğu için daha fazla üzülmüştü, oysa tekrar ikisini bir arada görmek için nelerini verirdi.. onlara bunu yapanların cezasını verecekti, annesini öldüren piç şuanda saklanıyordu ve onun oğlu ise Tae'nin gittiği okulda profesördü. Eğer, o piç saklanıyorsa profesör onun yerini kesinlikle biliyordu. Diyerek düştün, yarın bunu halledecekti ama bugün halletmesi gereken bir şey daha vardı, Peter Alexandrayı bulmak gibi..

Hızla yataktan kaldı ve üzerini değiştirdikten sonra telefonunu eline alıp birisini aramaya başladı, telefon dördüncü çalışta açılmıştı.

''Bu saatte ne istiyorsun Tae?'' dedi karşı taraftan uykulu sesi ile Bayan Baker, Bayan Baker Tae'yi annesi öldükten sonra ve babaannesini de kaybettikten sonra onu Bayan Baker büyütmüştü ve Bayan Baker, 30 yaşında olsada mükemmel bir Hacker ve insanları bulmakta üstüne yoktur.

''Malia Teyze, birini bulmak zorundasın bana.'' dedi, Bayan Baker kaşlarını çatıp;

''Bu saatte mi Tae? Saat kaç haberin var mı?'' dedi, Tae kaşlarını çatıp. Duvardaki saatte baktı saat sabahın 3'ydü. Tae yüzünü buruşturup;

''Ah! Kusura bakma Malia Teyze, peki.. sabah uğrasam olur mu? Çok önemlide.'' dedi Bayan Baker gülümseyip;

''Madem uykumu böldüm hadi gel, önemli bir şey olmasa beni rahatsız etmeyeceğini biliyorum.'' dediği zaman Tae zaferle gülümsedi ve 'görüşürüz' diyip telefonu kapattıp, arka cebine attı ve hızlı koşma gücünü kullanarak 5 dakikada Bayan Baker'ın evinde olmuştu, evi Tae'nin yaşadığı kasabanın dışındaydı bu yüzden gitmek sadece 5 dakika sürmüştü. Kapıyı iki kere tıklattı, küçükken yaptığı gibi, iki kere tıklatması: 'Ben geldim Malia Teyze' demekti, bunu Tae ve Bayan Baker beraber bulmuş ve uygulamıştılar. Bir kaç saniye sonra kapı açıldı ve Bayan Baker her zaman ki gülümsemesi ile vaftiz oğluna baktı, Marie ölmeden önce Malia'yı yani öz kardeşini, oğlunun vaftiz annesi yapmıştı. Bu hayatta güvenebileceği tek kişi yapmıştı, Malia karşındaki kocaman olmuş yeğenine baktı, ona sarıldığı zaman Tae'de sanki öz annesine kavuşmuş gibi sıkı sıkı sarıldı teyzesine ya da vaftiz annesine mi desek? Ayrıldıkları zaman Malia gülümseyip;

''Gel bakalım küçük bey'' dediği zaman Tae gülümsedi ve kapıdan içeri girdi, beraber oturma odasında ki koltukların üzerine oturdular.

MELEZ | Kim Taehyung | ✔️Where stories live. Discover now