Jayce - protectorul viitorului

27 2 3
                                    

https://youtu.be/p2YuyBZ_zMU

=Traieste in Piltover=

Înarmat cu o minte iute, farmec şi ciocanul personalizat care se transformă, Jayce îşi dedică viaţa ţinutului său natal, Piltover. Însă, cu mult înainte ca naţiunea lui să îl considere un erou, era un inventator talentat. Când locuitorii Piltoverului i-au dat misiunea de a studia un cristal rar şi ocult, Jayce a descoperit că poate fi utilizat ca o vastă sursă de energie. Nerăbdător să îşi clădească un nume, a început să lucreze la un dispozitiv care să îi valorifice puterea. Vestea despre puterea cristalului a trecut dincolo de graniţele Piltoverului. Viktor, omul de ştiinţă cu puteri sporite de implanturi mecanice din Zaun, i-a făcut o ofertă lui Jayce: împreună, puteau folosi cristalul pentru a duce mai departe ''glorioasa lui evoluţie'', o viziune a umanităţii contopită cu tehnologia. Jayce a refuzat, dar zaunitul nu avea de gând să plece cu mâna goală. L-a dat la o parte fără prea mare efort pe Jayce şi s-a dus după cristal, incinerând forţele de pază şi aşa slabe ale laboratorului înainte să plece spre Zaun. Jayce a implorat guvernul din Piltover să reacţioneze, dar oficialii refuzau să susţină orice act de agresiune. A decis să riposteze de unul singur, dându-şi seama că, dacă nu riposta nimeni, Piltover nu va mai fi niciodată în siguranţă.

Jayce s-a întors în laborator ca să îşi pună la punct atacul. După o perioadă intensă de cercetare, dezvoltare şi testare, a ieşit cu realizarea supremă - Ciocanul de Mercur. Cu arma în mână, Jayce a pornit spre Zaun şi a început atacul susţinut de unul singur. Acoliţii lui Viktor se grăbeau să-i ţină calea, dar Jayce i-a aruncat în lături, luptând până a ajuns în inima laboratorului. Înăuntru, Jayce a văzut strălucirea groaznică a creaţiilor lui Viktor, toate alimentate de energia cristalului ocult. Şi-a dat seama că singura lui opţiune era să distrugă sursa de energie, dar Viktor îi stătea în cale. Deşi confruntarea i-a lăsat pe ambii oameni de ştiinţă grav răniţi, Jayce a reuşit să lovească în disperare cristalul. L-a distrus şi a fugit, în timp ce maşinăriile lui Viktor au început să ardă puternic. Când s-a reîntors acasă, epuizat, dar victorios, cetăţenii din Piltover l-au primit pe Jayce ca pe un adevărat erou. Se scălda în adoraţie, dar era conştient că acţiunile lui atrăseseră atenţia unor duşmani periculoşi. Dedicat acum apărării poporului său, Jayce este cea mai mare speranţă a oraşului Piltover într-un viitor mai bun.

''Crede-mă, dacă suntem inteligenţi, Piltover poate sta în faţa oricărei ameninţări. Eu sunt dovada vie a acestui adevăr.''
- Jayce

⚫Prieteni: Ezreal ,Caitlyn, Vi

⚫Rivali: Viktor

- League Of Legends -Where stories live. Discover now