Fizz - sarlatanul apelor

26 3 2
                                    

https://youtu.be/ATbmKP9RoXI

=Traieste in Bilgewater=

Cu multe veacuri în urmă, o străveche rasă acvatică a construit un oraş ascuns sub un munte submarin. Deşi arhitecții săi aveau şi duşmani, oraşul era o fortăreaţă absolut impenetrabilă, aşa că, simţindu-se la adăpost, locuitorii s-au lăsat pradă unei dulci indolenţe. Fizz, însă, căruia spiritul său iscoditor nu-i dădea pace, nu se putea împăca cu un astfel de trai leneş. Neputând să reziste ispitei pericolului, el se mai strecura uneori în afara oraşului, în căutare de aventuri. În urma numeroaselor lui escapade, a ajuns un războinic redutabil, isteţ şi plin de resurse, reuşind să frizeze de fiecare dată pericolul fără s-o păţească - până când, într-o zi, abia întors între zidurile oraşului, l-a găsit cu totul abandonat. Toți ai lui dispăruseră, iar Fizz nu avea nici cea mai mică idee ce se întâmplase. Nemaiavând acum nimic care să-l reţină în locul de baştină, Fizz a recuperat un trident fermecat dintre ruine şi a pornit singur în lume.

Vreme de mulţi ani, a rătăcit prin curenţii oceanelor, reuşind să supravieţuiască graţie deprinderilor formate pe vremea aventurilor lui tinereşti. Într-un târziu, Fizz a ajuns şi în portul Bilgewater. Abia atunci a descoperit că există viaţă şi pe uscat şi nu a putut rezista ispitei de a explora insula. Împins din nou de curiozitatea lui fără margini, Fizz s-a amestecat în treburile oamenilor locului, aşa că prezenţa lui n-a putut trece neobservată. Năzbâtiile lui i-au supărat pe mulţi localnici din Bilgewater, care au căutat numaidecât să-l prindă sau să-l omoare. Văzându-se încolţit, Fizz s-a pregătit să se întoarcă în mare, deşi îi părea tare rău, fiindcă prinsese drag de Bilgewater. Tocmai când a ajuns la docuri, un rechin-dragon uriaş a atacat portul. Fizz a înfrânt bestia, folosindu-se de isteţimea proprie şi buna cunoaştere a slăbiciunilor creaturii. După o astfel de ispravă, Fizz şi-a atras respectul şi recunoştinţa oamenilor şi a hotărât să rămână în Bilgewater. Mai târziu, s-a alăturat Ligii ca să-şi poată sluji şi mai bine noua patrie.

''Când se luptă Fizz cu un inamic, până şi cei mai aprigi lupi-de-mare din Bilgewater par nişte bieţi muşi turmentaţi în comparaţie cu el. Slavă Cerului că ne e aliat.''
- Miss Fortune, vânătorul de recompense.

⚫Prieteni: Nami

⚫Rivali :Nautilus

- League Of Legends -Where stories live. Discover now