Caitlyn - seriful din Pitlover

46 4 10
                                    

https://youtu.be/KFNFY6-gaDA

=Traieste in Pitlover=

''Haide, fugi! Îţi dau un avans de cinci minute.''

Unul dintre motivele pentru care Piltover este supranumit Oraşul Progresului este rata sa de criminalitate foarte scăzută. Lucrurile nu au stat însă așa dintotdeauna, ci dimpotrivă: tâlharii şi hoţii de toate speţele considerau acest oraş-stat un loc numai bun de jefuit, mai ales datorită resurselor preţioase importate aici pentru susţinerea cercetărilor în domeniul tehnomaturgiei. Unii susţin chiar că oraşul ar fi căzut de mult pradă haosului crimei organizate dacă nu ar fi apărut Caitlyn, șeriful din Piltover.

Fiică a unui politician bogat şi a unei cercetătoare hextech de vârf, Caitlyn şi-a descoperit talentul înnăscut de detectiv la vârsta de 14 ani, când tatăl ei a fost atacat şi jefuit în drum spre casă. Mai târziu, în aceeași seară, Caitlyn s-a furişat afară înarmată cu puşca tatălui ei şi a luat urma jefuitorilor, pornind de la locul faptei. La început, părinţii s-au străduit să descurajeze astfel de îndeletniciri riscante, însă Caitlyn era incorigibilă. Dorind să-şi protejeze fiica în singurul mod pe care îl ştia, mama ei a început s-o echipeze cu dispozitive tehnomaturgice create special pentru a se plia pe nevoile ei de detectiv amator.

În curând, Caitlyn a devenit foarte cunoscută, atât pentru că ținea piept de una singură criminalității din Piltover, cât şi datorită frumuseții ei răpitoare. Nu refuza niciodată un caz sau o provocare şi era unul dintre cei mai buni țintași din Piltover. Peste puțin timp, Demacia i-a solicitat serviciile pentru a ajuta la prinderea unui hoț misterios care începuse să comită jafuri la nivel înalt.

Banditul, care lăsa întotdeauna la locul crimei un cartonaş cu o literă ''C'' frumos caligrafiată, a devenit adversarul suprem al lui Caitlyn, care îl urmăreşte chiar și în ziua de azi. Căutările ei au purtat-o pe întreg cuprinsul Valoranului. În călătoriile ei, caută să-și perfecționeze talentele și să câștige influența necesară pentru a da de urma singurei prăzi care a reușit să-i scape.

⚫Prieteni :Jayce ,Ezreal ,Vi

⚫Rivali: Jinx

- League Of Legends -Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon